Followers

zondag 22 juni 2014

Hieperdepiep hoera!


Goedemorgen allemaal! 

Het is al eventjes geleden dat ik een kaart plaatste (welgeteld een week!), maar hier ben ik weer met een Magnolia-kaartje. Dit kaartje heb ik speciaal gemaakt voor de dochter van mijn vriendin die volgende week jarig is. Maar omdat we al op visite zijn geweest en de kaart al gegeven heb, kan ik hem laten zien hihihi. Ze is helemaal gek op paarden en ze was dan ook in de zevende hemel met deze kaart. Hij komt op mijn plankje hoor tante Chantal! Nou dat is toch leuk om te horen of niet dan?

Ik heb Tilda with Angel the Horse gebruikt uit de Animal of the Year collectie 2014 van Magnolia. Ik heb haar ingekleurd met mijn copic markers en hieronder staan straks ook de nummers. Het papier is ook van Magnolia (Vintage cowboy).

De rozette vond ik zo typisch voor de paardensport en heb deze dan ook via de Silhouette Cameo uitgesneden en gevouwen. Verder heb ik een mooie mal van Noor! Design gebruikt en deze met distress inkt gekleurd. Het hekje heb ik met gesso bewerkt en gestempeld met postzegelstempels. De ronde stans waarmee Tilda is uitgesneden is van Marianne Design. Het blad is een Magnolia Doohickey en verder heb ik de Modpodge vlinder met Martha Stewart klei gebruikt en natuurlijk bloemen, kant en een doily om mijn kaartje af te maken.

Hieronder weer wat close-ups en de gebruikte copic nummers:


Gebruikte copic nummers:
Huid: E13,11,00,000,0000,R20,00
Haar: E87,Y28,21,YR31,30
Manen paard: E49,57,43,53,50
Paard: E47,44,43,42,41,40
Kleding: R85,83,81,RV000 en W3,1,00
Achtergrond: B00,000,000Ik wens iedereen nog een fijne zondag en tot morgen! Dan kom ik alweer met een nieuwe creatie!


10 opmerkingen:

 1. Wauw, wat een beauty Chantal. Schitterend gemaakt. Groetjes Lotte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Chantal,

  O wat is deze schattig zo leuke stempel is dit (ik heb hem ook gekocht)prachtige details heb je er op verwerkt en wat leuk dat ze zo blij is met de kaart daar doe je het toch een beetje voor he!!

  Lieve groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Weet een prachtige creatie Chantal! Zoveel moois om te bewonderen... En deze nieuwe stempel is echt zo'n schatje! Liefs,
  http://littlecreass.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een super schattige kaart weer Chantal. Echt iets voor een paardenfan. Geen wonder dat ze er blij mee was.
  Groetjes van Marian.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind 'm leuk!!! Ik heb 'm deze ook liggen voor Tessa. Ze heeft 'm nog niet gezien en sz is dan al wel jarig geweest maar ik heb beloofd een canvas te maken en daar wil ik deze Tilda voor gaan gebruiken. Die rozet vind ik ook super hierbij passen. Moet alleen even gaan zoeken hoe ik die moet gaan maken. Op aan de freubel dus ;p

  Liefs, Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wowww...wat een gave kaart Chantal, echt een pracht exemplaar weer!
  Dit afdrukje ligt bij mij ook al lang gekleurd, ik zal er gauw eens wat mee maken;)
  groetjes
  Neline

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een schitterend kaartje staat hier te schitteren, geen wonder dat ze op het plankje komt te staan SUPERrrrr mooi.
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal