Followers

woensdag 2 april 2014

TFM #52 Anything goes with Christmas!


Goedemorgen allemaal!

Daar ben ik alweer! En dit keer wil ik graag weer een kerstkaart laten zien, want op mijn challengeblog Time for Magnolia Challenge is naast onze reguliere challenge ook weer een nieuwe kerstchallenge gestart! Dit keer een hele simpele, nl. Alles mag met Kerst! Dat moet toch te doen zijn of niet? Het gehele team heeft schitterende voorbeelden gemaakt en dat moet toch een boost energie geven om (ondanks de lente) aan de kerstkaart te gaan? Kom vooral een kijkje nemen op ons blog wat voor prijs je kunt winnen en natuurlijk wat de andere dames gemaakt hebben. Het zijn werkelijk weer toppertjes!


Dit keer heb ik weer eens met hele andere kleuren gewerkt dan de standaard kerstkleuren. Paars vind ik zo'n mooie kleur en zeker in combi met het groen! Het papier is van de laatste kerstlijn Magnolia die dit keer zowel een voor- als achterkant heeft, dus deze mooi ook gebruikt. Verder wat restjes opgemaakt, waardoor het zo uitkwam om een rechthoekige kaart te maken.

Verder heb ik stansen van Memory Box (dennetakken en stocking) en Magnolia Doohickeys (dennetakjes en labels) gebruikt. De bloemen zijn van Wild Orchid Craft en de letters van Tim Holtz. De houten sterretjes zijn van de Xenos. Natuurlijk heb ik mijn afdrukje weer ingekleurd met mijn geliefde copic markers.

Hieronder nog even wat close-ups voor de liefhebbers:




Verder wil ik jullie graag nog attenderen op de lopende reguliere challenge bij Time for Magnolia challenge. Deze luidt Flowers Everywhere en je kunt hiermee gelijk meedoen aan een gastdesigner call. Lijkt het je leuk om voor 7 challenges gastdesigners te zijn? Doe dan vooral mee aan de challenge en zet GD achter je naam als je je kaart uploadt bij Inlinkz. Het lijkt mij ontzettend leuk je verwelkomen!

Ik wens iedereen nog een fijne dag en tot de volgende kaart! Ik kan jullie alvast verklappen.... Ik ben aan het oefenen geweest met de no-lines techniek met de copic markers en de kaart is klaar! Ik laat hem jullie snel zien! Houd mijn blog dus in de gaten!


12 opmerkingen:

  1. Wow, alweer een pronkstukje, jij weet niet van ophouden hihi wat een mooie materialen gebruik jij toch steeds, echt een "rijke" kaart vol met bloemetjes en andere lieve details, het is weer een pronkstukje hoor.
    Liefs Hanny♥, http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw! Wat schitterend!!! Bij mij moeten de kerstkaarten altijd vanuit mijn tenen komen, maar wanneer ik bij jou kijk lijkt het toch niet te moeilijk te zijn.... Geweldig hoe je zoveel mooie details kan verwerken!!! En toch die super kerst-sfeer weet te creëren. Liefs Lotte

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een beauty Chantal, ik zit hier in het lentezonnetje !te genieten van jouw prachtige kerstkaartje. Zó mooi gekleurd en aangekleed, het is een toppertje hoor, lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Beautiful christmas card. I love the design and shape of your card and the way you coloured the cute Tilda.
    Hugs
    Susi

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het is zo een schattige Tilda .... mooi ingekleurd !!
    En je kaart is weer een plaatje hoor.
    FIJNE DAG !
    XX Christa.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. het is weer schitterend, liefs, Marion

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hallo Chantal,

    Jij laat ons ook al zo'n mooie kerst kaart zien ik vind je kaart schitterend gemaakt!!!

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wow, wow, wow Chantal! Echt een prachtige kaart dit! Echt zoveel leuks om te zijn (en weliswaar met m'n mondje open!) De kleuren zitten goed, zoveel leuke laagjes, ... Als ik heel braaf ben, gaat die Kerstman die dan bij mij binnen gooien? :)
    Liefs,
    http://littlecreass.blogspot.be/

    BeantwoordenVerwijderen
  9. absolutly fantastic, love the design and colors
    hugs
    céline

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hmmmm wat is het weer een plaatje Chantal! Super!
    Liefs Pouwla.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Just GORGEOUS Chantal!! Such a unique and LOVELY Christmas card!!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Just GORGEOUS Chantal!! Such a unique and LOVELY Christmas card!!

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal