Followers

dinsdag 1 april 2014

Duymelot challenge April - Anything but square!


Goedemorgen allemaal,

Vandaag wil ik jullie graag weer een kaartje laten zien die ik gemaakt heb als voorbeeldkaart van de nieuwe Duymelot challenge april - Alles behalve vierkant.  Ik heb daarom een ronde kaart gemaakt (ja, de basis is echt helemaal rond, maar door het kant en uitsteeksels misschien wat lastig om te zien). Kom vooral een kijkje nemen op ons blog van Duymelot om te zien wat de andere dames van het team hebben gemaakt en doe gezellig mee aan onze maandchallenge!

Deze kaart heb ik ook gelijk gemaakt voor een blogmaatje Janine Vegter. Zij was twee weken geleden jarig en heb haar deze kaart dus gestuurd. Ik heb Aries Tilda gebruikt uit de Zodiac Collectie en hoe toepasselijk voor de mensen die in deze periode jarig zijn qua sterrebeeld.



De basis is dus een ronde kaart en ik heb hiervoor de grand nestabilitie van Spellbinders gebruikt. Het papier is van Inkido en ben helemaal weg van deze mooie blauwe kleur. Verder heb ik mijn nieuwe snijmallen van Tim Holtz (strikjes) en vlinderrand van Memory Box gebruikt. Ook heb ik een doohickey border gebruikt onder de strik.  Het geheel is afgewerkt met wondgaas, doily en kant want dat kan bijna niet ontbreken op mijn kaarten hihihi. De kleivinders zijn van Martha Stewart. De blaadjes onder op de kaart is een doohickey van Magnolia en de klimop is van Marianne Design.


Tilda heb ik ingekleurd met mijn copic markers en rondom het afdrukje heb ik een puntjesstempel van Unique gebruikt in combinatie met de distress inkt pumic stone.
Ik hoop dat jullie mijn ronde kaart mooi vinden en tot de volgende kaart!


9 opmerkingen:

  1. OO Wat heb je weer een juweeltje gemaakt Chantal, dit is weer een plaatje hoor, zoveel mooie details en prachtige lieve kleurtjes, top.
    Fijne dag, liefs Hanny♥
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig hoor Chantal, de vlindermal is ook erg gaaf!
    Leuk dat je meedoet met de challenge van Simply Magnolia. gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige kaart.Mooie kleuren.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. This is gorgeous Chantal. A beautiful image and beatuifullly embellished.
    Enjoy the rest of your week.
    Hugs Sharon. x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. O, wat gaaf!!! Je bent ook echt wel een kei zeg. En al die schitterende bloemen, zucht.... Super mooi!!!

    Liefs Lotte

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Lovely card!!loved all you're work...

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal