Followers

zondag 30 maart 2014

Vintage tissuebox + oproep Gastdesigners TFM


Goedemorgen allemaal!

Zomertijd!!! Het is weer ingegaan en we hebben allemaal een uurtje korter geslapen... Maar ook weer fijn dat het langer licht wordt en daar ben ik best gevoelig voor, dus ben helemaal happy!

Vandaag wil ik jullie een tissuebox laten zien die ik al een maand geleden gemaakt had, maar nog geen mogelijkheid had gezien om hem te showen op mijn blog. Mijn moeder had mij gevraagd een tissuebox te maken voor haar buurvrouw die bevallen was van een dochtertje.

Dit is het eindresultaat geworden...  Ik heb het schitterende Pion-Designpapier Baby gebruikt wat hier natuurlijk uitermate voor leent. 

Daarnaast veel stansen van Marianne Design (baby en kinderwagen). Maar uiteraard ook veel bloemen, cm-lint, beertje, knoopjes, wasknijpertjes.

Hieronder treffen jullie nog wat meer foto's aan van meerdere kanten. En.... Lees vooral nog even een oproep aan de onderkant van dit bericht!
Extra nieuws!!

Er is op dit moment een Gastdesigner oproep bij Time for Magnolia Challenge. Heb je zin om voor een bepaalde periode gastdesigner te zijn? Doe dan vooral mee! Hieronder even een kopie van de oproep:

Challenge #51: laat bloemen zien!

De prijs voor de random winnaar wordt aangeboden door Creashop Duymelot en betreft een waardebon van € 15,00 vrij te besteden in de (web)winkel. Daarnaast kiezen wij als designteam een top 3. Deze winnaar van de top 3 wordt niet automatisch onze gastdesginer. Dit gaan wij anders inrichten.


Oproep voor gastdesginers!
Wij gaan vanaf nu het gastdesignerschap anders aanpakken. Wij kiezen vanaf deze challenge voortaan als DT alleen een top 3. De winnaar van de top 3 wordt geen gastdesigner meer. Wij willen graag per periode van ongeveer twee maanden steeds 3 gastdesigners de kans geven om in de spotlight te staan op ons challengeblog. Lijkt het je een uitdaging om voor deze periode mee te werken aan onze challenges? Lees dan vooral de voorwaarden voor deelname hieronder en we hopen je dan te mogen verwelkomen als gastdesigner voor de periode t/m de zomerstop! Daarna kiezen wij via een nieuwe oproep de gastdesigners voor de volgende twee maanden.

Voorwaarden om mee te doen aan Gastdesigner call (2 maanden):
* Je moet uiteraard een passie hebben voor Magnolia en een eigen blog waar je je kaarten/creaties showt.
* Je gaat een verbintenis van twee maanden (7 challenges) aan als gastdesigner bij TFM.
* Je hebt de tijd om elke twee weken t/m 21 juni (Zomerstop) een kaart/creatie te maken (voor onze reguliere en kerstchallenges) op basis van een opgegeven thema.
* Je kan mooie scherpe foto's maken van je creatie.
* Als je mee wil doen aan onze Gastdesigner call, doe dan mee aan deze challenge #51 "Laat bloemen zien" en voeg dan GD achter je naam wanneer je je kaart inlevert voor deze challenge via Inlinkz.
* Ons DT-team bezoekt dan ook je blog om te zien wat je nog meer maakt en op basis van de opgegeven gastdesigners kiezen wij een top 3 die voor deze periode gastdesigner mogen zijn.
* De winnende gastdesigners worden bekend gemaakt tijdens het bekendmaken van de winnaars van challenge #51. 


15 opmerkingen:

 1. A wonderful work! Great.

  Hugs, Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow!!! schitterend Chantal.
  Groetjes Trudy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat supermooi, prachtige details en gaaf kleurtje, knuf, Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi Chantal, zoveel prachtige details!
  gr. Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zit hier helemaal te genieten Chantal!! En allerlei kreten gaan door mijn hoofd. Wat een prachtige, geweldige, schitterende, supermooie, en zo kan ik nog wel even doorgaan, tissuebox. WAUW!!!! Kom gewoon ogen te kort. Ik blijf kijken en scrollen en ontdek iedere keer weer iets nieuws. Ik zou hier zooooo'n moeite mee hebben om weg te geven....hihiihih!!
  Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Chantal, wat is je box prachtig geworden! En dat beertje erboven op, helemaal super!
  Liefs Pouwla.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow, wat een juweeltje is dit! Er zit zoveel op maar alles past zo perfect bij elkaar, ik zou het zonde vinden om die af te moeten staan haha, hij is beeldschoon, een dikke 10!!
  Liefs Hanny♥,
  http://tierelantijntjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een schitterende tissuedoos Chantal en wat een mooie spulletjes zitten er op.
  Groetjes Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een super mooie en romantische baby-tissue-box .... vind hem helemaal GEWELDIG !!
  XX Christa.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. OMG Chantal your project is absolutely gorgeous. So much work. TFS Hugz

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Schitterend Chantal!!!!Mooi gemaakt.groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal