Followers

donderdag 27 februari 2014

Nursery set by Sandra's Scrapshop!


Goedemorgen allemaal!

Het is feest! Sandra's Scrapshop bestaat drie jaar! Wat is de tijd toch snel gegaan en wat heeft Sandra in de afgelopen drie jaar toch mooie patronen gemaakt zeg! Om haar driejarig jubileum te vieren, heeft zij een superaanbieding! Ze heeft nl. drie prachtige patronen voor kraamcadeautjes bedacht (wieg, box en een speen). En deze kun je als prachtige aanbieding als setprijs kopen. De PDF-bestanden zijn 3 voor € 5,00 en de Silhouette snijbestanden 3 voor € 6,00. Uiteraard zijn ze ook gewoon los te bestellen. Deze setprijs aanbieding geldt tot en met 6 maart a.s. Dus wees er snel bij!

Sandra, van harte met het driejarig jubileum van Sandra's Scrapshop en ik kijk al uit naar het 5-jarig jubileum met dit geweldige designteam!


Natuurlijk wil ik jullie nog graag mijn uitwerking van de drie patronen laten zien, dus ga er maar even lekker voor zitten.... Het zijn nl. nogal wat foto's geworden hihihihi. Ik heb alle patronen in de vintagestijl gehouden en dus ook geen cutiestamps dit keer gebruikt.

Mijn box:

Het patroon heb ik helemaal aangehouden, zoals Sandra het heeft ontworpen. Maar toch heb ik een kleine wijziging aangebracht. Zoals men nl. weet, kan een box meerdere standen hebben (naarmate de grootte van het kindje). Ik heb dus het laadje dat onderin zit, 2x gesneden en deze omgekeerd in de box vastgeplakt. Uiteraard eerst versierd met designpapier en kant in de box. Hierdoor ligt het baby'tje wat hoger. In het laadje heb ik wat lieve kleine babyspulletjes gedaan, maar je kan er ook een klein cadeautje in doen als je dit weggeeft als kraamcadeau.

Ik heb voor alle projecten het prachtige Pion-papier "Baby" gebruikt en ook de vintageplaatjes van de baby's. De tweede wijziging die ik heb gedaan, zijn de "pootjes". Volgens het patroon kun je ze van papier maken, maar ik heb er houten kralen onder geplakt. Dat vond ik wel passen bij het vintage uiterlijk.


De mobile heb ik gemaakt van het ijzerdraad dat je weg kan gooien van de bloemetjes. Deze heb ik gedrapeerd met lint en vervolgens met scrappersfloss kleine bedeltjes eraan gehangen. Ik vind het wel super lief geworden hihih. Hieronder wat foto's van verschillende kanten genomen van mijn box.

 Op de achterkant kun je op het labeltje de naam schrijven van het baby'tje voor wie het wordt... Dit maakt het nog persoonlijker...




Mijn Speen

Ook heeft Sandra een prachtig patroon gemaakt van een 3d-speen. Voor het originele patroon: kijk vooral op Sandra's Scrapshop en Sandra's Scrapsels, want dit patroon is bij mij helemaal niet terug te vinden hahaha, maar ik wilde juist laten zien dat je met een patroon van Sandra alle kanten uit kan. Ben je nieuwsgierig hoe mijn teammaatje Karin de speen heeft uitgewerkt? Kijk dan ook zeker even op haar blog! 

Ik heb nl. alleen de voorkant van de speen gebruikt en deze 33% van de ware grootte uitgesneden en gebruikt. Zoals je op deze "normale vierkante" kaart kunt zien, wordt de 3d-speen opeens een geweldige embellishment en op elke kaart te gebruiken! Ik heb hem wat opgebold en daarna met 3d-kit op de kaart geplakt.

Verder heb ik wederom het lieve beertje gebruikt dat ik gekocht heb bij Elly van 't Scrapateljeetje in Anna Paulowna. Het papier van Pion en het CM-lint heb ik ook bij Elly gekocht. Ik vond het zo leuk om juist op alle drie de projecten dit beertje als rode draad terug te laten komen.

De snijmallen van de kinderwagen en "baby" zijn van Marianne Design. Ook het papier is dus weer van Pion - Baby, maar nu de jongensvariant. Verder natuurlijk bloemen en kleine leuke babyspulletjes op de kaart wat past bij een geboorte...

Hieronder nog even een close-up van de speen, zoals je deze dus ook zou kunnen gebruiken vanaf het originele patroon.


Mijn wieg

Last but certainly not least.... Mijn Wieg.... Ik ben hier ook best wel trots op hahaha. Ik ben er zo weg van dat ik het zelf wil houden en niet wil weggeven als kraamcadeautje... Het patroon is nu weer nagenoeg hetzelfde gebleven, zoals Sandra het ontworpen heeft. Echter, ik heb de achterkant van de wieg dichtgemaakt en heb wederom een verhoging aangebracht in de wieg (matrasje). Dit heb ik gedaan door de basis van de wieg 2x uit te snijden en spiegelgewijs erin te plakken. Je moet even wat van de zijflapjes wegknippen, maar het past als gegoten verder. Ik heb het daarna zelfs nogmaals gesneden voor het designgedeelte, omdat ik daarmee ook de binnenkant van het wiegje bekleed had met papier.

Ik heb brede kant gebruikt als hemeltje en daar 2 lagen van gemaakt voor de breedte. Ook de onderkant van de wieg heb ik met kant verwerkt. Het papier is identiek aan die van de box en je zou het dus ook als set kunnen weggeven. Hieronder nog wat foto's vanaf elke kant van de wieg genomen. Ik hoop dat ik jullie hiermee een mooi beeld van de wieg kan geven.


Uiteraard hebben Sandra en Karin ook hun varianten van de patronen geplaatst. Het zijn allemaal verschrikkelijk mooie uitwerkingen geworden. Ik zou dus zeker even kijkje nemen op Sandra's Scrapshop en op hun blogs voor meer (detail)foto's van hun creaties. En let op de aanbieding!!! Deze is tot 6 maart te bestellen.

Deelname challenges

Ik ben benieuwd naar jullie reacties en wens jullie allemaal nog een fijne dag!


16 opmerkingen:

  1. WAUW!!! Ik kom ogen tekort hier, dit is super! Wat een beeldige creaties zijn dit, ontzettend mooi papier gebruikt en prachtige details. Ik word er gewoon even stil van maar heb met heel veel plezier naar al dit moois gekeken, een dikke 10! Dit zijn echte juweeltjes!
    liefs Hanny♥
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat is dit moooooi echt gaaaaaaf. Dit is een pracht stukje werk wat je hebt gemaakt. Geweldiggggg, superrrrr.

    groetjes en liefs Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. meid wat een werk zeg maar supermooi gedaan de box wieg en speen

    gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw, woorden schieten tekort om te zeggen hoe gaaf dit is!! Super gedaan Chantal. Gr. karin

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Super gaaf gemaakt Chantal! En idd, laten we de bubbels vast koud zetten voor de 5 ;p

    Liefs, Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Tjeetje Chantal wat GAAAAAAF.
    Hartstikke gaaf.
    Wat een werk zeg !!!!
    Wel heeel leuk om te maken.

    Groet WIL

    BeantwoordenVerwijderen
  7. hallo Chantal,wat een prachtige kunstwerkjes,mijn complimenten!'groeten van Sandra`s moeder.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hi Chantal !
    Your Baby Set is really stunning and perfect made - wonderful
    Hugs Helga

    BeantwoordenVerwijderen
  9. OMG Simply Amazing! Stunning Stunning Work!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. OMG Simply Amazing! Stunning Stunning Work!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. O, dit is niet normaal!!! Wat is dit ontzettend gaaf zeg. Echt ieder detail is super en ik kom ogen te kort.... Super, super, super!!!

    Liefs lotte

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wauw wat prachtig gemaakt, een feest om naar te kijken!
    Bedankt voor je deelname bij WLVC.
    groetjes van Janet

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wauw! Chantal!
    Wat een prachtige creaties!!!
    Zoveel te zien, heb alles eens even goed bekeken!
    Prachtig afgewerkt, wat zal degene die dat ontvangt er blij mee zijn!
    Tof!
    Je kaartje is ook een lieverdje, en die speen is ook geweldig zeg!
    Bedankt voor je deelname bij WLVC!
    Morgen begint er weer een nieuwe challenge, hopelijk zien we je daar weer terug!?
    Groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ooooo....wat is dit schitterend allemaal. Ik weet niet wat ik zeggen moet hoor Chantal.....
    Wat geweldig dat je met 1 van deze geweldige creaties meedoet bij WLVC en ik wens je dan ook heel veel succes.
    Groetjes van Plony

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een super creaties Chantal.
    groetjes Liesbeth WLVC

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal