Followers

zondag 23 februari 2014

Heart box


Goedemorgen allemaal,

Vandaag wil ik jullie een hartenbox laten zien die ik twee geleden bij mijn DT-maatje Nicole heb gemaakt tijdens een workshop van haar. Ik heb hier voor het eerst gewerkt met Twinkling H2O en moet zeggen dat het super kleurmateriaal is. Nicole, nogmaals super bedankt voor je geweldige workshop, tijd, inzet en gezelligheid!


.Het is een Tilda uit de Summer Breeze collectie en ze is gemaskerd op een muurtje. Het papier is van Maja Vintage Autumn. Verder natuurlijk mooie bloemen van o.a. Wild Orchid Crafts gebruikt. De snijmallen zijn van Magnolia en La La Crafts. Ook mogen de klei-elementen niet ontbreken en dit keer een mooi ovalen frame, varens en een vlinder. De hartenborder is van Joy.


Ik hoop dat jullie dit hartendoosje ook mooi vinden. Ik heb er in ieder geval met heel veel plezier aan gewerkt. Dus nogmaals: bedankt Nicole!


11 opmerkingen:

  1. Een prachtige creatie Chantal!! Heb deze box alweer een tijdje gelden live bij Nicole mogen bekijken en ben er ook helemaal weg van. Staat zeker ook nog eens op mijn to-do lijstje.
    Liefs, Diana.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat gaaf Chantal!!! Die heb je echt geweldig mooi opgepimpt.
    groetjes
    Neline

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauwww wat mooi Chantal!!!!
    Groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtig hoor Chantal, mooie details!
    Gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  5. fabulous !!! love the design and papers
    hugs
    céline

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wow, wat een supermooi doosje heb je gemaakt, ik ben er helemaal weg van. Zo rijk bekleed met allerlei schitterende details zoals bloemetjes, lijstje, stempels etc, een plaatje om te zien.
    liefs Hanny♥
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Een prachtig creatie Chantal.
    Groetjes Trudy

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wunderschöne Box,toll dekoriert. Einfach der Hammer.


    LG Tinchen

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal