Followers

zaterdag 18 januari 2014

TFM Challenge #44 Wearing something on head or in hair


Goedemorgen allemaal,

Vandaag wil ik jullie een mannen/jongenskaart laten zien die ik speciaal voor mijn buurjongen gemaakt heb. Hij is 14 jaar geworden vorige week en toch een lastige leeftijd voor een kaart en een jongen... Maar ik vond deze Lucky Luke ehhh... Edwin toch wel stoer genoeg om voor hem te maken.

Deze kaart is ook gelijk mijn DT-voorbeeld voor Time for Magnolia Challenge waar zojuist onze nieuwe wedstrijd van start is gegaan. Deze luidt: Tilda en/of Edwin dragen iets op het hoofd of in het haar. Nou Edwin heeft in dit geval zijn cowboyhoed op. Kom vooral een kijkje nemen op ons blog van TFM om te zien wat de andere dames voor mooie voorbeelden hebben gemaakt en doe gezellig mee!


Ik heb Edwin gemaskerd met de Saloonachtergrond uit dezelfde serie Once upon a time. Verder natuuuuurlijk weer geprobeerd om geen bloemen te gebruiken en dat is gelukt! Ik kan bij mannenkaarten nou eenmaal niet zonder mijn tandwielen.... Die ster is oorspronkelijk een plastic kerstster van de Intratuin, maar die heb ik bewerkt met crackle paint vintage photo en wat opgeruwd. Zo lijkt het net een een sheriffster. Het wantedpapier heb ik geprint van internet en jute, touw en tickets maken het geheel af.

Mijn buurjongen was er in ieder geval heel blij mee gelukkig. Ik hoop dat ik jullie ook heb mogen inspireren met deze kaart en dat jullie gezellig meedoen aan onze Time for Magnolia Challenge!

12 opmerkingen:

 1. Harstikke leuk Chantal!!!! Liefs Juanita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hij is hartstikke mooi geworden super

  BeantwoordenVerwijderen
 3. een prachtige stoere kaart chantal echt voor die leeftijd

  gr roelie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I recently came across your web site and have been reading loads of posts of yours. I just thought Id add a quick comment and let you know that you have got a genuinely nice blog. Ill watch out for updates from you!
  Cardsharing Server

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw...gaaf Chantal. Superleuke jongenskaart!!
  Liefs, Frouwkje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig Chantal, lekker stoer en natuurlijk weer supers ingekleurd.
  Fijn weekend, gr. Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 7. What a Fun Card to do and it is Perfect! Boys are very Hard! Have a Great Weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtig kaartje Chantal. Echt een jongenskaart. Groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 9. An awesome male card , very clever
  Hugs Julie P

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal