Followers

donderdag 6 september 2012

Winnaars Candy!


Hallo lieve allemaal,
Ongelooflijk.... wat ben ik verwend met prachtige kaarten en lieve woorden op mijn verjaardag! Ik heb meer dan 50 kaarten van vrienden en hobbymaatjes mogen ontvangen en wil jullie dan ook heel erg danken hiervoor!!! 

Omdat ik zoveel kaartjes heb gekregen, was ik er nog niet aan toegekomen om de winnaars aan te wijzen, maar nu is het dan zover!!! 

Allereerst dus de winnaar vanuit Mr. Linky... Maar liefst 43 volgers hebben hun naam ingevuld en daaruit is dus een winnaar gekomen en wel.... nummer 13 en dat is... INGE!!! Inge, wil je mij een mailtje sturen met je adres, zodat ik je de Magnolia-stempel uit de Little Christmas Collection Magnolia: Tilda with cute lamb kan opsturen?

Maar we hebben nog een winnaar!!! Goh, wat was het moeilijk om een keuze te maken uit de vele kaarten die ik heb mogen ontvangen zeg! Uiteindelijk vielen de oogjes van mijn dochter steeds op deze prachtige kaart van ESTHER.... Dus Esther, als jij mij ook een mailtje wilt sturen met je adresgegevens, dan komt de stempel uit de collectie Australian Collection: Tilda with Uggs Shoes naar je toe!Nogmaals wil ik iedereen heel erg bedanken voor jullie prachtige creaties! Het was elke keer weer een feestje om de enveloppen open te maken! En daarom hieronder nog even de namen van de dames die zo lief waren mij een kaart of creatie te sturen!

Marga, Margreet, Corrie, Elise, Margo, Diana, Marian, Miranda, Ria Vreven, Pouwla, Frouwkje, Hetty, Liesbeth, Jolanda, Angelica, Mireille, Monique, Ria Peemen, Tietje, Leni Prinsen, Ineke Bezemer, Martine, Sandra Strijland, Sandra van der Veer, Christa Mulder, Sas, Annemarie en Merit, Maranda, Esther, Mieke, Odette, Anita, Anneke (overenoud), Katja, Anneke Suykerbuijck, Marieke, Diana, Carlien, Hilde en Petra, Christa Cornelissen.

Dit is de lijst tot en met gisteren, maar het kan zijn dat er vandaag ook nog binnenkomt uiteraard....


10 opmerkingen:

 1. Hoi Chantal,

  Leuk te lezen dat je zoveel post hebt gekregen.
  Mijn naam zie ik er nog niet bij staan, ik hoop dat mijn kaart vandaag dan nog binnenkomt.
  Ik heb m al vóór het weekend opgestuurd. Maar ja, de post komt tegenwoordig wel vaker niet aan....
  dat is wel erg jammer.

  Groetjes, Marjan
  handmadebymar.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schitterende kaart Chantal!
  Groetjes Trudy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat gaaf dat je zoveel kaartjes ontvangen hebt Chantal!! En wat leuk dat je dochter het winnende kaartje 'gekozen' heeft. Zo grappig om te lezen..... t'is ook een prachtige kaart! Ik zie dat je mijn kaartje ook ontvangen hebt, dat is fijn om te weten!
  Inge en Esther, gefeliciteerd!!
  En Chantal bedankt voor de kans!
  Fijne dag!
  Liefs, Frouwkje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat veel verjaardagskaarten!
  Heb op dit moment ook een verjaardagscandy en hoop dat ik ook veel kaartjes krijg, zullen er nooit zoveel als jouw worden.
  Dames gefeliciteerd met jullie prijsjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Chantal
  Super leuk dat je zoveel verjaardagspost hebt ontvangen, de eigengemaakte kaarten zijn altijd een extra cadeautje op je verjaardag.

  Dames gefeliciteerd met jullie stempels en Chantal bedankt voor de kans

  Liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo , jij hebt veel kaarten gehad !! Leuk he .... Een dikke proficiat voor de winnaressen. Liefs , Christa.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd met jullie prijsjes dames. Ik heb de meeste kaarten in het echt gezien,zo mooi gemaaktallemaal. Fijn weekend, Marga.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jippie ik ben zo blij.
  Dikke kus voor je dochter,mijn adres heb je toch?

  X esther

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Chantal,

  Wat geweldig dat ik je candy heb gewonnen, Ik kijk graag naar al je mooie werkjes. Ze zien er altijd super uit. Ik kan alleen nergens je mailadres vinden, ik stuur mijn postadres liever via de mail. Mijn mailadres is olde.engberink@live.nl
  Nogmaals bedankt voor de mooie prijs.

  Groetjes Inge

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal