Followers

zaterdag 2 juli 2011

Winnaar van mijn blogcandy is...

Hallo allemaal,

Het is zover! Ik ga mijn blogcandy weggeven. Allereerst wil ik iedereen bedanken voor alle lieve reacties van alle trouwe volgers, maar ook van alle nieuwe volgers. Ik heb er maar liefst bijna 30 volgers bijgekregen! Tsja en hoe kom ik nu aan mijn winnaar... Ik heb de datum van uitreiking bij elkaar opgeteld: 2+7+11 = 20 en reactie nr. 20 krijgt dus mijn prijs en dat is..... FROSIEN!

Frosien, wil jij mij even een reactie teruggeven met je e-mailadres? Dan kan ik je adres noteren en de prijs z.s.m. naar je opsturen.

Ik wil nogmaals iedereen bedanken en ik vond het zo leuk om een candy weg te geven dat ik het binnenkort weer ga doen! Houd mijn blog dus in de gaten en waarschijnlijk gaat het rond zo'n 100 volgers weer een keer van start ;-)

Groetjes, Chantal

3 opmerkingen:

 1. Hallo Chantal, de computer was stuk en is nu net weer aangesloten en nu was ik erg benieuwd hoe het afgelopen is met jou candy. Tot mijn verbazing was ik de gelukkige. Leuk, bedankt, ik ben hier erg blij mee, en nu mijn e-mail adres, dat is t.beukens@solcon.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Frosien Gefeliciteerd met het winnen van deze gave Candy.
  Groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Frosien van mijn kant uit ook van harte gefeliciteerd met het winnen van de candy!!

  xxx Kim

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal