Followers

zaterdag 3 november 2018

Moodboard november - CraftAddiction Mixed media challenge


Goedendag allemaal!

Vandaag start onze nieuwe CraftAddiction mixed media challenge - moodboard november in de speciaal aangemaakte groep CraftAddiction Mixed Media, Scrapbooking & Art Journaling society. Kom vooral naar onze groep en wordt lid om mee te doen aan onze maandelijkse challenges.


Elke 3e van de maand hebben wij een moodboard voor de challenge die je kan inspireren tot het maken van een mixed media creatie. Wat een moodboard is, lees je in onze Facebook groep. De november moodboardchallenge loopt van 3 t/m 30 november 2018. Laat je dus inspireren door de onderstaande foto en ga aan de hand hiervan fijn aan de slag. Doen jullie gezellig mee aan onze challenge? 


 

Dan nu over naar mijn creatie. Dit keer ben ik geïnspireerd door de de glazen druppelvorm, kleur paars en groen, vlinders en de pluisjes van de paardenbloemen. Ik heb een glazen lamp omgetoverd in een mixed media creatie. De lamp heb ik ooit op de vrijmarkt gekocht, omdat ik een youtube filmpje had gezien van Tiffany Solorio die ook eens een lamp ging pimpen. Zo mooi vond ik dat. Ik heb het eerst in de witte gesso gezet en daarna crackle paste gebruikt. Vervolgens heb ik alle embellies erop geplakt en die ook in de witte gesso gezet.

Daarna heb ik een papje gemaakt van Powertex zand en small powertex balls en zwarte gesso en dat over de lamp gesmeerd voor meer textuur. Daarna heb ik de lamp op kleur gebracht met Lindy's Gang sprays.


Als laatste heb ik gebruik gemaakt van de Coosa Gilding Wax metallic kleuren en alles met goud/koper op kleur gebracht met deze lamp als eindresultaat.

De volgende materialen heb ik gebruik van CraftAddiction:Ik hoop dat ik jullie heb mogen inspireren en wens jullie nog een fijne dag en tot de volgende post!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal