Followers

vrijdag 3 november 2017

CraftAddiction Mixed Media Challenge - Moodboard november 2017


Goedemorgen allemaal!

Vandaag start onze nieuwe CraftAddiction mixed media challenge - moodboard november in de speciaal aangemaakte groep CraftAddiction Mixed Media Challenge Groep https://www.facebook.com/groups/117822418934265/. Kom vooral naar onze nieuwe challenge groep en wordt lid om mee te doen aan onze maandelijkse challenges.


Elke 3e van de maand hebben wij een moodboard voor de challenge die je kan inspireren tot het maken van een mixed media creatie. Wat een moodboard is, lees je op onze Facebook Challenge groep. De november moodboardchallenge loopt van 3 november t/m 30 november 2017. Laat je dus inspireren door de onderstaande foto en ga aan de hand hiervan fijn aan de slag. Doen jullie nog gezellig mee aan onze challenge? Kom ook eens een kijkje nemen op ons blog wat voor prachtige creaties de andere DT-dames hebben gemaakt ter inspiratie.


Dan nu uiteraard over naar mijn canvas. Ik heb mij vooral laten inspireren door de winter, herten en sterren. Als eerste heb ik de canvas met witte gesso papier in de primer gezet.  Dit deed ik met een kwast. 

Ik heb daarna de sneeuwsterren stencil van Dutch Doobadoo gebruikt en ik heb met structuurpasta dit op mijn canvas aangebracht. Daarna heb ik met een schoonmaaksponsje en witte gesso gedapt op mijn canvas om zo meer (sneeuw) structuur op mijn canvas te krijgen. Dit heb ik later bij het afronden van mijn canvas nog een paar keer herhaald.


Ik vond juist wat natuurlijke materialen mooi om te gebruiken, zodat je maar één kleur hebt naast het wit. Het hertenplaatje is van Syta van Gelderen en de reebruine kleur liet ik terugkomen in de natuurlijke materialen. 

Het chipboard is van Wycinanka en heb ik ook met witte gesso en crackle pasta bewerkt. Het rechthoekige frame heb ik ook ooit bij Action gekocht. Daarna heb ik met Powertex ballen large en medium hier en daar "sneeuwballen" aangebracht en die ook met witte gesso bewerkt.

De volgende materialen heb ik gebruik van Craft Addiction:

 

Ik hoop dat ik jullie heb mogen inspireren en wens jullie nog een fijne dag en tot de volgende post!

1 opmerking:

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal