Followers

vrijdag 15 juli 2016

Happy Summer!


Goedemorgen allemaal!

Vandaag weer eens een Magnoliakaartje van mij.... Wat een onwijs mooi stempelkit is het dit keer weer van Magnolia en dinsdag lagen ze dan ook bij mij in de brievenbus. Natuurlijk wilde ik er gelijk mee aan de slag.

Tot mijn grote verrassing kreeg ik van mijn lieve vriendin Margreet de totale collectie van het nieuwe Maja design paper Summertime cadeau! Zo ontzettend lief zeg en nogmaals Margreet..... super dank je wel voor dit schitterende cadeau! Had natuurlijk niet gehoeven en dat weet je, maar ohhhh zo lief van je XXX

Dit mooie papier leent zich natuurlijk ook gelijk voor een zomers kaartje en daarom heb ik mijn favoriete kleur blauw weer gebruikt. 

Tilda playing in the water - van de Seaside collectie heb ik ingekleurd met mijn copic markers en heb de onderstaande kleurnummers gebruikt:
Huid: E15,13,00,000, R20, 00
Haar: E49,57,43,50
Blauw: B97,95,93,91
Beige: E42,41,40

Ook de anchor kit heb ik gebruikt (kompas) en de bubbles zijn ook van de nieuwste collectie. Deze heb ik met embossinginkt op het adrukje bewerkt.

Het aanwijsbord is een doohicky van Magnolia en de bubbles is een stans van Memory Box. Verder heb ik wat visnet gebruikt, wondgaas, pretex balletjes als "zand". schelpen, bloemen en knoopjes. 

Ik hoop nu ook dat de zomer bij ons doorbreekt en we allemaal van het mooie weer kunnen gaan genieten.



6 opmerkingen:

  1. Een hele mooie zomerse kaart Chantal. Wat een leuke Tilda en mooi ingekleurd. Ook je decoratie is weer top.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een juweeltje van een kaart Chantal, het papier is zeker mooi, Margreet verwent je wel zeg, zeker héél lief van haar.
    De kleuren zijn ook héél mooi, het is ook weer een prachtige ingekleurde stempel.
    Lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Met dit super mooi kaartje kan de zomer echt niet meer wachten hoor Chantal. Het magnoliaatje is echt prachtig en weer zo super mooi ingekleurd ! Een droom van een kaartje weer !
    Groetjes, Odette.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wow! This is gorgeous! Beautiful card!

    Hugs,
    Sasha

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtige kaart Chantal! En oh zo mooi ingekleurd!!
    Groetjes Suzan

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het is weer een supermooie kaart Chantal!!!
    En wat een mooi cadeau heb je gehad. Heel erg lief :-D
    Liefs, Frouwkje

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal