Followers

maandag 18 april 2016

Memories of Flash


Hoi allemaal,

En nu al weer een tweede bericht van vandaag! Benieuwd naar mijn eerdere bericht? Klik dan vooral op deze link! Vandaag weer eens een scrap lay-out van mij en dit keer van mijn lieve hond Flash. Dit zijn foto's van pup (9 weken, 1 jaar en 10,5 jaar oud). Ik vond het wel leuk om deze foto's zo in een fotoframe van Scrapeniec (gekocht bij Scrap Unlimited) te plaatsen.

Het designpapier is van Studio Light Vintage Line gecombineerd met Kaisercraft Story Book collection. Verder heb ik een klok van Rive Creatief gebruikt en deze in 2 stukken geknipt en geverfd met acrylverf en daarna Frantage Shabby Blue gebruikt. De houten letters Flash zijn van Craft Emotions.


Verder heb ik de prachtige bloemen van Prima Marketing gebruikt wat je als combinatiesetje kunt kopen in één kleur. Ik heb de grijsbrijne kleur gebruikt wat perfect past bij de kleur van de hond. Verder heb ik het aangevuld met wat blauwe bloemen van Wild Orchid Crafts en houten berken hartjes.


Rondom heb ik gestempeld met Bo Bunny tekststempel en een Prima Marketing dambord stempel. De stencils die ik gebruikt heb is van Craft Emotions (tekst) en de diamant van Tim Holtz. De tekst heb ik met witte structuurpasta gedaan, maar de diamantjes heb ik met Acrylverf bruin/zilver en witte structuurpasta gedaan, zodat je een mooie gekleurde textuur krijgt. Als laatste heb ik 2 kleuren microbeads gebruikt (goud/bruin en blauw).

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn lay-out vinden en wens iedereen nog een fijne dag!


3 opmerkingen:

  1. Hoi chantal.
    Wat een mooie lay out, mooie kleuren en bloemen heb je gebruikt en wat een lieve hond. Heel mooi geheel.
    Groetjes sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig Chantal, net als je kerstkaart ook super mooi.
    Groetjes van Marian.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Chantal,ik vind je layout allemachtig prachtig!!!!Helemaal mijn ding,de kleuren passen goed bij elkaar en tja een hond als onderwerp,dan kan het bij mij helemaal niet meer stuk hihihi.echt heel erg gaaf gedaan!
    Groetjes Emilie

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal