Followers

donderdag 9 april 2015

Time is not measured in minutes but by moments


Goedemorgen allemaal!

Vandaag wil ik jullie graag weer eens een op en top vintage mannenkaart laten zien. Deze kaart heb ik gemaakt voor mijn zwager die afgelopen maand jarig was. Hij is gek op alles wat een motor heeft, dus nu eens een oude auto gebruikt.

Het idee om deze te kaart te maken, komt bij Jolanda de Ronde vandaan. Vorig jaar op de zomereditie KGK-beurs had zij een geweldig mooie kaart gemaakt met deze zelfde Viva Decor stempel in combinatie met Pan Pastel. Ik heb toen gelijk alle spulletjes bij haar gekocht om dit ook eens zelf uit te proberen. Het heeft geduurd, maar hier is dan het resultaat. Nu maar hopen dat zij het ook mooi geworden vindt hihihi.

Het papier is van een schitterende nieuwe lijn van Kaisercraft - Betsy's Coutour. Daar is ook de tekst en de klokken van. Verder heb ik het, omdat het toch een mannenkaart betreft, rustig gehouden door alleen wat touw en tandwielen toe te voegen. De tandwielen heb ik bewerkt met ook Viva Decor Rusty Paper en Inkagold silver paint. De randen heb ik gedistresst met de Distress it All van Zutter.

De stempel heb ik gestempeld met Archival Ink / kleur Potting Soil en daarna met Pan Pastel zwart en geel "oud" gemaakt.

Ik ben benieuwd naar jullie reactie op mijn kaartje en een fijne dag gewenst!


5 opmerkingen:

 1. Prachtig gedaan ik vind het een hele mooie kaart.
  groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is super Chantal.
  Ik zou hem zo in de winkel kopen dus dat zeg genoeg toch.
  Liefs Bianca.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. HIj is goed gelukt hoor, het is een heel mooie vintage kaart geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige mannenkaart. Superleuk gemaakt. Je kaart van gisteren met alle bloemen is ook erg mooi geworden. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Chantal
  Ook in het maken van vintage kaarten ben je een kei, wat een prachtige mannenkaart.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal