Followers

zondag 1 maart 2015

Time for Spring-cleaning


Goedemorgen allemaal!

Vandaag start de metereologische lente, dus ik dacht: kom op met de lente hahahaha! Ik vond het leuk om juist dan de grote lenteschoonmaak als thema te gebruiken. Tvi Tvi Tvi Tilda heb ik ingekleurd met mijn copic markers.

Het papier is van Maja Design - Coffee in the Arbour. Het raam is van Joy Crafts. De bakstenen zijn van Dutch Doobadoo. Verder heb ik de Tim Holtz vlinder border gebruikt en daarop de doohickey vlinder en Cheery Lynn vlinder. De bladeren zijn van Magnolia en onderop zie je nog net een border van Noor! Design en ook de bovenborder is van Noor!. Verder heb ik bloemen en kant uit eigen voorraad gebruikt. De tekst heb ik in Word getypt en uitgeprint op designpapier.

Ik wens iedereen een mooie zondag en hopelijk op naar een mooie lente!


6 opmerkingen:

  1. O Wow, wat is deze weer schitterend, zulke mooie kleuren en zo prachtig gemaakt! Liefs, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Op naar de lente en met zo een kaart gaat dat zeker lukken, super mooi weer Chantal.

    Liefs Bianca.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel gave kaart Chantal. Als ik naar de tekst kijk, denk ik ik wilde wel 20 jaar jonger zijn. Sprong ik zo de tuin in om de rommel op te ruimen, onkruid er uit tehalen en te snoeien. hihihi
    Je aart nodigt er in elk geval voor uit, maar ............. gr leny w

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw watvis het weer een mooie kaart.
    Erg gaaf dat raam.
    Groetjes martha en margret

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Op en tot lente Chantal! Wat een geweldig mooie kaart heb je weer gemaakt, alles past weer zo mooi bij elkaar, helemaal top.
    groetjes
    Neline

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wowwwwwwwww een topper van een hele mooie lentekaart meis, mooie kleuren en details heb je gebruikt. Fijne middag, groetjes Marga.

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal