Followers

maandag 2 maart 2015

TFM #84 Christmas Bingo!


Goedemorgen allemaal!

Het zonnetje schijnt en gisteren heb ik ook een heerlijke lente voorjaarsschoonmaakkaart laten zien, maar vandaag toch weer een winters kerstkaartje hihihi. Vandaag start nl. onze maartchallenge bij Time for Magnolia Challenge! Doen jullie weer gezellig mee? Het thema is een Kerstbingo, dus je kunt alle kanten uit! Ook de andere dames van Team Tilda hebben er prachtige voorbeelden mee gemaakt! Mijn bingolijn is geworden lint-doily-sneeuw, maar je kan ook gebruiken bloemen-doily-kant.



Ik vond het wel een keer leuk om een zwart-wit kaart te maken i.p.v. met kleur. Ook heb ik Tilda ingekleurd met mijn copic markers en heb hiervoor alle tinten van de kleur T gebruikt in combinatie met wat W-kleuren. De copic liefhebbers weten dan wel welke kleuren hihihi.

Het papier is van Maja Design - A gift for you. Dat vind ik werkelijk weer een superlijn van Maja! De sneeuwvlokken zijn van een nieuwe stans van Tim Holtz en ik ben er helemaal verliefd op. Ze zijn wat groter dan gewoonlijk, dus mooi te combineren. Verder een prachtig frame van Noor! Design om het afdrukje, lint, kant en rozenkant en ook een doily. De tekst en kerstballen zijn trouwens ook van Noor! Design. Het sneeuweffect op het afdrukje heb ik gedaan met Frantage chunky white.

Ik wens iedereen een fijne maandag en tot de volgende kaart!



6 opmerkingen:

  1. Je kaartje is weer schitterend geworden
    ik kijk mijn ogen uit mooi Chantal.
    Liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg mooi kaartje heb je gemaakt.
    Wij vonden je plaatje helemaal mooi gekleurd.
    Zo zie je het niet vaak.
    Groetjes martha en margret

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Weer een prachtige kaart Chantal!

    groetjes Henriƫtte

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi meis,

    wat is ze weer prachtig geworden en nu nog wel aangekleed met al het moois ;p Ik heb geloof ik nog nooit mee gedaan met je challenges maar ga het binnen kort toch maar eens wagen hihi!
    Tot snel!

    Liefs, Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo chantal
    Het is een beeldschone kaart in het zwart/wit
    Mooie details en er is weer zoveel op te zien.
    Lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooie zwart/witte kerstkaart heb je gemaakt meis. Een hele mooie sneeuwvlokken stans heb je gebruikt. Fijne middag, groetjes Marga.

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal