Followers

zaterdag 21 februari 2015

TFM #83 Use your favorite stamp and colour!


Goedemorgen allemaal,

Vandaag start er bij Time for Magnolia Challenge weer een nieuwe wedstrijd en dit keer is het thema: gebruik je favoriete Magnolia stempel en kleur(en). Dit is mijn uitwerking geworden. Blauw is echt wel een favoriet bij mij (jammer genoeg gebruik ik het wat minder, omdat het papier zich niet altijd leent...) en deze Tilda is wel DE Tilda die ik het meeste heb gekleurd. Ik vind het zo'n lieffie! 

Kom vooral een kijkje nemen op blog van Time for Magnolia Challenge om te zien wat de andere dames van Team Tilda gemaakt hebben en..... doe gezellig mee met onze gastdesigner-oproep! Hieronder de voorwaarden....


Voorwaarden om mee te doen aan Gastdesigner call (±2 maanden):
* Je moet uiteraard een passie hebben voor Magnolia en een eigen blog waar je je kaarten/creaties showt.
* Je gaat een verbintenis van ± twee maanden (7 challenges) aan als gastdesigner bij TFM.
* Je hebt de tijd om elke twee weken vanaf 21 maart t/m 16 mei 2015 (challenge 86 t/m 92) een kaart/creatie te maken (voor onze reguliere en kerstchallenges) op basis van een opgegeven thema.
* Je kan mooie scherpe foto's maken van je creatie.
* Als je mee wil doen aan onze Gastdesigner call, doe dan mee aan deze challenge #83 "Favoriete Magnoliastempel + kleur" en voeg dan GD achter je naam wanneer je je kaart inlevert voor deze challenge via Inlinkz.
* Ons DT-team bezoekt dan ook je blog om te zien wat je nog meer maakt en op basis van de opgegeven gastdesigners kiezen wij een top 3 die voor deze periode gastdesigner mogen zijn.
* De winnende gastdesigners worden bekend gemaakt tijdens het bekendmaken van de winnaars van challenge #83 op 6 maart 2015.


Dan natuurlijk nog even naar mijn kaart. Ik heb het designpapier van Pion - Shoreline treasures gebruikt. Verder is het blad en de border onderaan een nieuwe doohickey uit de Volume 4 kit. De vlinderrand is van Memory Box. Verder heb ik een ornament uit Martha Stewart klei gehaald en deze met Inka Gold bewerkt. Het rozenkant is van Marianne Design. Het ornament waarin Tilda staat is van Wild Rose Studio.


Ik wens jullie allemaal een mooie zaterdag en tot de volgende kaart!


7 opmerkingen:

  1. Wat een prachtig kaartje.
    Leuk die blauwe kleur
    Groetjes Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Chantal,
    Ik vind het weer een juweeltje.
    Groetjes van Marian.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het is weer een waar kunstwerkje, Chantal. Echt prachtig gemaakt!

    Fijn weekend, groetjes, Nicolette

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een onwijs mooie kaart heb je gemaakt met je favoriete stempel en in het blauw. Gaaf!! Een heel fijn weekend, groetjes Marga.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauwww wat een schitterende kaart
    Groetjes corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Je kaart is weer schitterend als altijd! Zoveel moois op te zien en de kleuren zijn ook prachtig. Eigenlijk ben ik ook dol op blauw, maar pak er zelden naar. Ik denk omdat ik het zo zonde vind om in dat mooie papier te snijden, hihi Fijn weekeinde! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Erg leuke kaart!
    Leuk lijstje heb je gebruikt onderin de kaart.
    Groetjes Petra

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal