Followers

dinsdag 24 februari 2015

Happy Easter - Easter egg template by Sandra's Scrapshop


Goedemorgen allemaal!

Hebben jullie ook zo'n zin in de lente?? Nou ik wel hoor! Ik krijg er gewoon de kriebels van hihihih. Vandaag heb ik dan ook een lente/pasen creatie voor je. Deze keer staat nl. bij Sandra's Scrapshop het patroon van de Paasei schuifkaart in het zonnetje. Is het geen geweldig patroon wat je perfect voor Paaskaarten kunt gebruiken?



Sandra levert het patroon met ook paashaas-onderdelen. Deze heb ik weggelaten, om te zien dat je het ook voor andere doeleinden kunt gebruiken. Maar wil je de paashaas ook maken? Kijk dan vooral wat Sandra er zelf van het originele patroon van gemaakt heeft.


Ik heb er een doorkijkvariant van gemaakt en deze lieve Tilda gebruikt die eigenlijk hetzelfde doet als het patroon: de deksel omhoog doen en kiekeboe hihihihi. Als je de eierschaal omhoog doet, zie je dat het ei ook zelf kan staan, omda thet een dubbele kaart betreft. 


Het papier dat ik gebruikt heb, is van Maja Design - Nyhaven en het blad is van Noor! Design. De grasrand en de swirl is van de Doohickey kit 3 en 4. De schattige eitjes heb ik bij Xenos vandan en de bloemen zijn uit eigen voorraad. De tekst is van Magnolia en de vlindertjes zijn van Memory Box.

Ben je enthousiast geworden door dit patroon? Kom dan vooral naar de webshop van Sandra's Scrapshop. Je kan het pdf-patroon kopen voor € 1,25. Dan krijg je 2 patronen en de werkbeschrijving. Wil je een snijbestand voor de Silhouette? Dan betaal je € 0,50 extra. Ik kijk uit naar jullie creaties met dit geweldige patroon!

Ik wens iedereen nog een zonnige dag en tot de volgende kaart!


8 opmerkingen:

  1. Ik word erg blij van dit mooie ei...:-)!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een gave paaskaart Chantal, ik zag hem al voorbij komen bij Sandra.
    Het is en blijft een leuk patroon en de kleuren, ik heb gelijk zin in het voorjaar.
    Liefs Bianca.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je voorbeeld is weer helemaal geweldig.
    Groetjes van Marian.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo Chantal
    Prachtig is je paasei schuifkaart, lekker vrolijke kleuren, mooie bloemen, hier worden we blij van met dit slechte weer, ook de eitjes vind ik enig.
    Lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel leuk.
    Schattig met de eitjes erbij.
    Groetjes Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een superleuk patroon is dat Chantal!! Heel erg leuk gedaan :-). Echt lente!! Bijpassende Tilda ;-).
    Ik zie jou trouwens ineens niet meer bij mijn leeslijst staan. Weer opnieuw toegevoegd aan mijn leeslijst en er gebeurd nog niets :-(. Maar goed....kom gewoon af en toe kijken ;-).
    Liefs, Frouwkje

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een een mooie schuifkaart heb je gemaakt Chantal. Zo af met alle mooie details op je ei. Groetjes Marga.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een geweldige paaskaart.
    Groetjes van Crea Jackie.

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal