Followers

vrijdag 9 januari 2015

Keep Out! Gamer at Play door hanger


Goedemorgen allemaal,

Vandaag weer eens een stoere vintage-achtige deurhanger. De komende dagen krijgen jullie weer Magnolia's voorgeschoteld hoor hahahaha. Deze deurhanger heb ik gemaakt voor mijn buurjongen die vandaag 15 jaar geworden is. Hij houdt van gamen en ik vond voor een 15-jarige een beertje of Magnolia etc. wel even wat te zoet hihihih. Ik vond dit plaatje op internet en vond ik zo toepasselijk!

Hij kan het nu aan zijn deur hangen als hij aan het gamen is en niet gestoord wilt worden. Verder heb ik de tandwielen van Noor!, de puzzelstukjes van Dutch Doobadoo, de pijlen van Dutch Doobadoo en de tickets van Tim Holtz gebruikt. Het designpapier weet ik even niet welk werk dit was. Dit had ik ooit gekocht voor een koffer die ik gemaakt had en vond dit zulk stoer papier! Wat jute en houten sterren maken de deurhanger verder af,

Ik wens iedereen nog een fijne vrijdag en alvast fijn weekend!


6 opmerkingen:

 1. Gaaf Chantal, met "stoer" weet jij ook wel raad...hihi
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauwww die is gaaf zeg
  daar zal je buurjongen blij mee zijn

  Groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wow, deze is echt ontzettend gaaf voor een tienerjongen, niet de makkelijkste categorie om iets voor te maken. Wil ik ook wel gaan maken voor mijn zoon van bijna 13 die ook gek is op gamen. Zou je mij kunnen vertellen waar je het plaatje heb gevonden?

  ps gelijk even volger geworden via bloglovin want wil heel graag meer van je werk zien!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow deze is gaaf zeker voor een tienerjongen van 15 jaar, niet de gemakkelijkste categorie om iets voor te maken. Wil deze ook wel maken voor mijn zoon van bijna 13 die ook gek op gamen is, kan je mij vertellen waar je dat tekst plaatje hebt gevonden?

  p.s. Gelijk even volger geworden via bloglovin want wil wel meer van je werk zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige deurhanger, dit zal hij zeker leuk vinden. Groetjes Marga.

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal