Followers

zaterdag 20 december 2014

TFM #77 Anything goes


Lieve allemaal,

Hier ben ik alweer met een nieuwe kaart en dit keer een sjieke verjaardagskaart die ik voor mijn lieve vriendin Mireille gemaakt heb. Zij is maandag jarig en hopelijk heeft de post meegewerkt en heeft zij hem ontvangen ondertussen.


Deze kaart heb ik tevens al voorbeeldkaart gemaakt voor de nieuwe en laatste challenge van 2014 bij Time for Magnolia Challenge - Alles Mag! Doen jullie gezellig mee aan onze challenge? Kom eens een kijkje nemen op ons blog wat de andere dames van Team Tilda gemaakt hebben voor prachtige voorbeelden en wellicht wil je meedoen aan onze Gastdesigercall? Vanaf 9 januari t/m 7 maart zoeken wij weer 3 gastdesigers, dus doe gezellig mee en wellicht word je voor de komende 2 maanden mijn tijdelijke collega!

Dan nu over naar mijn kaart hihihi. Ik heb als designpapier Pion - A day in May gebruikt en kraft als cardstock. Tilda in evening dress heb ik gekleurd met mijn copic markers (huid en haar) en daarna een embossingtechniek gebruikt die ik ooit in het verleden eens bij Janet Blaauw gezien had. Dit wilde ik ook eens proberen. Ik heb haar jurk met een embossingpen "gelijmd" en daarna embossingpoeder gestrooid en verhit. Kijk hier eens het resultaat! Haar avondjurk schittert nog meer! Verder de muzieknoten en de border van Noor! Design gebruikt en de Eiffeltoren is een Marianne Design stans. Bloemen, kant en lint maken mijn kaartje verder af.


Ik wens iedereen een fijn weekend en tot morgen! Dan kom ik weer met een kaartje!


3 opmerkingen:

  1. een prachtige kaart ! daar zal ze zeker en vast heel erg blij mee zijn
    grtjs,martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Chantal,
    Ik zag je kaart op Time For Magnolia Challenge. Wat super leuk gedaan met de jurk van Tilda. De rest van de kaart is ook prachtig met mooie details.
    Fijn weekend verder en prettige feestdagen. Veel liefs Elles
    www.alicesphobbies.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een schitterende kaart is het weer geworden, en mooi glinsterend.
    Groetjes van Marian.

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal