Followers

woensdag 12 november 2014

Yes! Again 2 Christmas cards in stock


Goedemorgen allemaal!

Vandaag een blogbericht met twee kerstkaarten voor mijn voorraad. Ik krijg het nu toch wel een beetje warm onder de voeten hoor! Moet nodig nog wat maken voor mijn voorraad. Maar in ieder geval weer twee klaar! Dit zijn ze geworden. Een op en top winterkerstkaart hierboven en een traditionele rode kaart hieronder (die ik zo toelicht).

Voor de winterkaart heb ik het prachtige Pion designpapier Winter Times gebruikt. Tilda with cozy coat uit de Waiting for Christmas collectie van Magnolia heb ik ingekleurd met mijn copic markers. Verder veel nieuwe stansen gebruikt, zoals "Winter" van Noor! Design, een gloednieuwe Spellbinders oval mal, schaatsen en poinsetta van Marianne Design, sneeuwvlok van Magnolia en de sneeuwsterrenborder van Tim Holtz. De schattige blaadjes komen bij de Action vandaan evenals de besneeuwde bolletjestakjes.


Bij deze traditionele kerstkaart heb ik gewerkt met het nieuwe designpapier van Maja Design - A Gift for you. Deze magnoliastempel is ook uit de Waiting for Christmas collectie en heet Swirly Tilda en heb ik lekker gewaagd in het rood gekleurd met mijn copic markers. Ik heb haar "swirls" eerst met een witte gelpen wit gemaakt en daarna stickles stardust erover heen gedaan. 

Verder is de kaart voor mijn doen vrij "simpel" qua materialen, omdat ik echt de zelfgemaakte bloemen tot hun recht wilde laten komen. De prachtige Doohickey club volume 2 heb ik hiervoor gebruikt en de randstans in het midden is ook van Magnolia evenals de Merry Christmas Tag. De kaart maak ik af met een lief engeltje, kant en toch ook wat Wild Orchid Craft bloemetjes.

Ik ga gauw verder met mijn volgende kerstkaarten voor mijn voorraad hihihi. Fijne dag allemaal!


14 opmerkingen:

  1. Wat een plaatjes zijn het weer, maar ja van jou verwacht ik ook niet anders. Groetjes marja

    BeantwoordenVerwijderen
  2. TOP!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wauwww...je gaat lekker met de kerstkaarten Chantal!! Het zijn alletwee weer bjoeties. De roze is echt mijn favoriet!.
    Prachtig gemaakt weer hoor,
    groetjes
    Neline

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je roze kaart vind ik prachtig Chantal!!!
    De rode is ook mooi, maar mijn voorkeur gaat naar de eerste.
    Fijne week
    Magda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtig vind ik ze weer!!

    Groetjes Esther

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Both cards are absolutely amazing! I would prefer the first one - it looks more shabby and I really really really love the color.

    I think it's my first comment now, but I am a fan since I've seen some of your creations at Duymelot. All fantastic!

    Cheers
    Sabrina

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat zijn ze mooi Chantal
    je blijft kijken

    Liefs Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Er zijn er meer die het warm onder de voeten hebben hoor Chantal, en wat zijn het weer bjoeties, er is altijd zoveel op te zien en prachtig afgewerkt! Ik ben blij dat ik je bloggie al een hele tijd volg en je kaarten altijd bewonder!
    lieve groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  9. IK vind ze allebei heel mooi.
    Ik zou niet kunnen kiezen.(hihi)

    Groeten WIL

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hallo Chantal,

    Ha ha je gaat lekker en wat zijn ze weer prachtig de kaart met winter er op vind ik heel lief en de tweede kaart zo schitterend in de traditionele kleuren ik hou daar wel van!!

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  11. beautiful and so much christmas love it

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wauw, wat super knap! Je kaarten zijn echt schitterend!!! Je bent goed bezig ;-) Liefs Lotte

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal