Followers

zondag 13 juli 2014

Charlie Chaplin....


Hallo allemaal!

Vandaag eens een heeeeeel ander kaartje! Want tsjonge jonge, wat vind ik het altijd lastig om voor een man (en zeker een wat oudere en gedistingeerde man) een kaart te maken. Ik ben gaan struinen op het internet en vond een plaatje van Charlie Chaplin. De kaart is voor mijn buurman die 65 jaar is geworden en juist daarom vond ik het wel leuk om een kwinkslag te maken naar een bolhoedje en stok hihihi. 


Ik ben even in de vintagestijl gebleven en heb eens met zwart gewerkt om de kleuren van het plaatje door te blijven voeren. Het papier is van Joy! Crafts - Vintage Textures Paper Bloc. De muzieknoten is ook van Joy! Crafts. De filmstrip is er één van Memory Box. De Postcard stempel is van Noor! Design.


De tandwieltjes (ijzeren), muzieknootjes en het ribbelkarton heb ik bewerkt met zilver Viva Decor 3d stempelinkt. Wat een gaaf spul is dat toch zeg! Verder wat kant, knoopjes en bloemen maken de kaart verder af.


Ik heb het expres verder rustig gehouden (voor mijn doen hahahah), omdat het toch een mannenkaart is. Ik hoop dat jullie ook deze kaart van mij kunnen waarderen, ondanks dat het even wat anders is dan gebruikelijk. Thinking outside the box.

Fijne zondag en tot de volgende keer!


6 opmerkingen:

 1. Wow, ik vind hem super. Ik vind het vreselijk moeilijk om een mannenkaart te maken maar het gaat jou geweldig goed af, wat een schitterende kaart is dit zeg. Hij is perfect voor een man!
  Fijne zondag, liefs Hanny,
  http://tierelantijntjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is helemaal top hoor je kaartje met Charlie.
  Groetjes van Marian.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wowwwwwww wat een topper van een hele mooie mannenkaart Chantal. Wat een leuk plaatje met vele mooie details. Je buurman boft maar. fijne middag, lieve groetjes Marga.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. In een woord geweldig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!X Mo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een schitterende mannenkaart! Ik hou ervan om ze te maken.
  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal