Followers

maandag 2 juni 2014

TFM #58 Anything goes in Christmas theme


Het is 2 juni vandaag en bij de 2e van de maand (tot aan zomerstop) is het tijd voor de Kerstchallenge bij Time for Magnolia Challenge! Dit keer is het thema Alles Mag in kerstthema. Ondanks dat we echt richting hartje zomer gaan, is het wel ontzettend leuk voor de afwisseling om nu al aan de kerstkaart te zijn. Je blijft op deze manier toch goed bij en is de kerststress straks een stuk minder hihihi.



We hebben een geweldige sponsor deze maand en wel Live and Love Crafts uit Engeland. Je kan een voucher winnen om heerlijk te shoppen in hun webwinkel! We zouden het geweldig vinden als jullie gezellig de uitdaging aan durven gaan en tussen alle zomerkaarten ook een kerstkaart te maken en mee te doen! Kom een kijkje nemen op ons Time for Magnolia Challenge blog om te zien wat de andere dames voor schitterende creaties laten zien en laat je inspireren! 

Dan nu ook nog even de uitleg over mijn gemaakte kerstkaart natuurlijk. De basis is een vierkante kaart en het designpapier is van oudere lijnen van Magnolia. De dennentak is van Memory Box en die onder de bloemen is een Doohickey. Verder heb ik de doohickey lantaarn en de cadeautjes van Noor! Design gebruikt.

De bloemen en witte appeltje komen o.a. ook bij Live and Love Crafts vandaan. Wondgaas, roestige belletjes, kant en houten sterretjes maken het geheel verder af. Hieronder nog even wat close-ups. 




Tilda heb ingekleurd met de copic markers en jaaaaaaa hihihi, ik heb voor de liefhebbers weer mijn nummers erbij gezet hoor! Eindelijk ga ik ze weer opschrijven!

Huid: E13,11,00,000,0000
Wangen: R20,00
Haar: E49,57,43,53,51,50
Rood: R59,39,37,35,32
Groen: BG99,96, 93,90
Achtergrond: W7, 5, 3, 0 en blender 0

Extra nieuws!


Ook wil ik jullie graag herinneren aan onze Easelkaarten wedstrijd bij Time for Magnolia Challenge! Deze loopt nog tot en met a.s. donderdag 5 juni 15.00 uur. Je kunt een schitterende nieuwe mal van Noor! Design winnen via 't-Scrapateljeetje die ons sponsort! Hoe geweldig is dit! Dus heb je een prachtige Easelkaart gemaakt! Doe dan gezellig mee met deze challenge!


11 opmerkingen:

  1. Wat een supermooi kaartje
    Groetjes Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  2. in 1 woord......SCHITTEREND!!!!

    Lieve groetjes van Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Werkelijk een prachtig kaartje Chantal! Tilda ziet er zo lief uit en geweldige details! Liefs,
    http://littlecreass.blogspot.be/

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Kom hier altijd ogen tekort Chantal!! En je bent echt een kei in het verwerken van al die prachtige embelishments. Tis weer een topper!!
    Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een prachtige kaart en wat is er veel op te zien.

    groetjes Henriƫtte

    BeantwoordenVerwijderen
  6. OO Ik vind deze toch weer zo ontzettned mooi, prachtig weer alles bij elkaar gezocht en ook weer de vele details erop verwerkt, het is weer een plaatje om te zien. Af en toe een Kerstkaart maken is erg leuk, ik zou graag een keer mee willen doen maar mijn inkleuren is nog steeds niets je van het haha dus denk niet dat het iets gaat worden. Wie weet als ik van de week lekker in de tuin ga zitten dat ik weer ga oefenen want.....oefening baart kunst;)
    Fijne dag, liefs Hanny♥,
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtige kaart.Mooie details.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Prachtige kaart.Mooie details.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. So much Gorgeousness on one Card. looooove every Embellie and Layer. Enjoy your Week!

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal