Followers

vrijdag 11 april 2014

Watering can and gras by Sandra's Scrapshop!

Hoi lieve blogdinnen!

Daar ben ik weer eens met een kaartje! En wat voor een kaart! Een trapjes-easelkaart heb ik weer eens gemaakt! De reden is nl. dat vanaf vandaag weer een schitterend nieuw patroon van Sandra's Scrapshop te koop is! Een gieter met graskaart patroon! 



Zeker voor de lente is dit natuurlijk uitermate geschikt om te gebruiken en ben ook heerlijk aan de slag gegaan met die gedachte in mijn achterhoofd. Het originele patroon van Sandra is een grote gieter die je uit je kaart kan laten komen/laten staan en het gras is zeer groot en wordt achter de gieter geplaatst.


Echter, ik ben weer eens lekker eigenwijs geweest en heb er een andere draai aangegeven, zodat iedereen kan zien welke kanten je wel niet uit kan met de mooie patronen! Ik heb de gieter dus met 10% verkleind en op een 15x15 kaart geplakt. Het gras is helemaal verkleind naar zo'n 5 cm per stuk en deze heb ik vier uitgesneden en in plaats van achter de gieter heb ik het juist op mijn trapjes gedeelten geplakt en het voor de gieter geplaatst.


Daarna ben ik flink gaan kleuren, want heb best veel Magnolia-stempels gebruikt. Seeding Tilda (Sweet Rainbow 2011), Tilda with Daffodil (Butterfly Dreams 2011), Spring Tree (Easter 2009) en de two Tulips (Hoppy Easter 2010). Maar als je klaar bent, heb je dan ook best een leuke lentevulling hihihi. 


Ik heb daarna de grasranden op de kaart geplakt en de tulpen er steeds tussen gestoken. De mooie tulpenborderrand van Joy heb ik ook nog op de kaart zelf gebruikt om nog meer tulpen te creëren. Ook heb ik zoals je ziet "echt mos" gebruikt om alles nog wat te accentueren.

Het klei-bijtje is van Modpodge en het lieve bedel bijtje heb ik gekocht bij Stampsscraps. De vlaggenlijn is er één van Noor Design en de letters uiteraard ook. De grote wolk en het hekje zijn een doohickey van Magnolia en de kleine wolkjes van Memory Box. De klimop heb ik helemaal weer ontdekt en is van Marianne Design.


Verder heb ik alles versierd met bloemen van o.a. Wild Orchid Craft en de tekst "Wishing you Rainbows and sunshine" is van Magnolia. Alle stempels heb ik natuurlijk weer ingekleurd met mijn copic markers! Ik heb ook nog even een foto gemaakt van alleen de 15x15 kaart zonder de trapjes, zodat je nog duidelijker de gieter kunt bewonderen.


Zijn jullie nieuwsgierig naar het originele patroon? Kom dan vooral een kijkje nemen op het blog van Sandra's Scrapshop en dan zie je gelijk wat Sandra en Karin voor prachtige creaties hebben gemaakt met ditzelfde patroon! We hopen jullie hiermee geïnspireerd te hebben! 

Ik wens iedereen nog een fijne dag! Ik ga aan de studie, want heb morgen weer een rasexamen (Ierse terrier). Gaan jullie voor mij duimen? 


11 opmerkingen:

  1. super super mooi weer, liefs, Marion

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve kleurtjes, ik vindt de gieter wel moeilijk te zien.
    Groetjes Desiree

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo Chantal,

    Wat een schitterende creatie heb je weer gemaakt en zo als jij het patroon hebt gebruikt ziet het er inderdaad heel anders uit maar o zo mooi gedaan!!

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een super mooi kaartje
    Groetjes Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw Chantal,
    Wat een super mooie kaart is dit weer geworden zeg!!
    Mooie kleurtjes, leuke bloemetjes en weer mooi gekleurd. Leuk bedacht met dat mos :)
    Lieve groet, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. fantastic project Chanatl, as usual
    hugs
    céline

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een prachtig kaartje! Mooie kleurtjes hoor.
    Gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Schitterende kaart heb je er van gemaakt.Had ook even gaan kijken hoe het echte patroon is.Vind het een heel mooi geheel.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wauw wat gaaf gedaan Chantal, SCHITTEREND!!!!

    Liefs Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Geweldige creatie Chantal!
    Liefs, Diana

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal