Followers

donderdag 3 april 2014

My first no-lines technique colouring card!


Goedemorgen allemaal!

Ik ben zoooo ongeduldig om jullie deze kaart te laten zien.... Het is daarom een kaart wat niet eens gelinkt is aan een van mijn designopdrachten, maar een echt "gewoon zomaar, omdat ik het leuk vind" kaart. Waarom??? Nou.... Ik heb voor het eerst met mijn copic markers gekleurd aan de hand van de zogenoemde no-lines techniek. Ik ben dus echt suuuuuuper nieuwsgierig wat jullie van mijn eerste uitwerking vinden???? Het was best pittig en heb zelfs een afdrukje ernaast gelegd om te zien waar ook al weer de lijntjes zitten hihihih. Maar dit is dus het eindresultaat.

Natuurlijk jeukten mijn handen daarna om er gelijk een kaart mee te maken en dit is em geworden. Het papier is van Maja - Sofiero en ik heb mijn Go-Kreate mallen weer eens gebruikt. Verder ook weer lekker wat mallen en dit keer ook eens wat "oudjes". Je bent gauw geneigd om altijd je nieuwe stansen te pakken, maar ook de wat oudere zijn nog top. Ik heb de varen van Crealies, de bloemen, borderrand op het kant en de hoekswirl van Magnolia-Doohickey en vogelkootje van Memory Box gebruikt. De hoekswirl heb ik uit elkaar geknipt wat wel weer een leuk effect geeft. De strik is wel nieuw en is van Tim Holtz. 

De kleifiguurtjes zijn van Mod Podge en de bloemen van o.a. Wild Orchid Crafts. Let ook eens op het parelsnoer dat ik nog op de borderrand heb geplakt. Het kant is uit mijn voorraad. Wondgaas, witte cracklepaint en de Ranger Liquid pearls maken het geheel af.

Hieronder de close-ups en kijk vooral dan eens naar mijn afdrukje Virgo Tilda - Zodiac Collectie van Magnolia! Ik moest gewoon ook deze Virgo kleuren. Ik ben nl. zelf maagd van sterrebeeld en vind het zo'n prachtige Tilda!





Deelname challenges

Ik ben zoooooooooo benieuwd wat jullie van mijn kaartje vinden, maar zeker nog meer van mijn kleurwerk.... Alle tips en opbouwende kritiek is ook welkom hoor! Daar sta ik altijd voor open.


19 opmerkingen:

  1. wow wat heb je dit super goed gedaan.
    Lijkt me erg moeilijk zonder de duidelijke lijntjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Chantal,

    Jij hebt de techniek dus ook ontdekt?

    Ik heb het een paar weken terug
    geprobeerd met potloden. En dat ging goed!

    Alleen met promarkers lijkt me dat nu weer wat lastiger. Ik ben maar een beginneling wat dat betref qua kleuren met promarkers. Schaduw creeën lukt mij nog niet helemaal, maar gaat steeds ietsjes beter.

    eerst maar van de week nieuwe huidskleur promarkers bestellen en nieuwe bruin tinten, deze gaan heel snel leeg!

    Groetjes,

    Saskia Pullen.

    Ps. de kaar is SUPER trouwens..

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zoo.. die is gaaf zeg...
    Prachtig kleurwerk (om jalours op te worden:)))
    Groetjes Aletta

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wow, ik probeer ook in te kleuren en vind het erg moeilijk om er iets leuks van te maken maar dan ook nog zonder lijntjes....pfff.....lijkt me helemaal moeilijk. Jou is het in ieder geval goed gelukt en ik had niets anders verwacht want je kleurt altijd fantastisch in. Je kaart is een juweeltje, zoveel mooie details weer te zien, ik ga hier echt altijd even voor zitten en geniet volop en dat heb ik dus bij deze kaart ook weer gedaan. Fijne zonnige dag,
    liefs Hanny ,http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtig Chantal, super kleurwerk!
    gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Jaaaa!!! Wat is dat leuk om te doen hé?! Ik ben er ook mee aan de slag geweest en ik vind het resultaat zo anders maar juist zo mooi. Dan is het niet net zo'n kleurplaat... LOL Je hebt het echt SUPER mooi gedaan!!! en zoals altijd is je kaart prachtig. Liefs Lotte

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hij is prachtig dus heb ik alleen maar complimenten in de aanbieding.
    super gedaan.
    groetjes Liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hallo Chantal,

    Wat is deze kaart mooi geworden.

    groeten Astrid J.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. well done Chantal, this is an amazing no lines coloring
    fab card
    hugs
    céline

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Chantal.
    Je afdrukje is heel mooi ingekleurd.Maar zelf vind ik de dat ik wat mis aan de poppetjes als er geen stempel lijnen zijn.Maar zo vind ik dat maar het is wel mooi gekleurd.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. IK vind het heel knap van je,zonder lijnen inkleuren.
    Met lijnen is t al moeilijk (hihi)
    Het is weer een super gave kaart geworden.

    Groet WIL

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wauwww wat mooi Chantal wat is het kleuren zonder lijnen je goed afgegaan.....ik vind het kaartje prachtig!!!!

    Groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Gorgeous Chantal. I wouldn't have thought this was your first time colouring no lines. TFS Hugz

    BeantwoordenVerwijderen
  14. WAUW, WAUW en nog eens WAUW Chantal!!! Wat heb je dat schitterend gedaan. Ik begin er ook al nieuwsgierig naar te worden, naar de no lines techniek. Zal niet lang duren denk ik zo voordat ik mer er toch een keertje aan ga wagen...hahah!!
    Je kaart die je er omheen hebt 'gebouwd'is ook schitterend. Een echte Chantal!
    Fijn weekend. Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hoi Chantal super mooi! Prachtige details waar ik naar blijf kijken:-) xoxoAnnette

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wow, wat is dit je goed afgegaan zeg. Echt een beauty en heel mooi gekleurd. De kaart er om heen is ook toppie natuurlijk (lol)
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal