Followers

zondag 2 maart 2014

TFM Christmas #46 Christmas Bingo!


Goedemorgen allemaal,

Vandaag zoals beloofd kom ik weer met een kaartje en dit keer een kerstkaart. We moeten bijblijven he? Deze kaart heb ik speciaal gemaakt voor een nieuwe challenge bij Time for Magnolia Challenge Kersteditie. Voor de maand maart hebben wij een Kerstbingo. Kom vooral een kijkje nemen op ons blog hoe het bingogrid eruit ziet en natuurlijk om te zien wat voor andere mooie creaties door de dames van TFM gemaakt zijn! 


We hebben een nieuwe sponsor voor ons TFM-blog gevonden: 't Scrap-Ateljeetje! Daar ben ik persoonlijk ook een groot fan van en kom regelmatig in het supergezellige winkeltje van Elly in Anna Paulowna. Ze heeft ook een webwinkel, dus ga daar vooral eens kijken!

Ik ben aan de slag gegaan met wat ouder papier van Magnolia (something old something new) en Star Tilda uit de 2010 Merry Little Christmas Collectie. Ik heb gebruik gemaakt van de poinsetta van Spellbinders, sterrenborder Tim Holtz, Sizzix frame en 25 ook van Tim Holtz. Verder een mooie bronzen ster, parellint, parels en seembinding en natuurlijk bloemen hahaha maken het geheel voor mijn nieuwe kerstkaart af.


Ik wens iedereen nog een fijne zondag! Hopelijk heb ik jullie kunnen inspireren om weer aan de kerstkaart te gaan....


10 opmerkingen:

  1. OOO wat ziet er dit toch weer fantastisch mooi uit, prachtige kleuren, lief afdrukje geweldig mooi ingekleurd, een plaatje!
    Liefs Hanny♥
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooi kerst kaartje.
    Ik vind hem prachtig.

    Veel liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het is weer een kaart met een hoog Wauw! gehalte! Heel mooi Chantal!
    Liefs Pouwla.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat een gaaf kaartje Chantal!!
    Groetjes Trudy

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh,oh, wat een mooi,leuke kaart.

    Groeten WIL

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een schitterende kaart is dit! Ik ben zo dol op je kaarten, er is altijd zoveel te zien en schitterende details, super!!!

    Liefs Lotte

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hij is geweldig Chantal!!

    Lieve groetjes Noriko
    norikoskaarten.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal