Followers

maandag 3 februari 2014

DML #74 - Valentine's day


Goedemorgen allemaal!

Van een kerstkaart gisteren naar nu een op en top liefdevol kaartje voor Valentijnsdag! We kunnen er bijna niet om heen dat het binnenkort Valentijnsdag is, dus ook bij onze Dutch Magnolia Lovers Challenge is ons thema voor de nieuwe challenge: Valentijnsdag! Dit is mijn DT-bijdrage en ik hoop dat jullie hem mooi vinden. Kom vooral een kijkje nemen op ons blog wat de andere dames van team B voor mooie creaties hebben gemaakt.

Het papier dat ik hiervoor gebruikt heb, is van Magnolia - With Love 2013. Dit heb ik bewerkt met Crackle Paint en ook het ribbelkarton van Joy is met Crackle paint geschilderd. Verder heb ik veel leuke (nieuwe) stansen gebruikt, waaronder dus de border-stans harten van Memory box, maar ook de filmstrip is een van de nieuwste stansen van Memory box. Daarachter heb ik ribbelkarton geplakt en houten letters LOVE gebruikt.


Ook de wolken zijn van Memory box en de flourish oval is van Spellbinders. De labels en heartswirl zijn van Magnolia. Verder heb ik parellint rondom het ovaaltje gebruikt en de Martha Stewart vlindermal waarmee ik kleivlinders heb gemaakt.


Ik zag laatst bij Kylie Kueter dat zij deze lieve Tilda with spring heart uit de Lost and Found Collectie 2014 had gemaskerd op de wolk uit de eerdere Magnolia serie. Ik vond dat zoooooo gaaf dat ik haar ook hierop heb gemaskerd. Bedankt Kylie voor je prachtige inspiratie hiermee. Daarna heb ik Tilda ingekleurd met mijn copic markers en 3d opgeplakt.


Achter de flourish oval heb ik roze tule geplakt dat je hierboven nog goed kunt zien bij de close-up. Ik ben helemaal weg van die koperen sleutels en berken harten, die ik dus nu ook weer gebruikt heb op deze kaart. Verder maakt het kant en de bloemen mijn kaartje weer helemaal af naar mijn idee...

Deelname challenges:

Ik hoop dat jullie mijn kaartje ook mooi vinden en ben benieuwd naar jullie reacties.



17 opmerkingen:

  1. Ja wat zal ik zeggen Chantal, IK VIND HET EEN BJOETIEEE, echt ik hou hiervan he XX Christa

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow Chantal wat een prachtig kaart! Zoveel leuke materialen die je gebruikt hebt en frisse kleurtjes! Tilda ziet er trouwens op haar Paasbest uit!
    Ik blijf plakken, heb al meerdere mooie creaties van je gezien in blogland! Liefs,
    http://littlecreass.blogspot.be/

    BeantwoordenVerwijderen
  3. je hebt er weer een klein kunstwerkje van gemaakt Chantal...hij is prachtig

    groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Schitterend!! Wat een fantastische mooie creatie is dit weer, zulke mooie kleuren en het afdrukje is een schatje en leuk met die wolk. Je hebt er veel werk van gemaakt en heel wat uren in gestoken maar het resultaat is dan ook fantastisch, een juweeltje hoor!
    liefs Hanny♥
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  5. wat een mooie kaart ! top ! mooie laagjes, er is zo veel op te zien ! geslaagd geheel
    grtjs,martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oh... What a lovely card!! Tilda is awesome and details... Gorgeous!
    Hugs, Barbara GR

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heel mooi kaartje ,Chantal !!!!

    Groeten WIL

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Prachtig Chantal, het filmstripje is ook erg gaaf!
    gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Tja, wat zal ik zeggen......kies jij maar Supermooi, Fantastisch, Schitterend, een Bjoetie en zo kan ik nog wel even doorgaan....hahhah!! Meis tis weer een prachtig geheel en een echte bjoetie! Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Absolutely fantastic Card! Great coloring and beautiful embelishments. Thanks so much for sharing it with us at Tildas Town. Good luck!
    Hugs Frida

    BeantwoordenVerwijderen
  11. This is stunning, I love all the gorgeous embellishments, so very pretty
    Hugs Julie P

    BeantwoordenVerwijderen
  12. your card is really beautiful Chantal. Love all the flowers & details & your coloring is fabulous. Thank you for joining us at Tilda's Town this week.
    hugs, shien shien

    BeantwoordenVerwijderen
  13. your card is really beautiful Chantal. Love all the flowers & details & your coloring is fabulous. Thank you for joining us at Tilda's Town this week.
    hugs, shien shien

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Absolutely gorgeous, Chantal!!!! Thanks for joining us at Tilda's Town and good luck! Delphine xx

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Oooh Chantal this is simply fabulous!! Love everything in it, there are lots of emebellies and they match each other perfectly!! :)

    Thank you so much for joining us at Tilda's Town this week, hope to see you again very soon.
    Hugs
    Cinzia

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Oh Chantal ! What an adorable, wonderful romantic card. Super Dies
    fantastic coloration !!!
    Hugs Helga

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal