Followers

zondag 12 januari 2014

Made with love



Goedemorgen allemaal,

Allereerst bedankt voor alle lieve felicitaties rondom mijn nieuwe baan! Het was gewoonweg overweldigend. Door alle drukte kom ik zelf niet zo vaak langs jullie blogs, maar ik beloof snel beterschap zodra ik een beetje gesettelt ben. Zelfs nu was ik vergeten in eerste instantie dit bericht te typen en zagen sommigen van jullie alleen maar deze foto... Excuses hiervoor. Maar vandaag wil ik jullie dus graag weer een kaartje laten zien die ik gemaakt heb. 

Ik heb Tilda with love music en de Vintage gramaphone uit de With Love collectie 2013 met elkaar gemaskerd. Het papier is ook van Magnolia en is de collectie van Summer Breeze 2013 (Grandpa's rosegarden). Verder heb ik dit keer voor de vintagelook alleen maar met Kraft cardstock gewerkt. Het afdrukje heb ik ingekleurd met mijn copic markers. Excuses voor het niet aanleveren van de nummers, maar tegenwoordig ben ik niet meer zo secuur met opschrijven. Ik beloof hierin ook beterschap!

 De bloemen komen o.a. bij Wild Orchid Craft vandaag. De filmstrip is van Tim Holtz. De hartenborder is van Joy. Verder kant en een doily gebruikt. De tekst Made with Love is ook een stempel van Magnolia.



Ik wens iedereen nog een fijne en zonnige zondag! Ik ga nu mijn complete hobbykamer op zijn kop zetten om ook ruimte te maken voor een goede werkplek om door de weeks mijn werk te kunnen verrichten. Tot de volgende keer!


12 opmerkingen:

  1. zo zie je maar weer dat woorden niet altijd nodig zijn, het is een super mooie kaart geworden

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel fraaie kaart Chantal. En wat een goed idee om die stans van de hartjes in tweeen te knippen. Veel speelser. gr leny w

    BeantwoordenVerwijderen
  3. een prachtige kaart hóór !!!
    Het zij je vergeven,dat je ff geen tijd voor blogbezoek hebt.
    Je nieuwe baan is belangrijker.

    Groeten WIL

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een schitterende kaart.
    Prachtig gemaakt.
    En ik vind het een heel leuk plaatje.

    Veel liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je kaart is weer superleuk en mooi Chantal. Succes met je kamer opruimen :-).
    Liefs, Frouwkje

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het is weer een superkaartje, en succes met opruimen.
    Ik weet er alles van, heb net mijn hobbykamer op de kop gehad. Helemaal opgeknapt en heb nu een werktafel van 2.50m. Ben er geweldig blij mee.
    Groetjes van Marian.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtig hoor Chantal, mooie details.
    Succes met je nieuwe baan.
    gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Prachtige kaart.Mooi model.Hoop dat je ruimte hebt gecreëerd.Wel jammer het was vandaag een super mooie dag.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. En ook van harte met je nieuwe baan Chantal. Supergaaf voor je! Je kaart is zooooooooo mooi en hij hangt hier ook heel mooi op mijn postcardborden te hangen in de huiskamer.....hihih!! Je zou het niet denken maar hij is in het echt zelfs nóg mooier. Zoveel prachtige details om naar te kijken. Genieten!! Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  10. wat lief zeg, prachtig kaartje, knuf, marion

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Just beautiful Chantal, I love the stamps you chose, a very pretty scene
    Hugs Julie P

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal