Followers

dinsdag 9 juli 2013

Vintage flower girl

(click to enlarge photo)

Dag lieve blogdinnen!

Ohhhhh wat is het toch een heerlijk zomerweer he? Overdag fijn buiten en alles op de rustige stand qua huishouden doen, want het is anders veel te warm... Maar toch ben ik 's avonds in mijn hobbykamer te vinden, want ik vind toch niet zoveel aan op TV en dan moet je je toch een beetje vermaken toch?

Vandaag wil ik jullie een Vintage kaartje laten zien die ik voor mijn schoonmoeder gemaakt heb. Die is pas eind juli jarig, maar omdat ik nu thuis zit (helaas geen werk meer....) ben ik een beetje aan het voorwerken om alles op tijd af te krijgen. Het plaatje heb ik gevonden op internet en vervolgens uitgeprint. Ik vond die kleuren in haar boeket bloemen precies passen bij het papier van Maja Vintage - Spring.

Ik ben helemaal wauwsa van die klassieke fiets van Marianne Design. Ik heb hem ook al op een ander kaartje gebruikt, maar kan deze wegens opdracht nog niet laten zien. De fiets heb ik met embossingpoeder licht zilver bewerkt en daarna met doorzichtige cracklepaint ingesmeerd... Vervolgens wat pumic stone distress inkt om het een beetje ouder te maken.


Verder heb ik weer bloemen gebruikt van Live & Love Crafts en Wild Orchid Craft. Die appeltjes zaten in mijn gewonnen bloghop van Live & Love Craft! Nogmaals super dank Sandy voor deze prachtige prijs! Ik heb er Snowtex op gesmeerd om de witte structuur erop aan t egeven.


De hartjes heb ik bewerkt met Stampendous Fran-tage Shabby White bewerkt. Het kant en het kleihartje komen ook bij Live & Love Crafts vandaan en het lint is uit eigen voorraad.


Ook heb ik weer ribbelkarton van Joy gebruikt, wondgaas en parellint. De kaart is zelf gemaakt van de Frilly 7 Go Kreate XXL mallen.

(click om te vergroten)

Deelname challenges

Nog meer nieuws:

Ik las op internet dat mijn onderstaande kaartje in de top 5 is gekomen bij Tilda's Town Challenges. Hoe gaaf is dit? Nogmaal super bedankt voor deze prachtige plek! Daar ben ik heel blij mee!


Ik hoop dat mijn schoonmoeder straks haar verjaardagskaartje mooi vindt, maar ik denk van wel, want ze houdt erg van klassieke en antieke spullen... Daar past zo'n kaartje toch ook wel tussen?

Ik wens iedereen nog een fijne zonnige dag en tot de volgende keer!


17 opmerkingen:

  1. K weet zeker dat je schoonmoeder blij met haar kaartje zal zijn meis. Ze vertelde me al n keer dat ze alles van je bewaard omdat ze helemaal weg is van al t moois wat je maakt.....
    Ook dit is weer n bjoetie meis

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauwwww wat een schitterend kaartje Chantal, ik ben er helemaal weg van.

    gefeliciteerd met je je welverdiende Top 5 Plek

    Groetjes corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauwww Chantal, wat onwijs mooi weer zeg, geweldig!!!!!!!!!

    gr. arjette.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een schitterende kaart Chantal,prachtig bewerkt. super
    groetjes Janie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw Chantal!! Jij maakt toch van elk kaartje een kunstwerkje...prachtig!! Liefs Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  6. geen wonder die top 5 plekjes bij je prachtige kaartjes, hartelijk gefeliciteerd. Prachtig vintage kaartje heb je gemaakt, liefs, Marion

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Zoals altijd weer heel mooi Chantal!! Erg leuk ook met de fiets :-). Gefeliciteerd met je top 5 plekkie! Dat is ook een supermooie kaart!
    Liefs, Frouwkje

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Chantal, wat een hele mooie vintage kaart heb je gemaakt.Die fiets doet het hem wel hoor past er zo goed bij. Een hele fijne dag, groetjes Marga.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. This is stunning! Love the bicycle die and the Frantage, so pretty
    Hugs Julie P

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hello Chantal!
    I found you on the Facebook Vintage page and wanted to visit your blog. You make the most beautiful cards! Thank you for sharing your work, it is most inspirational.

    Hugs, Outi
    http://pappersgalen.blogspot.se/

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wauw! Wat een prachtige kaart met oneindig veel details!
    Liefs, Deborah

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een schitterende kaarten weer Chantal, en dat je in de top 5 staat, ja dat is geen wonder met zo'n schoonheid, liefs Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Chantal,
    Blijf af en toe ook maar een vintage kaartje maken, want het is een feest om te zien! Super gedaan.
    Groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Seriously I had to come back and look again!! I've seen it somewhere else .... oooooo drool!! LOL!! Hugs!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een prachtige Vintage kaart.
    Heel mooi gemaakt.
    De andere kaarten zijn ook heel mooi.

    Veel liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Beautiful card,thank you for joining us at A creative romance
    Louise xx

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal