Followers

woensdag 15 mei 2013

Vintage Love card....

(klik op de foto voor een groter beeld)

Goedemorgen allemaal!

Vandaag ben ik druk in de weer met lotion, havervlokken en jeuk bij mijn dochtertje... Ze heeft de waterpokken gekregen gisteren... Wat een uitbraak! Wel heel zielig om te zien hoor... Ik hoop dat het snel over is. Ze mag niet naar school en daarom gaan we vanmiddag maar samen freubelen/knutselen heb ik met haar afgesproken.

Maar eerst wil ik jullie graag een nieuwe kaart van mij laten zien. En jullie zien het goed.... geen stempel van Magnolia! Ik wilde eens wat anders doen en met een vintageplaatje een scrapkaart maken. De kaart wordt voor mijn buurvrouw die maandag haar trouwdag viert en zij houdt juist erg van (3d)vintageplaatjes. Zij is wel een heel speciaal iemand voor mij, omdat mijn buurvrouw mij heeft laten kennismaken met deze onwijs mooie hobby! Ik moet wel stiekem zeggen dat ik het wel erruuuuggg leuk vind om met vintageplaatjes te werken, dus het zal zeker meer gaan voor komen dat jullie vintage van mij gaan zien...


Het plaatje is van Pion en ik heb het bewerkt met Stampendous Fran-tage Shabby White en ook heb ik de pearlized mica van Stampendous erop gebruikt, maar daar ben ik nog mee aan het stoeien hoor! Het waait (ondanks verhitten van onderaf) toch stees weg! Heeft iemand een tip?


Verder heb ik eens heerlijk op internet gewinkeld en heb ik bij Live & Love Crafts prachtige bloemen en het lint gekocht! Ik ben er helemaal wauwsa van en daar zal ik ook zeker vaker gaan bestellen hihihi. Ze hebben net even andere bloemen en embellies en dat vond ik juist zo mooi.


Mijn gebruikte materialen zijn:
Papier: Pion Studio of Memories
Snijmallen: Go Kreate Frilly, Magnolia hearttag, Tim Holtz hearts, Nestabilities florish oval, Nestabilitie oval, Magnolia heart swirl, Tim Holtz doily, Magnolia keys, Joy vlaggenlijn, 
Diversen: kant uit eigen voorrad, Stampendous Fran-tage shabby white en pearlized mica, bloemen Wild Orchid Craft en Live & Love Crafts, parellint, bedel hart van de Action, 
Inkt: distress inkt vintage photo, acrylpaint

Deelname challenge:

Ik wens jullie allemaal een fijne dag en tot de volgende keer! 


28 opmerkingen:

  1. Goeiemorgen Chantal,wat een mooie onwijsgave vintage kaart heb je gemaakt. Super uitgevoerd.!Sterkte met je dochter en freubel ze met haar vanmiddag. Groetjes Marga.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauwwww Chantal wat een schitterende Vintage kaart!!!! Heel erg mooi

    Fijne dag
    Groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wonderful card! I love it!

    Hugs,
    Diana

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een prachtig kaartje
    en beterschap met je dochter
    Groetjes Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Chantal,

    ik heb even twee keer moeten kijken of ik wel op het goeie blog zat! Geen Magnolia!!!!Hihi.
    Maar wat een prachtkaart! Echt te gek! Ontzettend leuk dat je met ons meedoet op het WLVC blog.
    Met dat frantage spul heb ik ook nog geen ervaring dus kan ik je geen tip geven. Ik wacht gewoon af tot jij het goed onder de knie hebt en dan mag je het mij voor doen! Whahahha.
    Beterschap met je meisje hé!
    Lieve groetjes Pouwla.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat is dit een schitterende kaart Chantal.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een beeldschone kaart Chantal , zo mooi bewerkt. super
    groetjes Janie

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wow wat een fantastische vintagekaart is dit, zoveel mooie details en die bloemen zijn inderdaad supermooi. ik vind het niet erg om meer vintage van je te zien hoor, ben er dol op.
    liefs Hanny♥

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Oooohhhhh je bent vreemd gegaan!! En hoe voelt dat nu......hahhahahahh!! Geintje natuurlijk, maar meid wat heb je toch weer een schitterende kaart gemaakt. Alweer met zoveel prachtige details. Helemaal supers!! Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een geweldig mooie kaart! Kleuren zijn ook supersss.
    Ik hoop dat het snel beter gaat met je dochtertje,
    groetjes
    Neline

    BeantwoordenVerwijderen
  11. supergaaf meis, ik vind het heerlijk iets anders dan een afdrukje bij jou te zien, sterkte en beterschap voor je dochter, knuf, Marion

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik dacht hè Chantal en geen Magnolia?
    maar een Vintage kaart!
    Ik sta versteld, wat een beeldschone kaart is dit, een feestje om naar te kijken! erruuuugg moooiiii!
    groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Chantal,

    Een hoog wauwwwww gehalte bij deze kaart,hoor je van mij !!!!!!!
    Prachtig hoor,Ook in vitage kan jij je creatieve inspiratie wel kwijt hé
    Sterkte voor je dochter,ja t is vervelend die waterpokken.

    Groeten WIL

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Dit gaat je ook heel goed af Chantal!!! Ik vind het een supermooie vintage kaart! Beterschap voor je dochter en knutsel ze vanmiddag!!
    Liefs, Frouwkje

    BeantwoordenVerwijderen
  15. he gatver , ik weet er alles van wat een elende die waterpokken , ik had mouse voor aaron , hielp goed dat stilde de jeuk en droogde ze uit beterschap voor je dochter hoor, vind het zo zielig altijd voor de kleintjes.
    Je kaart is super , oja dat embossing enamel, ik doe heel veel versamark ( druk zowat de padleeg)dan druk ik het nog maar wat aan met mn vingers ,en dan maar hopen dat het blijft zitten :) ik heb er ook last van hoor maar het is wel iets minder dat het wegwaait xx christa

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Prachtige kaart!!!heel mooi bewerkt echt supersssss.WAt erg voor de kleine hoop dat ze gauw opknapt.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wow Chantal wat een schitterende Vintage kaart super mooi
    Gr Marian

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ik moest eerst even kijken of ik wel goed zat, maar ook de Vintage gaat je super af Chantal, een beauty is het geworden, bedankt voor het meedoen bij WLVC, en sterkte en beterschap voor je meiske.
    gr. Liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wauw Chantal, dit ziet er weer prachtig uit!
    Beterschap voor je dochter.
    Liefs Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  20. In een woord PRACHTIG Chantal.
    Ook je vorige creaties heb ik even bewonder en die zijn ook stuk voor stuk beauty's.

    Liefs, Sieta

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Nou Chantal dit is ook wel aan jou over te laten hoor!! Geweldig mooi gemaakt deze vintage. Prachtig met dit plaatje, schitterende kleuren en lekker veel details. Een fantastisch geheel!

    Groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Hallo Chantal,
    Een schitterende kaart, heel wat anders , maar ook prachtig hoor. Ja met vintage werken is ook heel erg leuk. Ook voor je dochtertje heel veel beterschap. Ja waterpokken is erg vervelend voor de kinderen.
    Groetjes van Marian.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wauw, wat een prachtige kaart, Chantal!!!
    En ik moet zeggen dat je jouw talent eerlijker moet verdelen dan alleen met Magnolia-kaartjes maken. Je maakt ook met andere plaatjes schitterende creaties. Het is niet alleen "oud", maar het oogt ook lekker licht en vrolijk.
    Groetjes, Ula

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wat een SUPER GAVE vintage kaart !! Ik vind hem helemaal te wauw !! Ook ik zit nog steeds te knoeien hoor met die frantage .... bij mij waait het ook in de rondte en het papier trekt zo krom. grgrgrgr. Maar het resultaat is wel mooi en de moeite waard om zo te knoeien toch. Wat zal je buurvrouw blij zijn met deze kaart. Sterkte met de waterpokken !! Fijn weekend. Liefs , Christa.

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Beterschap met je dochter en een hele mooie kaart voor je buuf liefs Anneke

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal