Followers

maandag 10 september 2012

Tip! Kom je ook gezellig naar clubs.nl?

Hoi allemaal,

Sommige van jullie weten dit waarschijnlijk al, maar wellicht nog niet iedereen... Er is een geweldige website www.clubs.nl. Op deze website kun je talloze gave clubs vinden met uiteenlopende hobby's of andere interesses. Ook voor onze hobby kaarten maken, zijn er vele clubs te vinden. Op de clubs kun je gezellig bijkletsen in de verschillende fora, er zijn verschillende challenges waaraan je elke maand kunt meedoen, maar ook workshops, SOL's en andere activiteiten worden georganiseerd. Daarnaast kun je uiteraard ook prachtige kaarten of creaties bewonderen die op clubs geplaatst worden door andere leden. Ik wil graag de drie clubs waar ik medebeheerder van ben graag onder jullie aandacht brengen:

Magnoliaclub - club voor liefhebbers van de stempels van Magnolia


Lopende challenges:
september "Back to school"
september kleurwedstrijd: bruin

Adorable (Wee)stamp club by Sylvia Zet - club voor liefhebbers van (digi)stempels van Sylvia ZetLopende challenges:
september "spotlight Rose's bike ride + kleur lila/paars"
workshop: wiperkaart gemaakt door onze beheerster Sas


Adorable Bear stamps club - club voor liefhebbers van allerlei berenstempelsLopende challenges:
september "maak een mannen of jongenskaart en gebruik een berenstempel"
workshop: kerstsok met patroon die beschikbaar gesteld is door Sandra van Sandra's scrapsels. Nogmaals bedankt Sandra voor het beschikbaar stellen hiervoor!

Om lid te worden van clubs hoef je in principe niets te betalen en is dus gratis. Dus als je het leuk vindt om andere hobbymaatjes te ontmoeten, gezellig bij te kletsen in de forums en elkaars kaarten bewonderen, kom dan gezellig een kijkje nemen! Als je lid wordt, vragen wij je even voor te stellen in het voorstelforum en daarna zetten wij je om naar lid van waaruit je dan gezellig mee kan doen aan de verschillende activiteiten.

Ik hoop jullie gezellig te zien op een van de clubs en als jullie er nog vragen over hebben, laat het mij weten natuurlijk.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal