Followers

zaterdag 12 april 2014

Time for Magnolia Challenge #53 Butterflies!


Goedemorgen allemaal!

Net voor mijn examen van vandaag wil ik toch jullie weer een op en top lente kaartje laten zien! Vandaag start nl. een nieuwe Time for Magnolia Challenge en de opdracht luidt dit keer: VLINDERS!!! We zien dus graag vlinders terug op je kaart. Dat moet volgens mij toch goed te doen zijn toch? Kom vooral een kijkje nemen op ons blog wat de andere dames van team gemaakt hebben. Ze zijn nl. zoooooo gaaf!!! 


Ik heb Tilda as a shepard van de Hoppy Easter collectie 2010 gebruikt. Ik vind dit zo'n lieffie!!! Het papier is van Maja Design - Vintage Summer Basics. Tilda en haar schaap heb ik ingekleurd met mijn copic markers. De Postcard stempel is van Magnolia en de postzegelstempel van Marianne Design.

Verder weer leuke malletjes gebruikt die gewoon brandden op mijn bureau om gebruikt te worden hahahaha. De nieuwe Marianne Design blaadjes met magrietjes (ik heb alleen de blaadjes gebruikt), maar ook de vlinder border stans van Memory Box en de uitstekende labeltjes zijn van Marianne Design. Deze heb ik bewerkt met Pan Pastel. Het kleine vlindertje onderop is van Cheery Lynn.

Ook ben ik weer aan de klei geweest en heb vervolgens de vlinder en ornament bewerkt met Viva Decor Inka Gold (old gold en platinum). Hiermee krijg je een beetje een barokke uitstraling. Uiteraard kon er op mijn kaart geen kant ontbreken en heb rozenkant en gewoon kant gebruikt. Een grote doily, ribbelkarton van Joy en natuurlijk bloemen maken mijn kaartje dan weer helemaal af!

Hieronder nog even wat close-ups voor de liefhebbers:





Ik wens iedereen een mooie zaterdag en tot morgen, want kan kom ik met een nieuw kaartje! Ik ga nu gauw mijn spullen pakken en op weg naar mijn examen!


8 opmerkingen:

  1. Hallo Chantal,

    Who deze lente kaart ziet er weer schitterend uit super ziet je vlinder er weer uit van klei!!
    Heel veel succes met je examen.

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je kaart is weer een bjoetie!!! Deze stempel is een echt schatje en prachtig hoe je alles weer gemaakt hebt. Liefs Lotte

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Chantal, this card is amazing! love all the flowers
    hugs
    céline

    BeantwoordenVerwijderen
  4. een heel erg geslaagde kaart !
    fijn weekend,
    grtjs,martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hij is weer super meis, Geweldig mooi!! Hoop dat je examen goed is gegaan.
    Liefs, Diana

    BeantwoordenVerwijderen
  6. wat een lief en fleurig kaartje Chantal

    groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Chantal,

    Wat een prachtige kaartjes heb je gemaakt. Heerlijk ouderwets genoten van je pracht en praal!!

    Leafs fan Ina

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik hoop dat je geslaagd bent,en je kaartje is weer gaaf,heel mooi

    Groeten WIL

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal