Followers

donderdag 30 juni 2016

Welcome home!


Goedemorgen allemaal!

Vandaag wil ik jullie een kaartje laten zien die ik als voorbeeldkaart heb gemaakt voor een zogenoemde verrassingsvlop. Leden van de club van de Cutie Kaarten Vitrine Club hebben zich opgegeven hiervoor en ze weten niet wanneer zij een verrassingsvlop ontvangen. Ze moeten dan met dezelfde spulletjes ook een kaart maken en alleen het plaatje of afdrukje wordt dan anders. Zo leuk om te zien dat er dan zulke andere kaarten uitkomen met hetzelfde pakketje.

Ik heb gebruik gemaakt van het prachtige Maja Design - Vintage Summer papier. Verder heb ik ribbelkarton als basis gebruikt. De blaadjes stansen zijn van Magnolia Doohickey. Het plaatje is van Syta van Gelderen.

Verder lekker veel bloemen, een vogelkootje, sleutel en kleivlindertjes en mijn kaart is gereed. De kaart heb ik gemaakt voor mijn buurvrouw haar ouders die verhuisd zijn.

Ik wens iedereen nog een fijne dag!


zondag 19 juni 2016

Ribbon Girl Anything goes with an image- Anything goes!


Goedemorgen allemaal!

Vandaag start onze nieuwe challenge bij The Ribbon Gril! Anything goes with an image! Je kan dus alle kleuren gebruiken en elke afbeelding en het hoeft geen kaart te zijn. Het mag ook een project, kaart, tasje, label etc. zijn, zolang er maar een afbeelding op zit. Kom vooral ook een kijkje nemen op ons blog van The Ribbon Girl wat voor andere mooie voorbeelden het team gemaakt heeft om je te inspireren.


Er zijn 3 prijzen te winnen! 

First prize: £10 voucher for LOTV

Second prize: £10 voucher for The Ribbon Girl

Third prize: prize from Marianne Designs

Dan natuurlijk nu over naar mijn nieuwe creatie. Ik heb dit keer twee vaderprojecten gemaakt. Ik heb wijnboxen gemaakt en het idee heb ik gevonden op de mooie website van Tara Craft Studio . Mijn vader en schoonvader drinken graag een glaasje wijn en hoe mooier is het dan om de wijn als cadeau in een zelfgemaakte box te geven? 


Het papier is van Pion - Mister Tom's Treasures en het leent zich prima voor een vaderdagproject.

 Verder heb ik veel metal embellishments gebruikt, onder andere de voetsteunen van Tim Holtz, een ouderwetse klokje, handvaten etc. etc. Hieronder vind je wat close-ups foto's van alle kanten van de bruine variant. Deze wordt voor mijn vader.





Ook mijn schoonvader krijgt natuurlijk zo'n wijnbox en dat is de petrolkleur gewoden uit de lijn van Pion Design - Mister Tom's Treasures.







Uiteraard heb ik veel spulletjes gebruikt die natuurlijk allemaal te koop zijn bij The Ribbon Girl! Klik op de onderstaande links om direct naar het juiste artikel te gaan.



Ik wens iedereen een mooie vaderdag en een fijn weekend!


zaterdag 18 juni 2016

WLVC #71 Christmas with a tag


Goedemorgen allemaal!

Het is weer de 18e van de maand en dat betekent onze Kerstchallenge bij We Love Vintage Challenge Blog! Hoe mooi is het om je kerstkaarten op deze manier op pijl te houden! Doen jullie weer mee met onze challenge?

Dit keer luidt de kerstchallenge #71 - Christmas with a tag!


Nou dat moet toch niet te moeilijk zijn om mee te doen toch? Neem vooral ook een kijkje op het blog van WLVC om te zien wat de andere DT-dames voor mooie kerstcreaties hebben en laat je inspireren. Je kan een mooie prijs winnen dat gesponsord wordt door Scrap & co:

 

Dan nu natuurlijk over naar mijn kaartje. Ik heb het prachtige papier van Bilmalarna gebruikt. Het vintageplaatje is van Marianne Design (VK9521). 

Verder heb ik bloemen van o.a. Wild Orchid crafts, lint en besjes gebruikt. De kerstbal is van chipboard Scrapeniec. De blaadjes is een stans van Magnolia Doohickey.

Ik hoop dat ik jullie enthousiast heb gemaakt over deze kerstchallenge en we hopen dat jullie weer gezellig meedoen.



maandag 13 juni 2016

DT-dag Time for Magnolia Challenge


Op 21 mei was het zover! Onze eerste DT-dag met alle dames van het Time for Magnolia Challengeblog! Marga en Diana hebben deze dag georganiseerd voor ons en wat was het gezellig bij Gerda van Ge-We Hobby! Helaas kon door ziekte en omstandigheden uiteindelijk niet iedereen aanwezig zijn van het team, maar we hebben afgesproken om zo spoedig mogelijk een nieuwe dag te plannen, want het smaakt zeker naar meer!


Het was een verrassing wat we gingen maken en uiteindelijk hadden de dames de Dutch Doobadoo Art Fotolijst uitgekozen om te gaan pimpen. Klik op de link om deze in de webwinkel bij Ge-We Hobby te vinden. Wat een ontzettend leuk project was dit en natuurlijk gingen wij met onze geliefde Magnolia's aan de slag om deze erop te verwerken.

Hieronder kunnen jullie zien wat ik ervan gemaakt heb! 

Verder heb ik de volgende spulletjes gebruikt die allemaal te koop zijn bij The Ribbon Girl! Klik op de onderstaande links om direct naar het juiste artikel te gaan.



Het was een dag met een gouden randje en we kijken nu al uit naar de eerstvolgende DT-dag en waar dan ook Margreet, Janny en Wendy natuurlijk bij aanwezig zijn.


zaterdag 11 juni 2016

TFM #125 Anything goes!


Hoi allemaal,

Hier ben ik dan weer, maar wat later dan gepland. Ik kwam erachter dat ik mijn bericht nog niet ingepland had! Hoe dom toch! Maar hier dan mijn bijdrage voor Time for Magnolia Challenge - Anything goes die vanochtend van start is gegaan! Kom vooral een kijkje nemen wat de andere dames voor schitterende creaties hebben gemaakt!


Onze sponsor voor deze keer is een nieuwe sponsor bij ons en hoe trots zijn wij dat Nicole Dieltjes van Craft Addiction ons challenge blog wilt sponsoren. Zij is zelf DT-lid geweest bij TFM vanaf het eerste uur, maar juist door de komst van haar webwinkel moest ze met pijn in hart stoppen wegens drukte. Ik vind het dus geweldig dat zij nu onze sponsor wil zijn. Wat een geweldige webwinkel is Craft Addiction toch! Ga er vooral een kijkje nemen en als je kans wil maken op een waardebon van € 7,50.... doe dan vooral mee met onze challenge - Alles mag!


Dan nu natuurlijk over naar mijn kaart.... ehh zak hahahaha. Het is een blokzak die ik heb omgetoverd tot een cadeauzakje en ben heerlijk aan de slag geweest met Resting Tilda uit de Spring Fever collectie van Magnolia 2016. Wat lieverdje is dit toch! Verder heb ik de lampionnen van Magnolia doohickey gebruikt die ik eens gewonnen heb via een challenge!


Het papier is van Maja Design - Vintage Spring en dat verveelt eigenlijk nooit toch? Het is voor mij een kleurencombinatie die ik niet vaak maak, maar ik houd wel van om eens outside de box te denken ahhahahah.

Hieronder even een close-up van Resting Tilda en dan zie je ook gelijk het chipboard van Scrapeniec goed dat ik gebruikt heb. Bloemen, kant, doily en wondgaas maken de zak verder af....


Ik hoop dat ik jullie heb mogen inspireren tot het maken van een kaart en ik wens iedereen nog een fijn weekend! 


donderdag 9 juni 2016

Special cards


Goedemorgen allemaal,

Afgelopen zaterdag hebben wij onze creatieve cropdag gehad van de Cutie Kaarten Vitrine Club. Het was een groot succes en we hebben allemaal genoten. Tijdens deze cropdag hebben wij als beheerders een aantal inspiratievoorbeelden gemaakt, zodat de deelnemers eventueel dit ook konden maken, maar was uiteraard niet verplicht.

Ik had twee SOL's voorbereid. De eerste is de hieronder gemaakte memobox-kaart. Het originele patroon heb ik via Whiff of Joy die ooit eens een prachtige tutorial ervan gemaakt had. Ik heb deze ook gemaakt en dus nu met mijn eigen foto's en Nederlandse uitleg voor de leden. Het is een handige kaart die je bij je telefoon kunt zetten om op een memoblaadje aantekeningen te maken.


Verder heb ik de volgende spulletjes gebruikt die natuurlijk allemaal te koop zijn bij The Ribbon Girl! Klik op de onderstaande links om direct naar het juiste artikel te gaan.



Hieronder nog een paar foto's van elke kant genomen. Deze eerste foto kun je goed de vouwtechniek zien hoe de kaart dus staat.


Deze kant betreft de achterkant van de kaart.


Daarnaast heb ik ook een schaduw-framekaart met flapjes uitgewerkt. De schaduwframekaart is al een wat ouder patroon wat velen van jullie al wel kennen en wat nog steeds erg leuk is om te maken. Verder had ik eens een zo'n kaart van Rafaela (Noor Design team) gezien waarbij zij de die flapjes had gebruikt op zo'n frameschaduwkaart. Dat vond ik zo'n leuk idee dat ik dit ook gemaakt heb en de uitleg van deze twee type kaarten heb verwerkt met mijn eigen foto's voor de dames op de cropdag.

Dit is mijn kaart geworden:


Verder heb ik de volgende spulletjes gebruikt die natuurlijk allemaal te koop zijn bij The Ribbon Girl! Klik op de onderstaande links om direct naar het juiste artikel te gaan.



Hieronder nog wat close-ups van de kaart.




Ik wens iedereen nog een fijne dag en tot de volgende post!

dinsdag 7 juni 2016

A Beautiful Day


Goedemorgen allemaal,

Vandaag wil ik jullie een scrap lay-out laten zien die ik afgelopen zaterdag tijdens onze eerste Creatieve Cropdag van de Cutie Kaarten Vitrine heb gemaakt. Dit keer kon ik zelf ook aan de freubel en ik vond het heerlijk om eens echt iets voor mezelf te maken. Dit blijft toch bij je thuis en verstuur je niet hihihih.

Ik heb gekozen voor een foto van mijn dochter op het strand en er dus mijn gelieve zeethema van te maken.

Het papier is van Kaisercraft - Coastal Escape collection en heb ik gekocht bij Elly van 't Scrap Ateljeetje. Ik heb het papier geïmpregneerd met clear gesso van Prima Marketing en daarna heb ik met gelatos de achtergrond gemaakt. Vervolgens met een Dutch Doobadoo stencil en structuurpasta de witte belletjes gemaakt.

De achtegrondstempels zijn van Bo Bunny (tekst) en Marianne Design (visnet). Daarna heb ik laagjes gemaakt als een soort sketch en daar mijn foto opgeplakt. De tekst Beautiful day is chipboard van Marianne Design. De grote bubbles is chipboard van Scrap Unlimited alles heb ik bewerkt met embossingpoeder. De bubbles met pearl White en de tekst met Wow Azure mist en Pacific mist.


De zeester heb ik eens gehad van mijn lieve vriendin Marga en deze kon ik nu mooi gebruiken op mijn LO. Verder ook nog wat andere schelpen toegevoegd. Wondgaas, visnet (gekocht bij Jenine van Hobbyvision) kunnen natuurlijk ook niet ontbreken. De bloemen zijn van Wild Orchid Crafts en Scrapberry's. 

De korrels die je overal ziet en wat net zand lijkt zijn de powertex balls medium en small. Dit is zo geweldig spul!!!

Ik ben zo benieuwd wat jullie van mijn lay-out vinden en ik wens iedereen nog een fijne dag!