Followers

donderdag 26 mei 2016

What do you do with a Pringles box? Make a glasses case


Goedemorgen allemaal,

Vandaag wil ik jullie een gerecyclede pringels chipsbus laten zien. Dit idee had ik al eens op Pinterest gezien en stond al zo lang op mijn lijstje om eens te maken. Ik heb deze omgetoverd tot een zogenaamde brillenkoker. Ik heb dit speciaal gemaakt voor mijn lieve hobbymaatje Marga, want zij was deze week jarig. Ze heeft hem nu gehad, dus kan ik hem ook laten zien.


Ik heb de uiteindes van de chipsbus eraf gehaald voor een lengtemaat bril en daarna met een mesje meerdere rillingen gedaan, zodat de bus ook een vouwlijn krijgt om open te gaan. Uiteraard heb ik de andere kant helemaal opengesneden.


Daarna heb ik het bekleed met het prachtige nieuwe Maja Design - Vintage Romance. Vervolgens heb ik alles in de shabby chic stijl gelaten en vond een cutieplaatje ook niet echt iets toevoegen. Vandaar alleen bloemen, kant en vele embellies.


Ik heb de koker laten rusten op 4 houten kralen wat als voet dient. Daarna heb ik het slotje bevestigd en binnenin zie je ook scharnieren waardoor het nog echter lijkt. Binnenin natuurlijk kant waarop je bril kan rusten.



Verder heb ik de volgende spulletjes gebruikt die natuurlijk allemaal te koop zijn bij The Ribbon Girl! Klik op de onderstaande links om direct naar het juiste artikel te gaan.

woensdag 18 mei 2016

WLVC #69 Christmas with Bling bling


Goedemorgen allemaal!

Het is weer de 18e van de maand en dat betekent onze Kerstchallenge bij We Love Vintage Challenge Blog! Hoe mooi is het om je kerstkaarten op deze manier op pijl te houden! Doen jullie weer mee met onze challenge?

Dit keer luidt de kerstchallenge #69- Christmas with Bling bling!


Nou dat moet toch niet te moeilijk zijn om mee te doen toch? Neem vooral ook een kijkje op het blog van WLVC om te zien wat de andere DT-dames voor mooie kerstcreaties hebben en laat je inspireren. Je kan een mooie prijs winnen dat gesponsord wordt door Marianne Design en betreft onderstaande prijs:

 

Dan nu natuurlijk over naar mijn kaartje. Ik heb het prachtige papier van Maja Design - A gift for you gebruikt. Het vintageplaatje is van Syta van Gelderen. Verder heb ik veel bling bling gebruikt, zoals kerstslinger, zilver met glitter poinsettia, zilveren cadeautje en zilveren bladeren.

Verder heb ik bloemen van o.a. Wild Orchid crafts, lint en besjes gebruikt. 


Ik hoop dat ik jullie enthousiast heb gemaakt over deze kerstchallenge en we hopen dat jullie weer gezellig meedoen.



maandag 16 mei 2016

Love that dress


Goedemorgen allemaal,

Hebben jullie een fijn Pinksterweekend? Hier is ook alles goed, maar had toch meer willen doen dan dat er op dit moment ook gedaan is, maar goed, even relaxen is ook fijn.

Bovenstaande kaart heb ik gemaakt voor mijn schoonmoeder en haar moederdag. Ze houdt enorm van kleding en heeft ook altijd mooie lange jurken aan, dus ik kon eindelijk eens zo'n modelkaart maken, want het stond al een tijdje op mijn verlanglijst. Ik heb de vouwen erin gekregen door ook water te gebruiken. De jurk heb ik daarna ook ingesmeerd met Modpodge om het stevig te houden.

Verder heb ik de volgende spulletjes gebruikt die natuurlijk allemaal te koop zijn bij The Ribbon Girl! Klik op de onderstaande links om direct naar het juiste artikel te gaan.



Ik wens iedereen nog een fijne dag en tot de volgende keer!


zondag 15 mei 2016

WLVC #68 Reminder Music


Vandaag wil ik jullie graag herinneren aan onze reguliere challenge bij We Love Vintage Challenge blog. Dit keer is het thema: Muziek!. Kom een kijkje nemen op ons blog WLVC om te zien wat voor prachtige creaties de andere dames gemaakt hebben. Ze zijn zoooooooooooo mooi! Je hebt nog maar een paar dagen de tijd om deel te nemen!


Je kan een mooie prijs winnen dat gesponsord wordt door Jolanda van 't Scraphuis en betreft een prachtige waardeboon van € 7,50 vrij te besteden in haar (web)shop.


Dan nu natuurlijk over naar mijn kaartje. Ik heb het prachtige papier van My Minds Eye gebruikt. 

Verder heb ik een stans van Cheery Lynn gebruikt. Voornamelijk verder chipboard van Scrapeniec gebruikt en veel bloemen van o.a. Wild Orchid Crafts. De kleivlinders heb ik gemaakt van een mal van Martha Stewart.

Ik hoop dat ik jullie enthousiast heb gemaakt over deze challenge en we hopen dat jullie weer gezellig meedoen.

Ribbon Girl Challenge - Use Any Image!


Goedemorgen allemaal!

Vandaag start onze nieuwe challenge bij The Ribbon Gril! Anything goes with an image! Je kan dus alle kleuren gebruiken en elke afbeelding en het hoeft geen kaart te zijn. Het mag ook een project, kaart, tasje, label etc. zijn, zolang er maar een afbeelding op zit. Kom vooral ook een kijkje nemen op ons blog van The Ribbon Girl wat voor andere mooie voorbeelden het team gemaakt heeft om je te inspireren.


Er zijn 3 prijzen te winnen! 

First prize: £10 voucher for LOTV

Second prize: £10 voucher for The Ribbon Girl

Third prize: prize from Marianne Designs

Dan natuurlijk nu over naar mijn nieuwe creatie. Ik heb dit keer weer eens een vintage kaart gemaakt met het prachtige papier van Lemoncraft House of Roses. De sterdoily is van Marianne Design.

Verder heb ik de volgende spulletjes gebruikt die natuurlijk allemaal te koop zijn bij The Ribbon Girl! Klik op de onderstaande links om direct naar het juiste artikel te gaan.



Ik wens iedereen een mooie zondag!


zaterdag 14 mei 2016

TFM #123 CAS or Fussy and Fancy


Goedemorgen allemaal!

Vandaag wil ik jullie graag weer een Magnoliakaartje laten zien, want..... er is vandaag weer een nieuwe challenge van start gegaan bij Time for Magnolia Challenge! Het thema luidt: CAS of Fully Loaded!!!


De prijs voor de random winnaar wordt aangeboden door 't-Scrap-Ateljeetje en betreft onderstaande prijs (Maja Design - Vintage Romance en Marianne Design tekst "Dank je wel"! Hoe mooi is dit! Dank je wel Elly voor deze prachtige prijs! Daarnaast kiezen wij als designteam
een top 3.


 



Dan nu natuurlijk nog even terug naar mijn kaart. Ik heb Spring Rain Tilda uit de Spring Fever Collectie 2016 gemaskerd met de prachtige Royal Rippling Fountain uit Special Moment collectie 2013. Ik vond deze 2 stempels er zo mooi bij passen.

Het papier is van Pion en is al een oudere serie, maar doet het nog prima hahahah. Verder heb ik veel chipboard van Scrapeniec gebruikt. Ik vind dit zulk mooi en fijn gesneden. Daarnaast kan kant en bloemen niet ontbreken op mijn kaart.

Ik wens iedereen een mooi weekend en tot morgen, want dan heb ik weer een kaart om te laten zien.


dinsdag 3 mei 2016

WLVC #68 Muziek


Hoi allemaal,

Vandaag start er weer een reguliere en nieuwe challenge bij We Love Vintage Challenge blog. Dit keer is het thema: Muziek!. Kom een kijkje nemen op ons blog WLVC om te zien wat voor prachtige creaties de andere dames gemaakt hebben. Ze zijn zoooooooooooo mooi!



Doen jullie gezellig mee aan onze challenge? Je kan een mooie prijs winnen dat gesponsord wordt door Jolanda van 't Scraphuis en betreft een prachtige waardeboon van € 7,50 vrij te besteden in haar (web)shop.


Dan nu natuurlijk over naar mijn kaartje. Ik heb het prachtige papier van My Minds Eye gebruikt en het plaatje is van Pion Design.

Verder heb ik een stans van Nestabilities gebruikt rondom het plaatje. De houten muziekletters zijn van Craft Emotions. 1 rietje in 2-en geknipt en natuurlijk kant en rozenkant gebruikt. Verder wat bloemen van o.a. Wild Orchid Crafts. De filmstrip van Tim Holtz vond ik er ook wel leu bij passen. De vlinders heb ik gestempeld op het MME Papier en vervolgens uitgeknipt.

Ik hoop dat ik jullie enthousiast heb gemaakt over deze nieuwe challenge en we hopen dat jullie weer gezellig meedoen.


zondag 1 mei 2016

Have the best birthday of the world


Goedemorgen allemaal,

Vandaag eens een heel ander soort kaartje van mij. Ik wilde graag een verjaardagskaart voor de zoon van mijn vriendin die 13 geworden is. Juist zo'n leeftijd vind ik erg moeilijk, want het worden al echte mannen hahahahah. Op Pinterest zag ik een kaartje voorbij komen met een wereldbol en vond ik zo mooi, dat ik via Silhouette ook een wereldbol heb laten uitsnijden en deze heb ik dus op mijn kaart verwerkt.

Het papier is een oude lijn van My Minds Eye wat ik al heel lang heb, maar nog niet gebruikt had oepssss hihihi. Verder heb ik de bubbels van Memory Box gebruikt en de sterren zijn van Nestabilities. Ik heb deze met bronzen embossingpoeder bewerkt. De wereldbol heb ik met zilver embossingpoeder bewerkt. De tekst heb ik uitgeprint op mijn printer.

Ik wens iedereen een fijne zondag en tot de volgende kaart.