Followers

maandag 18 april 2016

Memories of Flash


Hoi allemaal,

En nu al weer een tweede bericht van vandaag! Benieuwd naar mijn eerdere bericht? Klik dan vooral op deze link! Vandaag weer eens een scrap lay-out van mij en dit keer van mijn lieve hond Flash. Dit zijn foto's van pup (9 weken, 1 jaar en 10,5 jaar oud). Ik vond het wel leuk om deze foto's zo in een fotoframe van Scrapeniec (gekocht bij Scrap Unlimited) te plaatsen.

Het designpapier is van Studio Light Vintage Line gecombineerd met Kaisercraft Story Book collection. Verder heb ik een klok van Rive Creatief gebruikt en deze in 2 stukken geknipt en geverfd met acrylverf en daarna Frantage Shabby Blue gebruikt. De houten letters Flash zijn van Craft Emotions.


Verder heb ik de prachtige bloemen van Prima Marketing gebruikt wat je als combinatiesetje kunt kopen in één kleur. Ik heb de grijsbrijne kleur gebruikt wat perfect past bij de kleur van de hond. Verder heb ik het aangevuld met wat blauwe bloemen van Wild Orchid Crafts en houten berken hartjes.


Rondom heb ik gestempeld met Bo Bunny tekststempel en een Prima Marketing dambord stempel. De stencils die ik gebruikt heb is van Craft Emotions (tekst) en de diamant van Tim Holtz. De tekst heb ik met witte structuurpasta gedaan, maar de diamantjes heb ik met Acrylverf bruin/zilver en witte structuurpasta gedaan, zodat je een mooie gekleurde textuur krijgt. Als laatste heb ik 2 kleuren microbeads gebruikt (goud/bruin en blauw).

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn lay-out vinden en wens iedereen nog een fijne dag!


WLVC #68 Christmas + Ice Skates

Goedemorgen allemaal!

Het is weer de 18e van de maand en dat betekent onze Kerstchallenge bij We Love Vintage Challenge Blog! Hoe mooi is het om je kerstkaarten op deze manier op pijl te houden! Doen jullie weer mee met onze challenge?

Dit keer luidt de kerstchallenge #68 - Christmas with Ice Skates!


Nou dat moet toch niet te moeilijk zijn om mee te doen toch? Neem vooral ook een kijkje op het blog van WLVC om te zien wat de andere DT-dames voor mooie kerstcreaties hebben en laat je inspireren. Je kan een mooie prijs winnen dat gesponsord wordt door http://www.ebbieshobbyshop.nl/ en betreft onderstaande prijs:


Dan nu natuurlijk over naar mijn kaartje. Ik heb het prachtige papier van Craft & You - Frozen gebruikt. Het vintageplaatje is van Syta van Gelderen. Daarnaast heb ik mijn memorybox mal sneeuwsterren doily gebruikt en de chipboard kerstbal is van Scrapeniec. De tekst winter is van Noor! Design. De strik heb ik van lint gemaakt wat ik eens bij de Action meegenomen heb tijdens de kerstdagen. Daarnaast heb ik Frantage Chunky white gebruikt over mijn gehele kaart voor het sneeuweffect. 

Verder heb ik bloemen van o.a. Wild Orchid crafts, kant en besjes gebruikt. 

Ik hoop dat ik jullie enthousiast heb gemaakt over deze kerstchallenge en we hopen dat jullie weer gezellig meedoen.





zondag 17 april 2016

Pillow box - Anything goes with an image Ribbon Girl


Goedemorgen allemaal!

Vandaag start onze nieuwe challenge bij The Ribbon Gril! Anything goes with an image! Je kan dus alle kleuren gebruiken en elke afbeelding en het hoeft geen kaart te zijn. Het mag ook een project, kaart, tasje, label etc. zijn, zolang er maar een afbeelding op zit. Kom vooral ook een kijkje nemen op ons blog van The Ribbon Girl wat voor andere mooie voorbeelden het team gemaakt heeft om je te inspireren.



Er zijn 3 prijzen te winnen! 

First prize: £10 voucher for LOTV

Second prize: £10 voucher for The Ribbon Girl

Third prize: Mystery prize from Marianne Designs

Dan natuurlijk nu over naar mijn nieuwe creatie. Ik heb dit keer weer eens een zogenoemd pillow-box gemaakt. Dit geeft zo leuk weg als een cadeautje! Het papier is van de prachtige nieuwe Pion Design lijn Scent of Lavender.

Ik ben ook eens uit mijn comfortzone gegaan door eens een Gorjuss stempel in te kleuren i.p.v. Magnolia. Ik heb mijn copic markers hiervoor gebruikt.


Verder heb ik de volgende spulletjes gebruikt die natuurlijk allemaal te koop zijn bij The Ribbon Girl! Klik op de onderstaande links om direct naar het juiste artikel te gaan.



Ik wens iedereen een mooie zondag en tot de volgende keer!


zaterdag 16 april 2016

Time for Magnolia Challenge #121 Pastel colours


Hoi allemaal,

Hier ben ik weer eens met een Magnoliakaartje, want vandaag is onze nieuwe challenge van start gegaan bij Time for Magnolia Challenge. Dit keer luidt het thema: Pasteltinten! Nou dat is toch zeker goed te doen? Kom vooral een kijkje nemen op ons blog om te zien wat de andere DT-dames gemaakt hebben en doe gezellig mee!



Ik heb Daffodil Tilda uit de Spring Fever collectie 2016 ingekleurd met mijn copic markers. Het papier is van Pion Design - A Day in May. Groen doe ik niet vaak, maar toch vind ik het ook wel mooi geworden hihihihi. Verder heb ik een framemal van Noor! Design gebruikt en de tekst Carpe Diem is ook van Noor! Design. De blaadjesstans is van de Vintage Doohickey Kit van Magnolia.

Ik hoop dat jullie mijn kaartje mooi vinden en wens iedereen nog een fijne avond!


woensdag 13 april 2016

Spring fever


Goedemorgen allemaal,

Vandaag weer een nieuwe Scrap Lay-out van mij. Dit keer van mijn dochter dat ze 2,5 jaar oud was. Heerlijk zittend bij lavendel en hoe mooi is het Studio Light papier dat hier zo mooi bij past!


Ik heb de tekst Spring Fever van Marianne Design gebruikt en het vierkante frame met swirls is van Scrapeniec. 

Natuurlijk veel bloemen, kant, wondgaas, achtergrondstempels en microbeads gebruikt.


Ik ben benieuwd wat jullie hiervan vinden en wens jullie nog een fijne zonnige woensdag!


zondag 3 april 2016

WLVC #66 Bingo!!


Hoi allemaal,

Vandaag start er weer een reguliere en nieuwe challenge bij We Love Vintage Challenge blog. Dit keer is het thema: Bingo!. Zorg ervoor dat je minimaal een horizontale, verticale of diagonale lijn qua spulletjes terug laat komen op je kaart! Alles mag natuurlijk ook. Ik heb zelf gekozen voor de lijn tekst, jute, metalen accessoire. Kom een kijkje nemen op ons blog WLVC om te zien wat voor prachtige creaties de andere dames gemaakt hebben. Ze zijn zoooooooooooo mooi!


Doen jullie gezellig mee aan onze challenge? Je kan een mooie prijs winnen dat gesponsord wordt door Gerda's Hobbyshop en betreft een prachtige waardeboon van € 12,50 vrij te besteden in hun (web)shop.

Dan nu natuurlijk over naar mijn kaartje. Ik heb het prachtige papier van Fab Scraps gebruikt en het plaatje is van Syta van Gelderen. 

Verder heb ik het lekkker stoer gehouden door wondgaas (eerst gekleurd met distress inkt) te gebruiken, visnet, tags van Tim Holtz en jute touw. Hahahah geen bloemetje aan te pas dit keer.

Ik hoop dat ik jullie enthousiast heb gemaakt over deze nieuwe challenge en we hopen dat jullie weer gezellig meedoen.

zaterdag 2 april 2016

Shabby white....


Hoi allemaal,

Oepsssss helemaal vergeten om in eerste instantie mijn bericht te typen! Excuses! Hierbij alsnog mijn uitleg. Ik heb weer eens een shabby wit kaartje gemaakt en ben er eigenlijk wel heel blij mee met het resultaat. Het is voor een verjaardag voor een DT-maatje geworden.

Verder heb ik de volgende spulletjes gebruikt die natuurlijk allemaal te koop zijn bij The Ribbon Girl! Klik op de onderstaande links om direct naar het juiste artikel te gaan.




I used:

Ik wens iedereen nog een fijne zaterdag en tot morgen! Dan zal ik weer een nieuwe kaart laten zien!