Followers

dinsdag 29 maart 2016

Een bijzonder moment...


Goedemorgen allemaal,

Hebben jullie ook allemaal een fijn paasweekend gehad? Wij zijn even lekker met zijn 3-en naar ons vakantiehuisje in Winterswijk geweest en hebben heerlijk genoten! Nu weer druk aan het werk, maar moet wel nog inkomen hoor.

Vandaag wil ik jullie weer een Scrap lay-out laten zien die ik gemaakt heb met een foto van mijn dochter toen ze bijna 3 jaar was. Het papier is van Craft & You Vintage Romance.

Verder heb ik gebruik gemaakt van:
Dutch Doobadoo stencil doily
Tim Holtz stencil puntjes
Kaisercraft chipbord vlinders en klokken
Faber Castel Gelatos - Guava
Marianne Design Chipboard - Bijzonder moment
Stampendous shabby gold enamel
Stampendous Mica pearlized fragments
Wondgaas
Bloemen van o.a. wild Orchid Crafts

Hieronder nog even wat close-ups van mijn lay-out!

De achtergrond stempels zijn van: 
Bo Bunny - It is written stamp
Kaisercraft - diamonds
Het is gestempeld met Archival Sepia inkt.


Ik ben nog veel aan het leren hoor qua lay-out, maar ik vind het helemaal fantastisch om te doen! 


woensdag 23 maart 2016

Just a card...


Goedemorgen allemaal,

Vandaag ga ik weer even terug naar het huidge jaargetijde en weer volop een lentekaartje dus! Ik heb een nieuwe lieve Dandelion Tilda gebruikt uit de nieuwe serie Spring Fever. Deze serie is nu als pre-order over te bestellen, maar deze zat al in de kit, dus hoe mooi is het om hier al mee aan de slag te gaan.

Het papier is van Pion Design - Easter Greetings en wat is het toch een prachtige lijn die niet alleen als Paaspapier te gebruiken is, maar juist ook voor lentekaarten. Verder heb ik het prachtige raam van Magnolia gebruikt, de boom van Memory box en de klimop van Marianne Design. De fiets is hout van Craft Emotions en de muurstenen van Dutch Doobadoo.

Ik heb Tilda ingekleurd met mijn copic markers en heb de volgende kleuren gebruikt:
Huid: E15,13,11,00,000, R20, 00
Haar: E49, 57, 43, 53, W2
Jurk: B91,52,000
Bloemen: Y23,21,YR30
Gras: YG95,93,91

Verder heb ik prachtige bloemen van o.a. Wild Orchid Crafts gebruikt. Ik hoop dat ik jullie heb mogen verblijden met deze kaart en wens iedereen nog een fijne woensdag!


zondag 20 maart 2016

Ribbon Girl Anything goes with an image challenge


Goedemorgen allemaal!

Vandaag start onze nieuwe challenge bij The Ribbon Gril! Anything goes with an image! Je kan dus alle kleuren gebruiken en elke afbeelding en het hoeft geen kaart te zijn. Het mag ook een project, kaart, tasje, label etc. zijn, zolang er maar een afbeelding op zit. Kom vooral ook een kijkje nemen op ons blog van The Ribbon Girl wat voor andere mooie voorbeelden het team gemaakt heeft om je te inspireren.



Er zijn 3 prijzen te winnen! 

First prize: £10 voucher for LOTV

Second prize: £10 voucher for The Ribbon Girl

Third prize: Mystery prize from Marianne Designs

Dan natuurlijk nu over naar mijn nieuwe creatie. Ik heb mij weer eens heerlijk (en alvast voor de zomer) uitgeleefd met zon, zee en strand.... Toch wel één van mijn favoriete thema's. Ik heb een mooi tafereeltje gemaakt. Het papier is gecombineerd van Pion Design Shoreline Treasures en Maja Design Life by the Sea.


De Magnolia's komen uit de collectie van Summer Breeze 2013. Ik heb ze zoals altijd ingekleurd met mijn copic markers en ik heb de volgende kleuren gebruikt:

Huid: E15, 13, 11, 00, 000, R20, 00
Haar: E49,57,43,51,50
Blauw: B39,37,34
Rood: E08,07,R24

Ik heb de strandstoelen en paraplu gekocht bij de Silhouette Store en het strandhuisje komt bij Etsy vandaan. Alles heb ik uitgesneden met de Silhouette. Verder heb ik schelpen gebruikt die mijn dochter gevonden heeft op het strand en ik heb echt zand gebruikt.



Verder heb ik de volgende spulletjes gebruikt die natuurlijk allemaal te koop zijn bij The Ribbon Girl! Klik op de onderstaande links om direct naar het juiste artikel te gaan.




Ik hoop dat ik jullie alvast een beetje in de stemming kan brengen voor de zomer....


zaterdag 19 maart 2016

TFM #119 Flowers flowers everywhere


Goedemorgen allemaal!

Vandaag wil ik jullie graag weer eens een kaartje met een Magnolia laten zien. Want zojuist is onze nieuwe Time for Magnolia Challenge gestart en heeft als thema dit keer Flowers flowers everywhere. Nou wij dames hebben geen moeite met bloemen toch? Doen jullie weer gezellig mee aan onze challenge? Onze sponsor is de Hobbyboerderij en je kunt een prachtige waardebon winnen van € 10,00.

 


Dan ga ik nu graag over naar mijn kaartje... Ik heb nl. weer eens sinds hele lange tijd een raam/framekaart gemaakt en daarbij heb ik die leuke techniek met punten naar buiten gebruikt. Wat vinden jullie ervan?


Het papier is van Pion - Easter greetings en deze lieve Tilda is Tilda with Flower Tiara uit de Sakura Collectie 2015 en ik heb haar ingekleurd met mijn copic markers. Ik heb de volgende nummers gebruikt:

Huid: E15,13,11,00,000, R20,00
Haar: 100, C8, 5, 3, 1
Jurk: V17,15,12,01


Verder heb ik de volgende spulletjes gebruikt die natuurlijk allemaal te koop zijn bij The Ribbon Girl! Klik op de onderstaande links om direct naar het juiste artikel te gaan.






Ik hoop dat ik jullie weer heb mogen inspireren en wens je nog een heel fijn weekend. Kom vooral morgen nog even langs, want ik heb dan best een bijzonder projectje wat ik je graag wil laten zien.



vrijdag 18 maart 2016

WLVC #65 Christmas with snowflakes


Goedemorgen allemaal!

Het is weer de 18e van de maand en dat betekent onze Kerstchallenge bij We Love Vintage Challenge Blog! Hoe mooi is het om je kerstkaarten op deze manier op pijl te houden! Doen jullie weer mee met onze challenge?

Dit keer luidt de kerstchallenge #66 - Christmas with Snowflakes!


Nou dat moet toch niet te moeilijk zijn om mee te doen toch? Neem vooral ook een kijkje op het blog van WLVC om te zien wat de andere DT-dames voor mooie kerstcreaties hebben en laat je inspireren. Je kan een mooie prijs winnen dat gesponsord wordt door Kreatrends en betreft een cadeaubon van € 10,00:

 
Dan nu natuurlijk over naar mijn kaartje. Ik heb het prachtige papier van Pion Design Days of Winter gebruikt. Het vintageplaatje is van Studio Light. De sneeuwsterren zijn van Unique.

Verder heb ik bloemen van o.a. Wild Orchid crafts, kant, lint en besjes gebruikt. 

Ik hoop dat ik jullie enthousiast heb gemaakt over deze kerstchallenge en we hopen dat jullie weer gezellig meedoen.





maandag 14 maart 2016

Congratulations


Goedemorgen allemaal,

Vandaag wil ik jullie een kaartje laten zien weer eens van een hele andere stijl, maar een stijl die ik steeds mooier ga vinden... De uitdaging om geen afdrukje of plaatje te gebruiken hihihih. Vinden jullie het goed gelukt? Eerlijk zeggen hoor!

Ik heb de volgende materialen gebruikt die allemaal te koop zijn bij The Ribbon Girl. Klik op de links om direct naar het juiste product in de shop te gaan.




5mm Pink Pearls Self Adhesive

Ik wens iedereen nog een fijne maandag en tot de volgende kaart!


Laatste reminder WLVC#64 Voorjaar/Pasen


Hoi allemaal,

Op 3 maart is onze reguliere bij We Love Vintage Challenge blog gestart met als thema Lente en/of Pasen. Nou dat is helemaal de periode of niet dan, want de zon schijnt volop! Je hebt nog een week de tijd om mee te doen aan onze challenge en om kans te maken op de prachtige onderstaande prijs.


Je kan een mooie prijs winnen dat gesponsord wordt door Het Nifelhuske en betreft een prachtige waardeboon van € 10,00 vrij te besteden in hun (web)shop.


Dan nu natuurlijk over naar mijn kaartje. Ik heb het prachtige nieuwe designpapier van Pion Easter Greetings gebruikt. Ook het plaatje is hiervan.

Verder heb ik bloemen van o.a. Wild Orchid crafts, houten eitjes van Rayer, jutetouw, wondgaas gebruikt.

Ik hoop dat ik jullie enthousiast heb gemaakt over deze challenge en we hopen dat jullie weer gezellig meedoen.






donderdag 10 maart 2016

Spring is in the air!


Goedemorgen allemaal,

Vandaag weer eens een voorjaarskaartje en hoe mooi is het dan dat het weer ook nu prima meewerkt! De zon schijnt hier al volop!.

Voor deze kaart heb ik het prachtige designpapier van Maja Design Vintage Sprin gebruikt. Het plaatje is een een vintageplaatje van Joy Crafts. De muursteentjes zijn van Dutch Doobadoo en de vlinders van Craft Emotions.

Verder heb ik wat bloemen van o.a. Wild Orchid Crafts gebruikt en wat rozenblaadjes, sizal en jutetouw voor de strikken. Het kreukellint heb ik zelf op kleur gebracht met distressinkt om de juiste kleur geel te krijgen. De stans eracht is de vogelkooi van Tim Holtz. De eitjes zijn ooit gekocht bij Xenos en door midden geknipt, zodat ze plat op de kaart komen.

Ik hoop dat jullie mijn kaart mooi vinden en wens iedereen nog een fijne zonnige donderdag toe!


donderdag 3 maart 2016

WLVC #64 Spring/Easter


Hoi allemaal,

Vandaag start er weer een reguliere en nieuwe challenge bij We Love Vintage Challenge blog. Dit keer is het thema: Lente en/of Pasen. Nou dat is helemaal de periode of niet dan? Kom een kijkje nemen op ons blog WLVC om te zien wat voor prachtige creaties de andere dames gemaakt hebben. Ze zijn zoooooooooooo mooi!


Doen jullie gezellig mee aan onze challenge? Je kan een mooie prijs winnen dat gesponsord wordt door Het Nifelhuske en betreft een prachtige waardeboon van € 10,00 vrij te besteden in hun (web)shop.


Dan nu natuurlijk over naar mijn kaartje. Ik heb het prachtige papier van Maja Design Vintage Spring gebruikt en het plaatje is van Syta van Gelderen. 

Verder heb ik bloemen van o.a. Wild Orchid crafts, een stans van Cheery Lynn, kant, wondgaas, een houten tekst Relax van Craft Emotions gebruikt. 

Ik hoop dat ik jullie enthousiast heb gemaakt over deze nieuwe challenge en we hopen dat jullie weer gezellig meedoen.