Followers

vrijdag 26 februari 2016

We remember moments...


Goedemorgen allemaal!

Vandaag wil ik jullie iets heel nieuws laten zien.... Ik ben al een tijdje achter de schermen bezig om wat te leren van Scrapbook lay-outs... Ik vind dit zo mooi en zo'n mooie gelegenheid om foto's van mijn gezin vast te leggen voor een fotoalbum.

Vandaag neem ik dus de sprong in het diepe en heb mijn eerste lay-out gemaakt. Ik ben nog niet zo tevreden over de foto's (dus excuses hiervoor....). Ik kreeg het qua licht niet mooi op de foto als eindresultaat....

De foto op deze lay-out is mijn dochter toen zij 3,5 jaar oud was (voorjaar 2012) in Slagharen. Ik vond de kleur van het water zo mooi uitkomen met de kleur van dit designpapier Kaiserkraft  Blue Bay collection.

Ik heb de volgende materialen gebruikt:
* Dutch Doobadoo stencil dots
* Scrapberry's stencil muur
* Magnolia kippengaas stempel
* Bo Bunny doodling stichtes stempel
* Martha Stewart klei en vlinders
* Craft emotions sleutelgat en sleutel. Deze heb ik eerst met gesso bewerkt en toen met embossingpoeder snowflake op kleur gebracht.
* Faber Castell Mix & Match Gelatos: Cotton Candy, Lime and Coconut
* Viva decor parelpen mintgroen en wit


Verder heb ik mooie spulletjes gebruikt van The Ribbon Girl:




Ik ben erg benieuwd wat jullie hiervan vinden. Ik zal proberen de lay-out volgende keer beter op de foto te krijgen, maat het is even zoeken hoe dit het beste kan in mijn fototent.


donderdag 25 februari 2016

5 year Anniversary Sandra's Scrapshop - free template!!!


Goedemorgen allemaal,

Het weer leent zich er uitstekend voor! Warme koffie of chocolademelk!!! Hoe mooi is dit gratis patroon dan! Vandaag bestaat nl. Sandra's Scrapshop 5 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden met een gratis patroon


In 2010 heeft Sandra deze chocolademok al eens ontworpen en gemaakt en juist omdat ze nu 5 jaar bestaat, vond ze het leuk om haar eigen patroon om te zetten naar een Studio-bestand en er een cadeautje van te maken. Je kan het gratis patroon opvragen als pdf-bestand (om zelf te knippen), maar ook het Studio-bestand voor de Silhouette geeft zij gratis weg!!! Nou, is dit geen mooi cadeau? Je kunt het cadeautje alleen ophalen via onze Facebook in onze eigen Sandra's Scrapshop groep. Je moet wel lid zijn/worden om dit patroon te kunnen ophalen.

En dit zijn mijn uitwerkingen geworden. Ik heb er bijna 2 dezelfde varianten van gemaakt en zo heb je gelijk weer 2 kerstkaarten voor de voorraad. 

De plaatjes zijn van Syta van Gelderen en het designpapier is van Maja Design - Home for the holidays. Verder wat denneappeltjes, bloemen, kaneelstokje, wondgaas en doily gebruikt. 

Je kunt de mok gewoonweg meerdere keren (laten) snijden en bekleden. Zo leuk om te doen en voor de echte winterliefhebber een musthave in je collectie.

Kom je een bezoekje brengen aan onze Facebookpagina? Dan kun je daar je cadeautje ophalen, want..... wie jarig is, trakteert!!! Ik ben supertrots om al bijna 3 jaar deel te mogen uitmaken van dit geweldige designteam! Lieve Sandra en Karin: op naar de 10 jaar!!! 


dinsdag 23 februari 2016

Old fashion typewriter


Goedemorgen allemaal!

Afgelopen zaterdag zijn wij (Margreet en ik) eens gezellig samen op stap gegaan. Dit was al weer eventjes geleden. We zijn samen naar de clubdag van Cards & More geweest en zij hadden voor de deelnemers dit project bedacht om te maken. Een typemachine! Hoe gaaf is dit dan!!! 

Het is een oorspronkelijk project van Tara Craft Studio dat zij hadden uitgewerkt. Er was al het een en ander voorgesneden, maar veel moesten wij zelf doen. Ik vond het echt een uitdaging, aangezien ik voor het eerst met softboard heb gewerkt. Hoe gaaf is dat spul zeg! Het is echt een stuk steviger dan alleen cardstock.


Het papier dat in de kit zat, was van Pion Design - Easter Greetings. Ik kon hem maken in mijn favoriete kleur. 

Het papier dat om de typerol heen zit, komt uit een oud prenten/gedichtenboek en die heb ik oud gemaakt. Verder heb ik een klokje van Scrapberry's gebruikt, een pen nib van Tim Holtz, parellint, bloemen van o.a. Wild Orchid Crafts. 

De typemachine kan ook open, want het bovenstuk is als een soort deksel. Je kan er dus ook nog spulletjes in bewaren als je wil.


Ik heb het project met veel plezier gemaakt en ik wil de dames van de Club Cards & More dan ook nog bedanken voor de geweldige mooie dag! 


zondag 21 februari 2016

Ribbon Girl Any Image - Anything goes challenge



Goedemorgen allemaal,

Vandaag start onze nieuwe challenge bij The Ribbon Gril! Anything goes with an image! Je kan dus alle kleuren gebruiken en elke afbeelding en het hoeft geen kaart te zijn. Het mag ook een project, kaart, tasje, label etc. zijn, zolang er maar een afbeelding op zit. Kom vooral ook een kijkje nemen op ons blog van The Ribbon Girl wat voor andere mooie voorbeelden het team gemaakt heeft om je te inspireren.



Er zijn 3 prijzen te winnen! 

First prize: £10 voucher for LOTV

Second prize: £10 voucher for The Ribbon Girl

Third prize: Mystery prize from Marianne Designs

Dan nu over naar mijn "kaart". Het is een 4 ladekastje geworden. Een projectje dat ik al lang eens op mijn verlanglijstje had staan om te maken. Het patroon heb ik gevonden bij Tara Craft Studio met een prima en mooie uitleg!


Deze kaart heb ik gemaakt voor mijn lieve DT-maatje Sandra van Sandra's Scrapshop die vorige week jarig was. Ze heeft hem al gekregen, dus kan hem ook gerust laten zien hahahahah.


Het papier is van Magnolia en zijn al oudere lijnen, maar ze passen allemaal zo mooi bij elkaar. De stempel is Dancing in Italy Tilda - Little Italy collectie en de tekststempel is van Marianne Design.

Verder heb ik de volgende spulletjes gebruikt die natuurlijk allemaal te koop zijn bij The Ribbon Girl! Klik op de onderstaande links om direct naar het juiste artikel te gaan.



Hieronder zie je hoe de kaart wordt opgevouwen als je de deksel eraf gehaald hebt.


Vervolgens vouw het kastje open en zie je vier lades waar je wat leuke kleine cadeautjes in kunt doen om weg te geven.


Ik hoop dat ik jullie geïnspireerd heb en doe vooral gezellig mee met onze challenge bij The Ribbon Girl!!!



zaterdag 20 februari 2016

TFM #117 Happy Birthday


Goedemorgen allemaal,

Vandaag wil ik jullie weer eens een Magnolia-kaartje laten zien en nu met Scooter Tilda uit de Little Italy collectie. Zojuist is nl. een nieuwe challenge van start gegaan bij Time for Magnolia Challenge. Het thema luidt: Happy Birthday!! Nou dat moet toch niet al te moeilijk zijn lijkt mij? Doen jullie gezellig mee? Klik op de link om direct naar ons blog te gaan en om te zien wat voor andere schitterende creaties er gemaakt zijn met dit thema.


Mijn basis is een snijmal uit de Vintage kit no.1 van Magnolia. Het papier is van Maja Design - Enjoying outdoors. De vlinderrand is van Tim Holtz en de doily is van Cheery Lynn. Verder heb ik de lantaarn van Magnolia gebruikt.


Tilda heb ik natuurlijk ingekleurd met mijn copic markers! Hierboven nog even een close-up.

Ik wens iedereen een fijne dag en tot de volgende kaart. Kom vooral morgen terug, want dan heb ik een leuk projectje om te laten zien.


donderdag 18 februari 2016

WLVC #63 Christmas card with Blue!


Hoi allemaal,
Vanaf vandaag start er elke 18e van de maand een kerstchallenge bij We Love Vintage Challenge Blog! Hoe mooi is het om je kerstkaarten op deze manier op pijl te houden!

Dit keer luidt de kerstchallenge #63 - Christmas card with the colour Blue on it! The colour has to be very visable! 


Nou dat moet toch niet te moeilijk zijn om mee te doen toch? Neem vooral ook een kijkje op het blog van WLVC om te zien wat de andere DT-dames voor mooie kerstcreaties hebben en doen jullie gezellig mee met onze challenge? Je kan een mooie prijs winnen dat gesponsord wordt door Syta van Gelderen en betreft onderstaande prijs:


Dan nu natuurlijk over naar mijn kaartje. Ik heb het prachtige papier van Pion Design Days of Winter gebruikt. De vintageplaatjes zijn van Studio Light. De kraft tekst is van Dutch Doobadoo.

Verder heb ik bloemen van o.a. Wild Orchid crafts, denneappeltjes, kant, lint en besjes gebruikt. De sneeuwsterren rand is van Tim Holtz.

Ik hoop dat ik jullie enthousiast heb gemaakt over deze kerstchallenge en we hopen dat jullie weer gezellig meedoen.




zondag 14 februari 2016

Happy valentine!


Goedemorgen allemaal op deze mooie Valentijnsdag!!

En tsja... dan ben ik alleen vandaag niet bij mijn hubby.... maar heb een geweldige leuke DT-dag met de meiden van Sandra's Scrapshop. Ik heb er zo'n zin in! Maar ik wens iedereen ook een fijne Valentijn toe met iedereen die je lief hebt!

Dit kaartje vond ik wel toepasselijk om te laten zien. Ik heb deze gemaakt voor een hobbymaatje in een Valentijnsswap. Wederom geen cutie stamp... Maar ben onder andere aan de slag gegaan met het mooie Magnolia papier uit de Vintage kit no.1 van Magnolia. De harten zijn van Tim Holtz en die heb ik gestempeld met de vintage kit en daarna met distress inkt Milled lavender paars gemaakt en met Ute embossingpoeder extra hard gemaakt, in de vriezer gestopt en "gekrakt". Hierdoor onstaan er van die barstjes in het embossinggedeelte.

Verder heb ik een stencil van Dutch Doobadoo gebruikt met wat structuurpasta voor de stippen op het papier. De blaadjes zijn van Memory Box. De overige producten heb ik gebruikt van The Ribbon Girl. Klik op de onderstaande links om direct naar het product te gaan.



Fijne Valentijnsdag allemaal en tot de volgende kaart!


zaterdag 13 februari 2016

Veel liefs van mij...


Goedemorgen allemaal,

En daar ben ik alweer met een nieuw kaartje en dit keer even helemaal geen cutiestamp of vintageplaatje, maar juist alleen met bloemen gewerkt. De kaart heb ik speciaal gemaakt voor een lieve vriendin die wel even een hart onder de riem gestoken mag krijgen.... Ze heeft hem ontvangen, dus kan ik hem laten zien. Alleen op de label zelf zit een plaatje van bloemen. Ik vond dit ook wel eens een uitdaging om te zien of mij dit zou lukken.... En wat vinden jullie ervan?

Het papier is van Craft & You en het rozenplaatje is van Syta van Gelderen. De vlinders heb ik gestempeld op het designpapier met bruine versafine en vervolgens uitgeknipt. De doily is een snijmal van Cheery Lynn. De overige producten heb ik gebruikt van The Ribbon Girl. Klik op de onderstaande links om direct naar het product te gaan.



Ik wens iedereen nog een fijne zaterdag en tot de volgende keer!


vrijdag 12 februari 2016

Love is something beautiful


Goedemorgen allemaal!

Vandaag weer een vintage shabby chic kaartje van mij. Mijn lieve vriendin heeft dinsdag haar 10-jarige huwelijksdag en dat mag natuurlijk niet zomaar voorbij gaan en daarom heb ik voor haar en haar man natuurlijk deze kaart gemaakt. Ze heeft hem al ontvangen (wilde persé dat ie op tijd zou zijn hahahah) en daarom kan ik hem nu al laten zien.

Het vintageplaatje komt uit een Pion Design vel vandaan en vond ik zo schattig. Het designpapier zelf is al een iets oudere lijn van Marianne Design - Victorian Vintage. Verder heb ik van Craft Emotions het woord Love gebruikt en de muur"steentjes" zijn van Dutch Doobadoo. De doily is van Cheery Lynn. Hier en daar wat raffia en sisal rondom de bloementoef. De overige producten heb ik gebruikt van The Ribbon Girl. Klik op de onderstaande links om direct naar het product te gaan.



Deelname challenges:
Craftaddiction Challenge - minimaal 1 hart (kleihartje bij bloementoef)

Ik wens iedereen nog een fijne dag en alvast een supermooi en liefdevol weekend toe!


donderdag 4 februari 2016

If friends where flowers....


Goedemorgen allemaal,

Vandaag een kaartje in eens voor mij heel andere kleuren! Oranje/zalm!!!! Dat is wel even iets anders, maar ik vond het superleuk om dit te doen. Ook weer helemaal in de vintagestijl....

Het designpapier is van Pion Design en dat is een al wat oudere lijn Fairytale of spring.... Het vintageplaatje komt ook van Pion en is uit de lijn Vintage garden. Verder heb ik een prachtige mal met ruitjes/raampjes gebruikt van Cheery Lynn. De overige producten heb ik gebruikt van The Ribbon Girl. Klik op de onderstaande links om direct naar het product te gaan.


Peach Autumn gold 10mm open rose

Ik wens iedereen nog een fijne dag en tot de volgende kaart!


woensdag 3 februari 2016

WLVC #62 Winter


Hoi allemaal,
Vandaag start weer een nieuwe challenge bij We Love Vintage Challenge blog en wel challenge #62 - Winterse kaart - Let op: dus geen kerst!!! 


Nou dat moet toch niet te moeilijk zijn om mee te doen toch? Neem vooral ook een kijkje op het blog van WLVC om te zien wat de andere DT-dames voor mooie creaties hebben en doen jullie gezellig mee met onze challenge? Je kan een mooie prijs winnen dat gesponsord wordt door https://de-egel.com/ en betreft onderstaande prijs:


2 mooie mallen van Nellie Snellen...helemaal passend bij ons vintageblog.

Dan nu natuurlijk over naar mijn kaartje. Ik heb het prachtige papier van Maja Design - Home for the holidays. Het vintageplaatje komt vanaf een Pion Design Vintage vel. Nou een slee is toch wel echt op en top winters of niet dan hahahaha.

Verder heb ik wondgaas, bloemen van o.a. Wild Orchid crafts, sneeuwvlokknoopjes, kant en besjes gebruikt. De tekst winter is van Noor! Design. 

Ik hoop dat ik jullie enthousiast heb gemaakt over deze challenge en we hopen dat jullie weer gezellig meedoen.