Followers

zaterdag 29 augustus 2015

A Picture is worth 1000 words...


Goedemorgen allemaal!

Vandaag gaat na onze zomerstop weer een nieuwe challenge van start bij Time for Magnolia Challenge! Ons thema luidt dit keer: Dies and/or Punches (stansmallen en/of ponsen). Daar heb ik mij ook heerlijk op uitgeleefd!!! Kom vooral een kijkje nemen op ons blog, want er is op dit moment ook weer een oproep voor nieuwe gastdesigners!!! Wil je voor ongeveer 2 maanden onze gastdesigner zijn en volledig in de spotlight staan op blog en Facebook met je creaties? Doe dan vooral mee!



Mijn bijdrage is een zgn. 3d Retro camera die ik gemaakt heb. Het patroon heb ik gekocht in de Etsy Shop en is van SVG Hut en kun je hier vinden. Het wordt een creatie voor mijn vader, omdat hij morgen jarig is en ook van fotograferen houdt.


Het designpapier is een combinatie van Pion For Father en Pion Studio of Memories. Verder heb ik creme en zwart cardstock gebruikt. De viewmasters bovenin zijn van Magnolia Doohickey en Tim Holtz. De snijmallen van de eiffeltoren en Big Ben zijn van Marianne Design. De tekst heb ik uitgesneden met mijn Silhouette en komt uit hun store vandaan.

Let ook eens op het mica bij de lens, waardoor de lens nog echter wordt! Uiteraard kan er een Tilda niet ontbreken op mijn creatie en heb hiervoor Insta Tilda uit de World Wide Web collectie 2015 gebruikt. Ik heb haar ingekleurd met mijn copic markers. Ik heb Tilda eens zwart haar gegeven hahahaha, dat is voor mij best bijzonder, maar wel goed gelukt vind ik zelf.

De bloemen zijn van o.a. Wild Orchid Crafts en de filmstrips zijn van Tim Holtz.


Ik hoop dat jullie mijn creatie mooi vinden en ik hoop dat jullie ook gezellig meedoen aan onze Time for Magnolia Challenge en gastdesignercall!


zondag 23 augustus 2015

Have a balloon birthday!


Goedemorgen allemaal,

Vandaag wil ik jullie weer een kaartje laten zien die ik gemaakt heb voor een vriendinnetje van mijn dochter. Zij werd 6 jaar en houdt van roze! 

De basis is een Go Kreate mal en het designpapier is Maja - Sofiero. Dat vind ik zo'n mooie collectie! Verder heb ik veel stansen gebruikt: Tim Holtz doily, Magnolia Doohickey volume 5 (ballonnen, cadeautjes) en volume 3 (labeltjes) en de Wild Rose (oval frame) en de oval stitch frame van Die-Namics.

Verder heb ik o.a. bloemen van Wild Orchid Crafts gebruikt en een mooie doorzichtige ster-pin. Kant en rozenkant heb ik uit eigen voorraad.

Tilda with big balloon uit de Lost & Found collectie 2014 heb ik ingekleurd met mijn copic markers. Ik heb de volgende kleuren gebruikt:

Huid: E13, 11, 00, 000, R20, 00
Haar: E49, 57, 43, 53, W3
Roze: R85, 83, 81, RV000
Blauw: B66,91, 63,60

Ik wens iedereen nog een fijne dag en tot de volgende keer!


zondag 16 augustus 2015

Birthday wishes


Hoi allemaal,

Mijn vakantie zit erop en maandag moet ik weer aan het werk. Het zal weer wennen worden om de wekker te zetten en ook mijn dochter moet weer naar school..... Gelukkig vandaag onze laatste vakantiedag en die gaan we nog even goed besteden hahahahahah.

Vandaag wil ik jullie een vintage kaartje laten zien die ik gemaakt heb voor een lieve vriendin van de familie. Zij was laatst jarig en ik weet dat ze altijd graag een kaartje van mij ontvangt. Ik heb gekozen om een plaatje van Syta van Gelderen te gebruiken en ik vond deze knallende fiets met bloemenmand wel heel mooi. 

Het design papier is van Magnolia. Daarnaast heb ik een randmal van Noor! Design gebruikt. Het ribbelkarton is van Joy! Crafts. Verder heb ik kant uit eigen voorraad gebruikt en de bedel van de fiets heb ik gekocht bij de webshop van Stamps X Scraps. Verder een metalen hoekje erop geplakt en natuurlijk konden bloemen van o.a. Wild Orchid Crafts niet ontbreken. Onderop heb ik sizal erbij gedaan.

Ik hoop dat jullie mijn kaartje mooi vinden en ik wens iedereen (ondanks het weer) een mooie zondag!


maandag 3 augustus 2015

God Jul - Merry Christmas


Goedemorgen allemaal op deze nu al warme maandag,

Vandaag is het alweer 3 augustus en dat betekent dat Kerst begint op te schieten hahahaha. Ik wil klaar zijn voor de kerst en dus heb ik de afgelopen dagen wat kerstkaartjes gemaakt, waaronder deze. 

Het papier is van Maja Design - Days of winter en de Magnolia is Christmas Candle Tilda uit de Waiting for Christmas collectie 2014. Ik heb haar ingekleurd met mijn copic markers. Verder heb ik heel veel mooie goodies gebruikt uit de webwinkel van de Ribbon Girl:


Ik heb de volgende producten gebruikt:

zondag 2 augustus 2015

Birds....

Goedemorgen allemaal!

En ja hier ben ik weer eens met een vintage / shabby chic kaartje voor jullie. Ik vind dit altijd zoooo heerlijk om naast mijn Magnoliakaarten te maken. Dit kaartje heb ik speciaal voor mijn schoonzus gemaakt die vorige week jarig was. Zij is gek op vogels en ik maak haar daar zo blij mee op een kaart.

Het plaatje is van Syta van Gelderen en het designpapier is van Studio Light. Rondom het papier heb ik structuurpasta gebruikt en het schattige houten vogelkooitje is van Rive Creatief. De vogelkooi en vogelstans is een snijmal van Tim Holtz. Verder heb ik satijnenkreukellint en raffia gebruikt bij de bloemen toef wat voornamelijk Wild Orchid Craft bloemen zijn. De strik van scrappersfloss is bevestigd met een houten hartje.

Ik hoop dat ik jullie ook blij gemaakt heb met deze kaart. Deze week komen weer Magnoliacreaties voorbij op mijn blog hoor hahahahaha.