Followers

zondag 28 juni 2015

Happy anniversary

 

Goedemorgen allemaal,

Vandaag weer eens een vintagekaartje van mijn hand die ik voor de trouwdag van mijn lieve vriendin Marga en haar man heb gemaakt. Het is al even geleden, maar had nu een mooie gelegenheid om de kaart te laten zien.

Het vintageplaatje is van Pion en dit geldt eveneens voor het designpapier. Dit is Pion - My precious Daughter. De doilystans is een prachtige van Noor! Design. De groende bladeren is een doohickey van Magnolia en de kleine witte bladeren steeds achter een stukje papier is van Memory Box.

De tekst Gefeliciteerd met jullie huwelijk is van Noor! Design. Natuurlijk konden ook de bloemen niet ontbreken en zijn o.a. van Wild Orchid Crafts.

Ik wens iedereen nog een fijne dag en tot de volgende post!


donderdag 25 juni 2015

Lighthouse by Sandra's Scrapshop - bendy fold card


Goedemorgen allemaal!

Het mooie weer is weer in aantocht en dan maak ik graag mijn favoriete thema zee/strand/zomerkaarten. Dit keer wil ik jullie een kaart laten zien die ik speciaal voor Christa Mulder haar verjaardag heb gemaakt. Het is een zgn. Bendy Fold kaart. De tutorial hiervoor heb ik gevonden op Stempeleinmaleins. 

Maar omdat ik de kaart qua afmeting wat klein vond, ben ik de hoogte in gegaan met het schitterende vuurtorenpatroon van Sandra's Scrapshop. Deze vuurtoren kun je echt voor alle doeleinden gebruiken!


Je kunt ook goed de golvende en gebogen onderdelen zien van de bendy fold kaart op de foto hierbov en hieronder.


Ik heb alleen de basis van de vuurtoren gebruikt en de designdelen. Ik heb hem slechts een klein stukje verkleind, maar dat de vuurtoren in verhouding is met Tilda en Edwin.

Het papier is van Maja Design - Life by the sea. Papier wat mij nog steeds niet verveelt. Ze mogen best weer eens nieuwe uitbrengen met zachtere kleurtjes, maar deze blijf ik ook fantastisch vinden.


Ik heb ook weer gebruik gemaakt van meerdere stansmallen, zoals de vlaggenlijn en het anker van de Magnolia doohickey kit volume 1, de randanker met stuurwiel is er één van Marianne Design.


Verder de prachtige embellies van Rayer gebruikt, zoals het stuurwiel, verrekijker en de zeemeeuwen.


Verder kon natuurlijk wondgaas, jutetouw en schelpen niet ontbreken. Het flesje heb ik gevuld met embossingpoeder wat net zand lijkt en deze op het anker geplakt.

Je kunt de kaart dus dicht laten staan, maar je kunt hem ook open vouwen en dan komt ook heel mooi de vuurtoren tot zijn recht en zie je Salute Tilda ook helemaal staan. Je kunt dus alle kanten uit.

Heb je interesse in het patroon van Sandra's Scrapshop - vuurtoren? Klik dan op deze link om direct naar de shop te gaan!

Ik wens iedereen nog een fijne dag!


zondag 21 juni 2015

Happy Father´s Day sweet dad....


Goedemorgen allemaal,

Vandaag wil ik jullie een creatie laten zien die ik voor mijn vader gemaakt heb speciaal voor vaderdag. Mijn vader heeft sinds kort weer een oude hobby opgepakt en dat is een moestuintje. Ik vond het daarom juist wel leuk om hem een kratje met groente te geven die Tilda net zelf geoogst heeft. 

Het patroon van de krat is een snijbestand van Silhouette, evenals de verschillende groenten: wortel, bietjes, augurk/komkommer en de schep en hark.


Het designpapier dat ik gebruikt heb is wederom Pion Design Vintage Garden en Tilda in the Garden komt uit de Pink Lemonade collectie Magnolia 2014. Ik heb haar ingekleurd met mijn copic markers.


De tekst "as the garden grows, so does the garden" komt ook uit het designpapier en heb ik losgeknipt. Verder een boomschorsje, bloemen en de schattige bloemen en de calla steel doohickey uit Magnolia Doohickey volume 4. Ik heb hiervoor de tutorial uit het boekje gebruik om ze te maken.


Hierboven zie je heel goed hoe de krat is opgebouwd. Ik heb ook wat vulsel in de krat gedaan waarop de groentes liggen.

Hieronder zie je nog even duidelijk alle groentes en hoe ze 3d zijn opgebouwd.


Nu maar hopen dat mijn vader zijn kleine moestuintje mooi vindt. Ik wens iedreen een mooie vaderdag en tot de volgende post!


maandag 15 juni 2015

Selfmade orchid plant for Father's Day


Hoi allemaal,

Vandaag wil ik jullie een zelfgemaakte orchidee plant laten zien. Ik heb deze gemaakt voor vaderdag, aangezien mijn schoonvader erg van orchideeën houdt en ze ook in leven houdt hahahahah.

Alles is helemaal zelfgemaakt! Het plantenpotje is een snijbestand, dat ik gekocht heb bij de Silhouette Store. 


Nadat ik het plantenpotje van kraftpapier in elkaar gezet heb, heb ik deze gescrapt met het designpapier van Pion - Vintage Garden. Het potje heb ik gevuld met oase en daarna heb ik van dat friebelspul erop geplakt. Het lijkt een beetje op takjes, maar weet even niet de officiële benaming hiervoor.


De orchideebladeren heb ik zelf met de hand getekend en uitgeknipt uit groen cardstock en deze ook met een lijmpistool vastgezet aan het oase. Cute Sakura Tilda uit de nieuwste collectie van Magnolia - Sakura collectie heb ik ingekleurd met mijn copic markers.

Daarna ben ik aan de slag gegaan met mijn orchidee doohickey van Magnolia. Ik heb 4 grote en 4 kleine orchideeën uitgesneden van wit cardstock. Deze heb ik vervolgens bewerkt met distress inkt Spunge Sugar en er meeldraden knopjes ingeplakt. Met een lijmpistool heb ik de bloemen bevestigd aan groene stelen die ik bewaard had van nepbloemen van de Xenos. De bloemen eraf gehaad en de stelen bewaard hahahaha. Toen de orchidee helemaal klaar was, heb ik er nog Liquid pearls opal white op de orchidee gedaan.

De stelen uiteindelijk ook in het oase geprikt en zoals bijna bij elke orchidee sateprikker erbij gestoken met ijzerdraad om de orchidee bij elkaar te houden. Een leuke plantenprikker van Pion - Vintage garden erachter ingestoken, zodat je ook nog kunt lezen hoe je hem moet verzorgen.


Nu ben ik natuurlijk erg benieuwd wat hij van mijn orchidee gaat vinden. Maar mijn schoonvader kennende zal hij hem wel mooi vinden.

Fijne dag en tot de volgende post!


zondag 14 juni 2015

Ribbon Girl Challenge - Any Image - Masculin card/project

Goedemorgen allemaal!

Vandaag wil ik jullie graag een kaart voor een man laten zien. Ik heb hem voor Remco een goede vriend van mij gemaakt voor zijn verjaardag.

IDe kaart is gelijk mijn voorbeeld voor de nieuwe challenge bij The Ribbon Girl - Use Any Image + Masculine card/project die vandaag start.  Kom vooral een kijkje nemen op het blog van The Ribbon Girl om te zien wat de andere dames van het team gemaakt hebben en doe gezellig mee met de wedstrijd!

Er zijn 2 prachtige prijzen te winnen, nl. een gekozen stempel van Lilli of the Valley en een waardebon van € 10,00 van The Ribbon Girl!


Good morning dear blog friends! 

Today I would like to show a masculine card which I have made for my good friend Remco who had his birthday.

I have made this card for the new challenge at The Ribbon Girl - Use Any Image + Masculine card/project which starts today. Come and have a look at our challenge blog to see what the other ladies have made and join our challenge! 

You can 2 wonderful prizes: 1 stamp of Lilli of the Valley and a 10 pound voucher of the Ribbon Girl. 

De stempel is Facebook Edwin van World Wide Web collectie - Magnolia en het designpapier is van Maja - Life by the Sea. 
The stamp is Facebook Edwin of the World Wide Web colletion and design paper is of Maja Design - Life by the Sea.

Ik heb de volgende producten gebruikt van The Ribbon Girl webshop:
I used the following products of the Ribbon Girl web shop:

De viewmaster is van Magnolia Doohickey, filmstrip van Memory Box. Edwin heb ik ingekleurd met mijn copic markers en ik heb de volgende kleurnummers gebruikt:

Huid: E13,11,00,000,R20,00
Haar: E57,53,51,50
Broek: B97,95,93
Shirt: W3,1,00
Facebook: B39,37,34

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn kaart vinden en kijk uit naar jullie reacties.

zaterdag 13 juni 2015

TFM #95 - Special Occasion


Goedemorgen allemaal,

Wat was het warm gisteren he? Ik hoop dat het vandaag wat koeler wordt.... Maar goed, vandaag wil ik jullie deze kaart laten zien die ik gemaakt heb voor de nieuwe wedstrijd bij Time for Magnolia Challenge die zojuist gestart is. Het thema voor onze challenge is: speciale gelegenheid. Ik heb zelf voor zwanger gekozen. Kom vooral een kijkje nemen op ons blog om te zien wat de andere dames van Team Tilda gemaakt hebben. Zoveel inspiratie en hopelijk doen jullie weer gezellig mee.


Ik kon hiermee mooi het nieuwe Maja Design Vintage baby weer eens gebruiken. Wat een schattig papier is dat toch. En omdat het een zwangerkaart is, heb ik bewust roze en blauw gebruikt, omdat de nieuwe bezitster van deze kaart nog niet weet wat het wordt.

Mijn gebruikte materialen heb ik o.a. bij The Ribbon Girl gekocht:



Ik heb deze Pregnant Tilda uit de Sakura Collectie Magnolia ingekleurd met mijn copic markers. De gebruikte kleurnummers zijn:

Huid E13,11,00,000,R20,00
Haar: E57,53,51,50
Roze: R85,83,81, RV000
Blauw: B95,93,91

Ik wens iedereen nog een mooie dag en tot morgen, want dan heb ik weer een kaart om te laten zien.


vrijdag 12 juni 2015

Flowers everywhere!

 

Goedemorgen allemaal!

Het heeft even geduurd, maar hier ben ik weer eens met een "normaal" kaartje. Ik scrolde eens langs mijn blog en het viel mij wel op dat ik opeens veel projecten gemaakt heb. Ik moest bij deze kaart ook best even weer afkicken zeg! Hoe ging een kaart ook al weer hahahahaha.

Deze Golden week Tilda uit de Sakura Collectie vond ik gelijk zo'n schatje! Een heeeeeel groot hebgehalte en kon niet wachten om ermee aan de slag te gaan. Ik heb haar natuurlijk weer ingekleurd met mijn copic markers. De kleurnummers zijn:

Huid: E13,11,00,000, R20,00
Haar: E49,47,44,W3
Blauw: B97,95,93,91
Geel: Y19,17,11
Groen: G99,94,YG63,61
Grond: E44,43,42
Achtergrond: B00,000,0000,blender 0

Het designpapier is al een oudje van Maja Design, maar juist dat geel/blauw vond ik zo vrolijk bij dit stempeltje passen. Daarnaast ben ik lekker aan de slag geweest met wat nieuwe stansen uit de Doohickey Kit volume 5 en 3. De hartentag links boven (5), vogelkooi (3), maar ook wat prachtige Noor! Design stansen, zoals de doily rechtsboven en let eens op de border onderaan. De vlinder is een stans van Marianne Design.

Tijdens mijn DT-uitje met de dames van Sandra's Scrapshop hebben wij gezellig de hele dag bloemen gemaakt. Karin is daar zo goed in! Ze heeft ons veel geleerd en de blauwe bloem linksonder en de calla's heb ik dus zelf gemaakt hihihihih #trots!!!

Ik hoop dat ik jullie weer blij gemaakt heb met dit kaartje en wens jullie allemaal vandaag een zonnige, warme dag toe. Lekker genieten allemaal!


maandag 1 juni 2015

Vintage Strandkorf


Goedemorgen allemaal!

Vandaag is bij Duymelot de nieuwe wedstrijd van juni van start gegaan en deze luidt: Alles Mag!!! Nou ik heb mij dan ook heerlijk uitgeleefd op dit onderwerp hihihi.  Kom ook vooral een kijkje nemen op ons blog wat de andere dames gemaakt hebben voor de wedstrijd.

Ik heb een zgn. strandkorf gemaakt. Deze zag je vroeger vooral veel op het strand en ik vond dit gratis patroon op internet bij Nataliia (Stampika Blog) en vond ik zoooooooooooooo mooi! Ze heeft er zelfs een mooi Youtube filmpje bijgemaakt, zodat je stapsgewijs het kunt volgen. Wat een schitterend patroon! Ik ben een groot fan van zeetafereel en strand, dus ik vond het helemaal fantastisch om dit te maken. Het krijgt een plekje op mijn hobbykamer.


Het papier is van Pion - Shoreline Treasure en Tilda's komen uit de Summer Breeze Collection 2013 van Magnolia. Ik heb hen natuurlijk weer ingekleurd met mijn copic markers.

De kleurnummers zijn:
E13, 11, 00, 000, R20, 00
Haar blond: E57,53,51,50
Haar donkerblond: E49,47,44 en W3
Blauw: B97,95,93,91
Creme: E43,42,41
Handdoek: W3,1,00


Het patroon heb ik uit Kraft Cardstok gesneden en in elkaar geplakt. De voetensteunen kunne ook echt open en dicht als je zou willen. De woorden Zon & Zee zijn van cardboard van Dutch Doobadoo en die heb ik bewerkt met Structuurpasta van Dutch Doobadoo.


De vlag is een doohickey van Magnolia en let eens op die schattige zeemeeuwen, slippers en verrekijker. Deze zijn van Rayer. Verder heb ik raffia, schelpen en bloemen gebruikt. Let vooral ook eens op de kap hierboven. Je kunt goed zien dat het een harmonica effect heeft.

Ik hoop dat jullie mijn creatie mooi vinden en dat ik jullie heb mogen inspireren voor onze Duymelot wedstrijd! Ik wens iedereen nog een fijne dag!