Followers

zondag 25 januari 2015

Vintage love


Goedemorgen allemaal,

Vandaag wil ik jullie een valentijnskaartje laten zien die ik gemaakt heb voor mijn ouders die afgelopen week 41 jaar getrouwd waren. Ik heb hiervoor de nieuwste You are my Valentine Tilda uit de Lovely Duo Collectie Magnolia gebruikt. 

Het papier is ook van Magnolia en is van een oudere lijn, maar vond ik een mooie vintage uitstraling geven. De LOVE tekst is van de Doohickey kit volume 3. Zie je ook de 2 harten uit het "zakje" steken? Bloemen, houten embellies, lint en rood parellint maken mijn kaartje verder af. Ik heb Tilda ingekleurd met mijn copic markers en op de vleugels heb ik Stickles Stardust gedaan.


Ik wens jullie allemaal een fijne zondag!


zaterdag 24 januari 2015

TFM #80 Tilda/Edwin with a text or background stamp


Goedemorgen allemaal!

Vandaag is er een nieuwe Time for Magnolia Challenge gestart met als thema Tilda/Edwin met een achtergrond- of tekststempel. Doen jullie gezellig mee met de wedstrijd? Kom vooral een kijkje nemen wat de andere dames van team Tilda hebben gemaakt!


Mijn uitwerking is met Loves me Loves me not Tilda in comibnatie met de swirl en tekst uit de Lovely Duo collectie Magnolia. Ik heb haar ingekleurd met copic markers. Het designpapier is van Maja Design - Sofiero en blijf ik zooooo mooi vinden. Verder heb ik prachtige stansen van Magnolia doohickey gebruikt (randstansen, hartentag). De vlinders zijn van Cheery Lynn design. Verder bloemen en rozenkant en wondgaas gebruikt.


Ik ben benieuwd wat jullie van mijn kaart vinden en wens jullie nog een fijne dag!


woensdag 21 januari 2015

Pop-up card Home is where....

 Hoi allemaal,

Dit is mijn nieuwste kaart! Ik kreeg laatst een brainwave en die wilde ik gelijk uitwerken! Ik barstte van de energie! Hihihi, soms komt het op en moet het er ook uit en dat was nu ook het geval. Juist door de nieuwste stempel van de Lovely Couch van Magnolia Lovely Duo collectie kreeg ik het huiselijke idee.


 Ik heb veel stempels van Magnolia gebruikt:
Lovely Couch - Lovely Duo collectie
Piano - 2010 Right through the heart
Plant rechts - Little London collectie
Grammafoon - With Love collectie 
Boekenplank en boeken - Back to school collectie
Huis - Sweet Crazy Love collectie
Auto - Sweet Rainbow collectie


Hierboven zie je hoe ik de pop-up heb gemaakt. Als ik de kaart dus dichtklap, valt alles naar beneden en kun je hem dus gewoon versturen als platte kaart.

Het papier is van de prachtige nieuwe collectie Maja - Nyhavn en heb ik gekocht bij Creashop Duymelot.


Hierboven is de voorkant van de kaart. Zien jullie het hele verhaaltje al voor je? Ik maak altijd van die leuke verhaaltjes als ik kaarten met Magnoliaatjes maak hahahah. Ik heb zelfs mijn naaimachine weer eens gebruikt en de gordijnen zelf gemaakt! Best een beetje trots, want ben daar niet zo'n held in hihihi.
Ik wens iedereen nog een fijne dag en tot de volgende keer!


zondag 18 januari 2015

Carpe Diem


Goedemorgen allemaal,

Vandaag wil ik jullie een harteneasel op een Spellbinder Large Oval laten zien. Dit idee heb ik gezien bij Norma Lee en vond ik zo'n mooi model. Zij heeft het toen alleen met een andere ondergrond gedaan.

Het designpapier is van Magnolia en verder heb ik de nieuwe doohickey kit volume 3 gebruikt, zoals de hartendoily, blaadjesswirl. De prachtige tekst Carpe Diem is een nieuwe stans van Noor! Design.


Love Love Love Tilda komt uit de Special Moments collectie 2013 en ik heb haar uit het hart gesneden, zodat als ze rechtop staat, zij zo uit de kaart komt lopen. Alle harten zijn van Spellbinders Nestabilities. Ik heb Tilda ingekleurd met mijn copic markers.


Verder heb ik de schattige houten rode hartjes van de Action gebruikt en de bloemen zijn van o.a. Wild Orchid Crafts. Hieronder zie je de kaart plat liggen, zodat deze goed verstuurd kan worden. 


Ik ben benieuwd wat jullie van mijn kaart vinden en wens jullie nog een mooie zondag!


zondag 11 januari 2015

Stop in the Name of Love


Goedemorgen allemaal!

Vandaag wil ik jullie graag een kaartje laten zien met een van de nieuwste Magnolia-stempels uit de Lovely Duo collectie. Deze Tilda heet: Stop in the name Love Tilda. Ik heb haar ingekleurd met mijn copic markers en het designpapier is van Pion - My beloved son. 


De basis is een Go-Kreate mal en verder heb ik veel stansen gebruikt uit de nieuwste Magnolia Doohickey Volume 3 (hekje, labels en swirl rechtsbovenin). De bladeren zijn van Memory Box en de randmal bovenaan de kaart en het frame rondom Tilda is van Noor! Design. Kant, rozenkant (Marianne Design) en bloemen maken mijn kaartje verder af. 

Ik hoop dat jullie mijn kaartje ook mooi vinden en wens iedereen fijne zondag toe!


vrijdag 9 januari 2015

Keep Out! Gamer at Play door hanger


Goedemorgen allemaal,

Vandaag weer eens een stoere vintage-achtige deurhanger. De komende dagen krijgen jullie weer Magnolia's voorgeschoteld hoor hahahaha. Deze deurhanger heb ik gemaakt voor mijn buurjongen die vandaag 15 jaar geworden is. Hij houdt van gamen en ik vond voor een 15-jarige een beertje of Magnolia etc. wel even wat te zoet hihihih. Ik vond dit plaatje op internet en vond ik zo toepasselijk!

Hij kan het nu aan zijn deur hangen als hij aan het gamen is en niet gestoord wilt worden. Verder heb ik de tandwielen van Noor!, de puzzelstukjes van Dutch Doobadoo, de pijlen van Dutch Doobadoo en de tickets van Tim Holtz gebruikt. Het designpapier weet ik even niet welk werk dit was. Dit had ik ooit gekocht voor een koffer die ik gemaakt had en vond dit zulk stoer papier! Wat jute en houten sterren maken de deurhanger verder af,

Ik wens iedereen nog een fijne vrijdag en alvast fijn weekend!


zondag 4 januari 2015

Challenge januari Duymelot - Babykaart


Hoi allemaal,

Vandaag eens iets heel anders dan dat jullie van mij gewend zijn! Ik heb weer eens een Clean and simple kaart gemaakt en dit keer in het thema baby. Deze maand is dit het thema van de challenge bij Duymelot Design team blog. Doen jullie gezellig mee met de wedstrijd? Dat zouden wij fantastisch vinden!

De basis is Bazzill cardstock en het designpapier is van Pion - My Precious Daughter. Het wiegje heb ik als bestand gekocht bij de Silhouette store, samen met de tekst baby. Deze heb ik 3d opgeplakt en wat lint en strikken gemaakt. Knoopjes maken de kaart af.

Altijd handig om een babykaartje op voorraad te hebben toch? 

Tot de volgende kaart en een fijne zondag verder!


vrijdag 2 januari 2015

TFM #78 Let it snow!


Allereerst wil ik jullie allemaal een geweldig mooi, liefdevol, gezond, gelukkig en natuurlijk een creatief 2015 wensen! Dat het maar een schitterend jaar mag worden voor ons allemaal!

In het jaar 2015 start ik met deze winterse creatie waar ik best een beetje trots op ben. Ik heb deze grote slee met kerstbomen gemaakt voor onze nieuwe challenge bij Time for Magnolia Challenge. Vandaag start daar nl. de eerste kerstchallenge van het nieuwe jaar en deze is nu weer een maandchallenge. Je kan dus tot 31 januari meedoen. Het thema is Let it snow! Nou dat doet het op mijn creatie zeker hahahaha. Kom vooral een kijkje nemen op ons blog wat de andere dames van Team Tilda gemaakt hebben.


Ik heb mij met deze creatie laten inspireren door een blogmaatje van mij Dina Design. Zij had een slee gemaakt met het patroon van Stempeleinmaleins en ik vond die slee zo gaaf, dat ik hem ook ben gaan maken. Maar Chantal zal Chantal niet zijn dat ik de slee alleen wat "kaal" vond, dus ik wilde er maar gelijk een heel tafereel om heen bouwen whahaha. Nou dat is mij gelukt.


Ik heb een large nestabilitie voor de ondergrond gebruikt en deze uit spiegelkarton gesneden (voor het ijseffect) Daarop heb ik de slee bevestigd. Deze is uit kraft gemaakt en is ongeveer 15 cm lang en 4,5 cm hoor. Onder de slee zit een luciferdoosje die er ook uitgetrokken kan worden en je een klein cadeautje kunt stoppen.


Achter de slee heb ik de grootste kerstboom van Dutch Doobadoo stencil uitgesneden en de linker is twee maten kleiner. De postcard is van Noor! Design en het vintageplaatje komt uit het mooie Designpapier Pion- A Day in Winter. Het gehele tafereeltje is ook met Pion Design gedaan (combi van Day in Winter en Vintage Frost).


De schattige lantaarns komen uit de Volume 3 Doohickey Kit van Magnolia, de schaatsen zijn van Marianne Design en de tekst Winter is van Noor! Design. De stempels zijn van Magnolia.


Het tafereeltje heb ik afgewerkt met schattige witte cadeautjes (Action) en de welbekende houtblokken die ik al zoooooooo vaak gebruikt heb op tafereeltjes hihihi. Onmisbaar voor mij hahaha. Poedersneeuw heb ik er vervolgens opgestrooid voor het echte sneeuweffect.


Hierboven en -onder zie je een goede close-up van de slee. Het is geen snijpatroon, maar gewoon strookjes, dus heel goed voor iedereen te maken!


Hieronder zie je heel goed het luciferdoosje wat dus zowel open als dicht kan voor een lief cadeautje.



Ik hoop dat ik jullie heb mogen inspireren met dit winters tafereeltje en dat jullie gezellig meedoen aan onze challenge! 

Deelname challenges