Followers

zondag 30 november 2014

Vintage Christmas!


Goedemorgen allemaal,

Vandaag wil ik jullie twee vintage kerstkaarten laten zien die ik voor mijn voorraadje gemaakt heb. Het komt allemaal uit de schitterende Vintage Frost lijn van Maja Design.

Verder heb ik de doohickey kerstbomen, aanwijsbord en lantaarnpaal gebruikt. De ijspegel rand is van Cottage Cutz en de sneeuwsterrenborder van Tim Holtz. De tekst Winter is van Noor! Design. De sterrenrand is een Memory Box.

Verder maakt snowtex, wondgaas, bloemen en kant mijn kaarten verder af.


Morgen kom ik met een speciaal projectje waar ik zeer trots op ben. Nieuwsgierig????? Kom dan vooral morgen weer kijken en ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat.


zaterdag 29 november 2014

TFM #74 Christmas in non-traditional colours


Vandaag wil ik jullie een kaartje laten zien die ik gemaakt heb voor de nieuwe Kerstchallenge bij Time for Magnolia Challenge - Christmas in non-traditional colours. Ik heb de kleur blauw genomen wat trouwens zowieso mijn favoriete kleur is. Kom vooral gezellig een kijkje nemen op het blog van TFM om te zien wat de andere dames voor schitterende creaties hebben gemaakt en doe mee! Magnolia Rubberstamps is onze sponsor voor deze challenge.


Het papier is van Magnolia wat een wat oudere lijn is. De kaarsen en de kleine stervormige zijn een stans van Noor! Design, de poinsetta's en hulstswirls komen uit Volume 2 Doohickey kit en de sterren bovenop zijn van Tim Holtz. Ook de tekststempel is net als Tilda uit de A Christmas Story collectie van Magnolia.

Ik wens jullie nog een fijne zaterdag en tot de volgende kaart!


donderdag 27 november 2014

Warm Winter wishes


Goedermorgen allemaal!

Vandaag wil ik jullie een witte kerstkaart laten zien en ik heb alleen kleur in het plaatje en met de denneappels gebruikt. Ik vond het wel weer eens leuk om helemaal in het wit te werken en dus alleen met cardstock hihihihi.

De basis is een go-kreate mail en ik heb gebruik gemaakt van de Tim Holtz sneeuwsterren rand, kerstbomen, poinsetta, blad, sneeuwsterren en tag Merry Christmas zijn van Magnolia Doohickey. De tekst Warm Winter wishes is van Noor! Design. De stempels Little Santa en Snowy Branche uit de Waiting for Christmas collectie Magnolia heb ik gemaskerd. Wat een schatje is deze little Santa toch zeg!


Rondom het afdrukje, tekst en bladeren/bomen heb ik stickles Frosted Lace gebruikt en rondom het totale afdrukje een kantje. Als je goed kijkt, zie je nog net de ijspegels onderaan de kaart. De denneappels komen bij de Action vandaan.

Op naar de volgende kerstkaart hahahah, ik heb er nog een paar te gaan!

Fijne donderdag en tot de volgende keer! 


zondag 23 november 2014

Wanna give you my heart


Lieve allemaal,

Vandaag wil ik jullie een tag laten zien die ik gemaakt. De basis is een label Mirror van Dutch Doobadoo en het designpapier is van Maja Vintage Autumn. Dit is wel een van mijn favoriete lijnen en vooral die mooie blauwe kleuren. Tilda with dot bow komt uit de With Love collectie 2013. De 3 labels rechts opzij is een doohickey van Magnolia. Verder heb ik veel bloemen gebruikt, berken hartjes en wat bronzen embellies gebruikt. Tilda heb ik ingekleurd met mijn copic markers. Het kant onderop heb ik gekocht bij Magnolia Rubberstamps in Zweden.



Ik wens iedereen een fijne zondag en tot de volgende kaart!

zaterdag 22 november 2014

TFM #73 Use your favorite Magnolia Stamp


Goedemorgen allemaal!

Vandaag al voor de 2e keer op rij een wat mint-groene kaart. Ik vind het wel een mooi zacht kleurtje hihihi. Deze kaart heb ik speciaal gemaakt voor de nieuwe challenge bij Time for Magnolia Challenge. Het thema luidt: Gebruik je favoriete Magnoliastempel. 


Het thema vond ik best pittig, want er zijn zulke lieve en leuke stempels dat ik moeilijk kon kiezen. Uiteindelijk Devine Tilda gekozen uit de Waiting for Christmas collectie, aangezien dit mijn laatst gekochte stempel is en van die collectie een van mijn favoriete. Kom gezellig een kijkje nemen wat de andere dames van Team Tilda voor mooie creaties hebben gemaakt. Het zijn zulke toppers!


Mijn basis is een go-kreate mal en heb het prachtige, maar wat oudere papier van Magnolia gebruikt. Ik blijf dit mooi vinden. Verder heeeeel veel stansjes/doohickeys. De bloemen, blaadjesswirl, tags links, hartentag en borderbloemen zijn van Magnolia en ook nog een mooie randstans van Noor! Design. Tilda heb ik gemaskerd met het schattige poesje uit de Animal of the year collectie 2014.



Ik ben benieuwd naar jullie reactie en alvast bedankt! Een fijne zaterdag en tot morgen! Dan kom ik met een nieuwe kaart!


vrijdag 21 november 2014

Happy Birthday!


Hoi allemaal,

Morgen is mijn DT-maatje Lotte jarig en speciaal voor haar heb ik deze kaart gemaakt. Ze heeft hem reeds ontvangen, dus kan ik hem alvast laten zien. Ze was er heel blij mee!

Ik heb een rechthoekige kaart gemaakt en het schitterende papier van Once upon a time collectie Magnolia en de stempel Happy Princess Tilda komt ook uit deze collectie en heb ik ingekleurd met mijn copic markers. De ovalen mal is een nieuwe stans van Spellbinders en ben ik wel een beetje verliefd op met die Franse lelie vorm. Ik heb de randstans van Noor! Design gebuikt waardoor ik de Franse lelie liet terugkomen. De cadeautjes is een nieuwe stans van Tim Holtz. Ohhh die ga ik zeker vaker gebruiken! De "pijlen" bovenop en de vlinder zijn van Marianne Design. Verder heb ik kant uit eigen voorraad gebruikt en bloemen van Wild Orchid Craft. 




Ik ben benieuwd wat jullie van mijn kaart vinden en wens iedereen alvast een fijn weekend. Morgen kom ik terug met een nieuwe kaart die ik voor TFM Challenge heb gemaakt.



zondag 16 november 2014

Believe in the magic of Christmas


Goedemorgen allemaal!

Wat een regenachtige zondag is het zeg! Maar goed, ondanks de regen toch een sfeervol kaartje voor de kerst die ik wil laten zien. De voorraad wordt op deze manier aaridg aangevuld. 

Het papier is van Magnolia wat wel een wat oudere lijn is, maar ik vind dit nog steeds zo mooi papier en heb ik al vaker gebruikt. De tekststempel is van Noor! Design en dat heb ik gestempeld met Versamark en daarna met wit embossingpoeder heet gemaakt. Ik heb Holy Tilda with violin gebruikt uit de Nativity collectie 2012 en haar ingekleurd met mijn copic markers. De kaarsen en randster zijn een stans van Noor! Design. Daarnaast de lange smalle kerstbomen van Magnolia doohickey gebruikt evenals de Merry Christmas tag. Wondgaas, bloemen en kant maken mijn kaartje weer verder af.

Ik wens iedereen nog een fijne zondag en tot snel!


donderdag 13 november 2014

Happy Birthday!


Hoi lieve allemaal,

Na het kerst"geweld" van de afgelopen dagen wil ik jullie nu graag weer een verjaardagskaart laten zien. Mijn buurvrouw Angela is vandaag jarig en haar grote passie is schildpadjes. Tsja, dan kan ik natuurlijk Harriette de schildpad van Magnolia niet weerstaan om die voor haar in te kleuren. 

Het papier is van Magnolia en daarnaast veel snijmallen gebruikt van Magnolia (hekje, paddestoelen, bloemen, wolk, labels en witte bladswirl). Alleen de groene struik is van Memory Box. Parels, wondgaas en WOC bloemen maken mijn kaartje weer compleet. 


Let ook eens goed hoe ik de shildpad heb ingekleurd. Op haar huisje heb ik crackle paint (rock and candy/transparant), waardoor het een crackelee effect krijgt.

Ik wens iedereen een fijne donderdag en tot de volgende kaart!


woensdag 12 november 2014

Yes! Again 2 Christmas cards in stock


Goedemorgen allemaal!

Vandaag een blogbericht met twee kerstkaarten voor mijn voorraad. Ik krijg het nu toch wel een beetje warm onder de voeten hoor! Moet nodig nog wat maken voor mijn voorraad. Maar in ieder geval weer twee klaar! Dit zijn ze geworden. Een op en top winterkerstkaart hierboven en een traditionele rode kaart hieronder (die ik zo toelicht).

Voor de winterkaart heb ik het prachtige Pion designpapier Winter Times gebruikt. Tilda with cozy coat uit de Waiting for Christmas collectie van Magnolia heb ik ingekleurd met mijn copic markers. Verder veel nieuwe stansen gebruikt, zoals "Winter" van Noor! Design, een gloednieuwe Spellbinders oval mal, schaatsen en poinsetta van Marianne Design, sneeuwvlok van Magnolia en de sneeuwsterrenborder van Tim Holtz. De schattige blaadjes komen bij de Action vandaan evenals de besneeuwde bolletjestakjes.


Bij deze traditionele kerstkaart heb ik gewerkt met het nieuwe designpapier van Maja Design - A Gift for you. Deze magnoliastempel is ook uit de Waiting for Christmas collectie en heet Swirly Tilda en heb ik lekker gewaagd in het rood gekleurd met mijn copic markers. Ik heb haar "swirls" eerst met een witte gelpen wit gemaakt en daarna stickles stardust erover heen gedaan. 

Verder is de kaart voor mijn doen vrij "simpel" qua materialen, omdat ik echt de zelfgemaakte bloemen tot hun recht wilde laten komen. De prachtige Doohickey club volume 2 heb ik hiervoor gebruikt en de randstans in het midden is ook van Magnolia evenals de Merry Christmas Tag. De kaart maak ik af met een lief engeltje, kant en toch ook wat Wild Orchid Craft bloemetjes.

Ik ga gauw verder met mijn volgende kerstkaarten voor mijn voorraad hihihi. Fijne dag allemaal!


zondag 9 november 2014

Wanna ski with me?


Goedemorgen allemaal!

En hier ben ik weer met een kaartje en dit keer weer een winters kerstkaartje! Ik ben nu toch ook wel flink bezig met mijn voorraad, want ik ben bang dat ik dit jaar echt te kort ga komen (oeps....). Dat wordt nog moeilijk kiezen straks met versturen.


 

Dit keer heb ik een Tilda ingekleurd met mijn distress inkt. Tilda komt uit de nieuwste collectie Waiting for Christmas collectie. De lange kerstbomen is een doohickey van Magnolia, evenals de aanwijsborden en sneeuwster. De sneeuwsterrenrand bovenaan is een Tim Holtz. De grote ijskristal aan de rechterkant van mijn kaart is van Unique en de sterrenborder is een Noor! Design stans. De kaart is verder afgemaakt met kant, bolletjeslint, snowtex, bloemen van o.a. Wild Orchid Crafts en schattige kerstengeltjes. Het papier is van Maja Vintage Frost.


Ik ga vandaag op bezoek bij mijn broer en schoonzus om hun nieuwe huisje te bekijken en wens daarom iedereen ook een fijne zondag! Ik ben benieuwd naar jullie reactie op mijn kaartje.


zondag 2 november 2014

Gift bag - new challenge November Duymelot


Goedemorgen allemaal!

Hier ben ik alweer met een creatie van mij en dit keer heb ik een cadeautasje gemaakt. Gisteren is nl. bij Duymelot Design Team de nieuwe maandwedstrijd van start gegaan van november en die luidt: Maak een cadeauverpakking. Nou hierin kun je volgens mij wel een leuk cadeautje stoppen hihihi.

Kom vooral een kijkje nemen op ons blog om te zien wat de andere dames voor mooie verpakkingen hebben gemaakt!


Ik heb gebruik gemaakt van een kant en klaar wit tasje en het designpapier is van Pion - For Mother. Wat blijft dit toch mooi papier! Ik heb Christmas Kitchen Tilda uit de nieuwste serie Waiting For Christmas 2014 gekleurd met distress refills en pads. Verder ben ik weer aan de slag gegaan met mijn doohickeys van Magnolia (rand, labeltje, bladeren en paraplu)./ De ovalen frame is van Sizzix en ik vind dit frame helemaal fantastisch en gebruik best regelmatig.




Verder heb ik de bloemen van o.a. Wild Orchid Crafts gebruikt, maar ook kant, rozenkant, parellint en wondgaas komen uit voorraad.

Ik hoop dat jullie mijn tasje mooi vinden en wens iedereen nog een fijne en zonnige zondag!


zaterdag 1 november 2014

TFM Christmas Challenge #70 A Christmas Tag


Goedemorgen allemaal!

Vandaag start bij Time for Magnolia Challenge weer een nieuwe kerstchallenge! Dit keer luidt de opdracht: A Christmas Tag (maak een kerstkaart in de vorm van een label). Dit is mijn uitwerking geworden. Kom vooral een kijkje nemen op ons blog om te zien wat de andere dames voor schitterende creaties hebben gemaakt en doe gezellig mee, want dan heb je weer een kerstkaart voor je voorraad!


Mijn basis is een label van 12x16 cm en als houvast een hartenlabel van Magnolia gebruikt. Het papier is ook van Magnolia - A Christmas Story, evenals de tekst Merry Christmas. De stempel komt uit de laatste serie van Magnolia - Waiting for Christmas en is Sparkle Poinsetta Tilda. Ook ben ik fijn aan de slag gegaan met mijn andere snijmallen, zoals de kerstbomen uit de Volume 2 Doohickey kit Magnolia, 25 is van Tim Holtz, en de takjes zijn ook van Magnolia. De leuke kerstballen bovenin zijn van Noor! Design en heb ik bewerkt stickles rood en platinum. Verder heb ik schattige kerstbelletjes in de bomen gehangen en een bedel van een kerstboom.



Ik ben heerlijk aan het experimenteren met distress refills en deze Tilda heb ik dus ook weer met distress gekleurd. 


Ik ben benieuwd wat jullie van mijn label vinden en ik zou het leuk vinden als jullie gezellig meedoen aan onze challenge! De prijs liegt er niet om! Live and Love Crafts sponsort deze challenge!

Fijne zaterdag en tot de volgende kaart!