Followers

vrijdag 31 oktober 2014

Vintage tag - Gastdesigner bij 't Scraphuis


Hoi allemaal!

Vandaag wil ik jullie graag weer een vintagekaartje laten zien en deze keer in de vorm van een label. Vorige maand had ik op Facebook bij 't Scrapshuis Challenge de wedstrijd gewonnen en als cadeau mocht ik voor deze maand gastdesigner zijn! Hoe gaaf is dat! De challenge voor november luidt dan ook: maak een label en laat hierop een dame terugkomen (alle dames mogen behalve een Magnolia). Dit is dus mijn uitwerking geworden.

Mijn lieve vriendin en buurvrouw Judit is morgen jarig en haar grote hobby is kleding zelf maken/naaien. Ze heeft praktisch al alle "naai" projectjes van mij gehad, maar zo'n label had zij nog niet in haar assortiment hihihi. Ik vond het ook superleuk om weer met het Pion - Alma's Sewin room te werken. Daarnaast heb ik de Tim Holtz stansen gebruikt (randstans schaar, paspop). Verder wat meetlint-lint, kant, knoopjes en natuurlijk een naald/draad en schaartje dat hoort bij het naaien.





Jolanda van 't Scraphuis: super bedankt voor deze gastdesigner opdracht! Ik heb er met plezier aan gewerkt.

Deelname challenges:

Ik wens iedereen nog een fijne vrijdag en tot morgen, want kom ik weer met een kerstkaart voor Time for Magnolia Challenge! Houd mijn blog dus in de gaten!


zondag 26 oktober 2014

Scrapberry's - Shabby Chic


Hoi allemaal,

Dit keer eens een heel ander kaartje dan jullie van mij gewend zijn whahahahahah. Ik wil ik graag het merk Scrapberry's bij jullie onder de aandacht brengen. Astrid van Creashop Duymelot verkoopt dit ook in haar (web)winkel en is een prachtig merk stempels, designpapier en embellies voor een zeer goed betaalde prijs! Ik heb het lieverdje Little sister ingekleurd met distress reïnkers en pads. Het designpapier wat ik gebruikt heb, is ook van Scrapberry's en wel de grijze variant GreyGrey 2 en Grey 3. Ik heb zelf een vleugje lila aan de kaart toegevoegd voor een shabby uiterlijk.




Verder heb ik een aantal Magnolia doohickeys gebruikt, zoals de bladeren, bloemen en de hartentag. Ook de doohickeys zijn te koop bij Astrid. Mochten ze niet in de webwinkel staan, kun je Astrid altijd even mailen. Verder heb ik kant en lint uit eigen voorraad gebruikt en wondgaas, papieren doilys en natuurlijk bloemen.

Ik hoop dat jullie mijn kaartje mooi vinden en wens iedereen nog een fijne zondag!

Lieve groetjes, Chantal

zaterdag 25 oktober 2014

TFM Challenge #69 Your favorite colourcombo


Goedemorgen allemaal!

Het heeft weer eventjes geduurd, maar hier ben ik weer eens met een kaartje! En valt er iets op bij jullie? En... al gezien? Jaaaaa het is dus met distress ingekleurd. Bloed, zweet en bijna tranen, maar ik ben wel een klein beetje trots op het resultaat. 


Vandaag gaat er een nieuwe challenge van start bij Time for Magnolia Challenge en de challenge luidt: Your favorite colour combo! Dus maak een kaart/creatie in je favoriete kleur(en)! Mijn favoriete kleur is blauwtinten. Vooral bij winterkaarten houd ik daarvan en bij "zomer" kaarten kom ik er helaas te weinig aan toe. Mijn favoriete kleur is sowieso blauw hahahaha. Komen jullie gezellig een kijkje nemen op het TFM-blog om te zien wat de andere dames gemaakt hebben? Ze zijn werkelijk beeldschoon en wellicht wil je meedoen en kans maken op een prachtige prijs of top 3!




Het papier dat ik gebruikt heb is van Maja Design - Vintage autumn. Daarnaast ben ik fijn aan het "spelen" gegaan met stansjes: Noor Design randstans, Magnolia Doohickeys. Ik heb Devine Tilda van de Waiting for Christmas Collectie Magnolia ingekleurd met mijn distress pads en (geleende) reïnkers. De kleuren zijn: Vintage photo/Tattered rose voor de huid, Antique Linen/Walnut Stain voor het haar, Stormy sky voor de jurk, pumic stone voor de schoenen. Verder voor de achtergrond Wheatered wood. Ook de tekststempel is van Magnolia. Kant, rozenlint, bloemen en een engeltje maken de kaart verder af.

Ik hoop dat jullie mijn kaart mooi vinden en tot morgen, want dan kan ik weer een kaartje laten zien!


zondag 19 oktober 2014

Seasons last Bird Song


Goedemorgen allemaal,

Vandaag wil ik jullie graag weer een herfstkaartje laten zien. Het is een wat andere kaart dan jullie van mij gewend zijn, maar het was ook weer eens hartstikke leuk om met een sketch te werken. Ik heb Scarecrow Tilda gebruikt en haar ingekleurd met mijn copic markers. De achtergrond heb ik vervolgens met Distress inkt bewerkt. 

Het papier is van Maja Design - Walking in the forest. Verder heb ik de memory box mal van het spinneweb gebruikt en de herten van Noor! Design. De bloemen komen o.a. van Wild Orchid Craft, maar ook van de Xenos en daar komen ook de pompoentjes vandaan. 

Ik wens iedereen nog een fijne zondag! Ik ga gauw terug, want de visite komt zo. Mijn dochter is dinsdag jarig en dat vieren wij vandaag! Al weer 6 jaar... wat gaat de tijd hard.

Tot de volgende kaart!


zondag 12 oktober 2014

Oktober challenge Duymelot - Herfstkaart!


Beste allemaal,

Ongelooflijk wat een mooie, lieve reacties op mijn vorige creaties! Dank jullie wel! Vandaag wil ik jullie weer een herfstkaart laten zien, want we zitten per slot van rekening midden in deze mooie jaargetijde. Ook is bij Creashop Duymelot deze maand het thema Herfst bij onze challenge! Doen jullie gezellig mee met onze challenge?

Mijn basis is een vierkante kaart en ik heb het designpapier Maja Design - Walking in the forest. Ook heb ik de template herfstblad van Sandra's Scrapshop nogmaals gebruikt, maar nu als platte kaart op deze kaart. Daarnaast met "natuurlijke" materialen gewerkt, zoals bladeren, mos, denneappels, paddestoelen, besjes, jute, bloemen en bezemsteel.

Tilda with big leaf is al een oudere Tilda (Fall collectie 2007). Ik vind het wel een mooi contrast om steeds nieuwe en oude Magnolia's te gebruiken. Ze blijven gewoon mooi! Ik heb haar ingekleurd met mijn copic markers. De tekst heb ik gevonden als een gedeelte van een gedicht en vond ik zo mooi dat ik het heb uitgeprint mijn printer.

Ik wens iedereen nog een fijne zondag!


donderdag 9 oktober 2014

Pink and Blue ribbon drieluik en foto's Zweden!


Goedemorgen allemaal!

Afgelopen weekend ben ik met mijn lieve vriendin Margreet naar Magnolia Zweden geweest. De prijs die ik had gewonnen. Het was een superervaring!!! Wat zijn wij in de watten gelegd en wat is de Magnolia-familie toch een lieve familie!

Hieronder zie je nog wat sfeerfoto's van onze trip naar Zweden. We hebben workshops gekregen van Camilla en Lillemor en de andere Camilla verzorgde een demonstratie met distress inkt. We hebben een prachtig tasje gemaakt en een boekenlegger (zie hieronder).

Ook zijn we 's avonds uit eten geweest bij Lilla Bro, een wijnbar, bistro van de Magnolia familie en dat was dus ook samen met de Camilla's en Lillemor. Super gezellig was dit! En wat zijn het ook lieve meiden die je van allerlei tips voorzien.

Margreet en ik kregen ook een zeer goed gevulde goodiebag van Magnolia. O.a. zaten de nieuwste stempels van de Pink & Blue Ribbon Collectie in de goodiebag. 6 stempels totaal: 3 Tilda's van horen/zien en zwijgen en 3 Edwins van Horen/zien en zwijgen. Daarnaast hebben wij de aanvulling op de Stampclub kit gekregen. Dus ik heb de kerstcollectie al helemaal compleet! Nu nog de tijd vinden om te kleuren hahahaha. Naast dus 10 stempels totaal, kregen wij ook nog 12 doohickeys. Je kunt je dus voorstellen dat we helemaal over de moon waren!

Ik ben gelijk aan de slag gegaan met de Pink Ribbon collectie, want had een idee van een drieluik en dan dus horen/zien/zwijgen erop te gebruiken. Dit is het eindresultaat geworden.  Het is een drieluik van Let's get Bizzee en het papier is van Maja - Vintage Autumn. Verder heb ik heerlijk veel doohickeys gebruikt die ik (naast mijn goodiebag), ook gewoon gekocht heb. Zelf gemaakte bloemen, bladeren, Labels zijn dus de doohickeys van Magnolia.


Dit is Tilda die haar handjes voor haar oren houdt....


Tilda met handjes voor haar ogen...


En natuurlijk Tilda die zwijgt.... ik heb niets gezegd hoor hihihih. Wat zijn het toch schatjes he? 

Ze zijn al te pre-orderen o.a. bij Creashop Duymelot. Klik op deze link om er direct heen te gaan!

Hieronder nog even wat foto's qua impressie van onze geweldige trip naar Zweden!

Margreet aan de freubel met ons tasje bij Lillemor


Kijk mij eens trots zijn!!! Mijn 3-voudige easel herfstblad is in de winkel gezet bij de nieuwste collectie stempels! Dit was de releasedag van deze nieuwe stempels.


Mijn DT-maatje Janny van Time for Magnolia Challenge maakt al tijden prachtige Fimoklei Tilda en Edwin. Die staan te pronken in de winkel. 

Stempels....

Doohickeys.....

Nog meer stempels...


Ja, ja ook ik moet op de foto hihihi. Net klaar mijn tasje!


Prachtige uitwerkingen van mijn DT-maatje Sandra van Sandra's Scrapshop. Haar schitterende molen en Zweeds paspoort!



Camilla met haar boekenlegger die wij gemaakt hebben en dus geleerd hebben hoe je moet kleuren met distress inkt.


Prachtige creaties van Monique Lokhorst!


's avonds nog heerlijk gegeten met de dames! Het was super gezellig!


Mijn uitwerking van de boekenlegger!


Mijn tasje!


Lillemor poseert nog even voor de foto!

De droom is al weer voorbij! John sluit de deuren van Magnolia... Bedankt voor alles Magnolia!

Lieve groetjes, Chantal

dinsdag 7 oktober 2014

Pineappel and Pumpkin template by Sandra's Scrapshop


Goedemorgen allemaal!

Vandaag heb ik alweer 2 creaties die ik wil laten zien, want Sandra van Sandra's Scrapshop heeft twee schitterende nieuwe templates gemaakt. Haar eigen creaties zijn straks te zien in het Noor! Magazine dat deze week naar de abonnees wordt gestuurd. Dus ben je nieuwsgierig naar de originele patronen? Kijk dan straks vooral in het Noor! Magazine of de sneakpeaks op het blog van Sandra's Scrapshop.



Allereerst het denneappel-patroon. Het originele patroon is de denneappel een stuk groter en heeft Sandra er een herfsttafereel van gemaakt. Ik heb er daarom voor gekozen om de denneappels te verkleinen naar 60% en er een winters tafereel van te maken. Ik heb een ijsbaan gemaakt! Wat vinden jullie hiervan??


Tilda is heerlijk aan het schaatsen op natuurijs, terwijl andere Tilda sneeuwballen aan het maken is... Pas maar op Tilda dat je geen sneeuwbal krijgt toegeworpen. Ondertussen hebben ze ook een sneeuwpop gemaakt die verderop in het bos staat.


Hieronder zie je de denneappels wat uitvergroot. De achterkant is plat, zodat je ze tegen de kaart kunt plakken. Ik heb bruin cardstock gebruikt en hier en daar wat verf als sneeuw aangebracht. Daarna wat hulstakken (Memory Box) erachter bevestigd en wat besjes.


De kerstbomen zijn van de Intratuin. Het model is een Easelkaart geworden, waarmee je mooie diepte kunt creëren in je tafereeltje.


Ik heb echt het buitengevoel willen nabootsen en let ook eens op de kleine houtblokken en het bankje met lantaarn. Het papier is van Pion - A day in Winter en juist dat papier geeft ook dat buitengevoel.


Hier en daar wat sneeuw op het ijs en rondom de hekken. 


Tilda schaatst op "echt" ijs! Het is spiegelkarton wat ik hiervoor gebruikt heb.



Patroon 2: Pompoendoosje 
(ik heb er echter een kaart van gemaakt)


Het oorspronkelijke patroon van Sandra is een pompoendoosje. Je zou er zelfs ook een leuke lampion van kunnen maken. Sandra heeft er weer een herfstig tafereel van gemaakt en daarom vond ik het wel leuk om juist iets met Halloween te doen. Ik had al zoveel herfstkaarten gemaakt nl. hihihihi. Tijd voor het spooky gebeuren!

Ik heb de basispompoen van het patroon 2x gesneden en die op elkaar geplakt aan de bovenkant. De achterste pompoen heeft een rillijn aan de bovenkant, zodat je hem als kaart kunt neerzetten. Daarna dus heerlijk decoreren! Ik heb de stempels uit de So Spooky collectie 2009 van Magnolia gebruikt en ook het papier is van Magnolia So Spooky collectie.

De spooky bomen is een patroon van Silhouette store, spinnenweb, vleermuizen en spookjes zijn van Memory Box, lantaarn en hekje van Magnolia. Let op! De spin is niet echt hihihihihi, maar gekocht bij de Xenos. Daarna nog wat kleine pompoentjes, wondgaas en bloemen en de kaart is klaar!


Kom vooral een kijkje nemen op het blog van Sandra's Scrapshop om de sneakpeaks van Sandra te zien, maar ook de superuitwerkingen van Karin! Die heeft er ook wat supersmooi van gemaakt! 


Er is ook tot het einde van de maand oktober een aanbieding op deze patronen! Normaal betaal je € 1,75 voor dennenappel en € 1,50 voor pompoendoos en ieder € 0,50 extra voor de .STUDIO. Maar als je ze samen bestelt, dan krijg je ze voor € 3,00 (pdf) of € 3,75 (Studio). Dus wees er snel bij!!!

Ik wens iedereen nog een fijne dag en tot de volgende post! Dan zal ik ook wat impressiefoto's van Zweden laten zien!