Followers

zondag 31 augustus 2014

Wishing you rainbow and sunshine


Goedemorgen allemaal,

Vandaag al weer een kaartje van mijn hand en dit keer heb ik Lemon Tilda gebruikt. Zo'n schatje vind ik haar. De tekst is ook een stempel van Magnolia. Het papier is van Magnolia - Going Bananas: een iets ouder lijn, maar vind ik wel helemaal passen bij dit thema. 


De basis is een Go-Kreat Mal. Verder heb ik de lovely fence en tag doohickey van Magnolia gebruikt. De blaadjes zijn van Marianne Design evenals de klimop. bloemen, kleivlindertjes en een mooi strik maken het geheel verder compleet. Tilda heb ik ingekleurd met mijn copic markers.



Ik wens iedereen nog een fijne zondag en tot morgen, want dan heb ik weer een creatie die ik jullie graag laat zien.


zaterdag 30 augustus 2014

TFM #61 Still summer...?!


Goedemorgen allemaal!

Na een lekkere zomervakantie zijn wij bij Time for Magnolia Challenge ook weer gestart met onze challenges! We hebben er veel zin in! Met onze eerste challenge proberen we nog even het zomergevoel vast te houden en daarom is onze challenge "Nog even zomerssss!". En dit is mijn DT-voorbeeld. Kom vooral een kijkje nemen op het blog van TFM om te zien wat de andere dames voor prachtige voorbeelden gemaakt hebben! Het zijn zulke prachtige creaties! En doe gezellig mee!


Mijn voorbeeld heb ik toch weer een beetje nautisch gehouden. Ik houd hier zo van! Anchor Tilda heb ik ingekleurd met mijn copic markers en het prachtige Shoreline Treasure Pion Papier gebruikt. Dit is helemaal in mijn straatje. Ook vond ik de nieuwe stansen van Doohickey vol.1 helemaal geweldig dus als maritiem-gek! Ik heb de golven, de blaadjes en de vlaggenlijn dit keer gebruikt van deze doohickey-serie. Let eens op hoe ik de vlaggen heb gedaan. Die heb ik uit jutestof gesneden met de cuttlebug. De wolk is ook een doohickey uit een eerdere serie. De tandwielen zijn van Tim Holtz.




Verder heb ik schelpen gebruikt die ik bijna allemaal zelf op het strand heb gevonden en zo leuk om deze dan op een kaar te gebruiken. De overige embellies zijn van Rayer (verrekijker, slippertjes en meeuw). Deze heb ik gekocht bij Hobbyvision.

Deelname challenges

Ik hoop dat ik jullie heb mogen inspireren met deze kaart en doen jullie gezellig mee met onze challenge? Je kan een prachtige prijs van Doeading winnen!


woensdag 27 augustus 2014

Bow (card) by Sandra's Scrapshop


Hoi allemaal!

Hier ben ik weer en dit keer weer met een schitterend nieuw patroon van Sandra's Scrapshop! Een strikkaart! Kom vooral ook een kijkje nemen op het blog van Sandra's Scrapshop om te zien wat voor moois Sandra en Karin ervan gemaakt hebben en daar kun je ook het patroon kopen.


Ik heb ervoor gekozen om de basiskaart achterwege te laten en alleen de strik te gebruiken. Ik kreeg gelijk het idee om er een Kerstornament hanger van te maken en dat de strik dus de ornamenten bij elkaar houdt. 


Een leuk detail is dat ik de ornamenten ook van een patroon van Sandra's Scrapshop heb gebruikt van de toenmalige Ornamentkaart. Klik op deze link om er direct heen te gaan. Ik heb de ornamenten 4x gesneden. 100% ware grootte en vervolgens verkleind naar 75%, 50% en 25% van de ware grootte. Alle elementen steeds drie keer gesneden om ze vervolgens tegen elkaar te plakken, zodat een mooi 3d-effect ontstaat. Zien jullie ook die hangende Tilda die omhoog probeert te klimmen?


Op de strik heb ik de prachtige stans dennentak van Memory Box gebruikt en denneappeltjes. De hulstbladeren zijn van Tim Holtz en Tilda heb ik in de prachtige frame van Noor! Design gedaan die ik een beetje verknipt heb (was een rechthoek), maar nu dus een ovaaltje. Verder wat bloemen en bestjes en mijn kersthanger is klaar!

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn strik vinden en vooral hoop ik dat jullie heb mogen inspireren wat je nog meer kunt doen met de strikkaart. Ik kijk uit naar jullie creaties!


zondag 24 augustus 2014

Hoera! Weer een jaartje erbij


Hoi allemaal,

Vandaag wil ik jullie graag weer een vintagekaartje laten zien die ik speciaal voor mijn schoonmoeder heb gemaakt. Op het afdrukje zijn windhonden te zien van een antiek schilderij. Dit plaatje heb ik op internet gevonden, zwart/wit gemaakt en toen afgedrukt. Mijn schoonouders hebben saluki's dus daarom vond ik het wel leuk om deze honden hierop af te beelden.


Het papier is van Pion Design A day in May. Verder heb ik de doohickey hart van Magnolia en de blaadjes zijn van een Marianne Design randstans. Achter het afdrukje zit een Spellbinders Nestabilitie en bovenop de mooie randstans van Noor! Design. De tekst is tevens een stempel van Noor!. Uiteraard heb ik verder bloemen van o.s. Wild Orchid Crafts gebruikt en kant uit eigen voorraad. De vlinders komen ook uit het papier van Pion Design.



Ik wens iedereen nog een fijne zondag!


zondag 17 augustus 2014

Have a sunny Day


Goedemorgen allemaal!

Vandaag wil ik jullie een Magnolia-kaartje laten zien waar ik heerlijk mee aan het maskeren ben geweest. Ik vind dit altijd een superuitdaging en dit keer maar liefst 3 stempels van Magnolia hiervoor gebruikt. 

Het papier is van Maja Design - Coffee in the Arbour, de stempels zijn van Magnolia Special Moments collectie (Sakura Tilda en de Royal flipping fountain). Het bankje is van de 2013 Once upon a time collectie - Old Swedish Bench. Ik heb het afdrukje ingekleurd met mijn copic markers. 


Verder heb ik de volgende snijmallen gebruikt: Magnolia doohicke - lovely fence, Magnolia doily, Magnolia cloud, Marianne design en Memory Box boom. De grassprieten zijn ook van Magnolia. De bronzen vlinder is van Graphic 45 en ik heb een kleivlinder van Mod Podge van Martha Stewart klei gemaakt. De bloemen komen o.a. van Wild Orchid Craft.



Ik hoop dat jullie mijn kaartje mooi vinden en ik wens iedereen nog een fijne zondag toe.


zondag 10 augustus 2014

Happy "Bird" Day!


Goedemorgen allemaal!!!

Vandaag weer een vintage kaartje dat ik graag wil laten zien. Ik ben op dit moment op de camping en heerlijk aan het kleuren van Magnolia's en zodra gips eraf is, zal ik jullie snel weer ook Magnolia-kaartjes laten zien.

Ook heb ik nog fantastisch nieuwsssssss!!! Ik heb gewoon op Facebook een reis gewonnen naar Zweden en de Magnoliadag en -winkel. Compleet verzorgd! Ik ben er nog van in de wolken.....


Maar nu over naar mijn kaart. Het papier is van Pion My Precious daughter. Het vintageplaatje heb ik op internet gevonden en uitgeprint met mijn printer. De randstans is van Noor! Design, een doohickey van Magnolia, de blaadjes zijn van Marianne Design en het vogelkooitje van Memmory Box. Verder heb ik een doily en bloemen van onder andere Wild Orchid Crafts gebruikt. De randen heb ik bewerkt met crackle paint. Kant, kleivogeltjes, strik van roze touw en plakparels maken mijn kaart verder compleet.



Ik wens iedereren nog een fijne zondag! Ik ga vandaag lekker kleuren.


zondag 3 augustus 2014

Hieperdepiep Hoeraaaaa!


Lieve allemaal,

Vandaag wil ik jullie een lief kaartje laten zien die ik gemaakt heb voor een vriendinnetje van mijn dochter. Dat vriendinnetje is vandaag 5 jaar geworden en helemaal gek van ballet. Hoe toepasselijk is dan deze lieve Tilda uit de Little Moscow collectie??

Het papier is van Studio Light Tres Chic line. Het frame en de tekst zijn van Noor! Design. De swirl is een doohickey van Magnolia en de cadeuatjes en strik zijn van Tim Holtz. Kant, bloemen, doily en frantage shabby blue enamel maken dit lieve kaartje compleet. Tilda heb ik ingekleurd met mijn copic markers.


Ik wens iedereen weer een fijne zondag!