Followers

maandag 31 maart 2014

DML #78 Use two Magnolia stamps!


Goedemorgen allemaal,

Vandaag is mijn lieve vriendin Margreet jarig en ik heb haar gisteren reeds verrast met deze creatie. Ze vindt hem prachtig en ook vandaag kan ik hem aan jullie laten zien. Het is een memoblokkaart geworden en het patroon heb ik op de website van Whiff of Joy - Memobox gevonden. Wat een onwijs leuke kaart om te maken is dit zeg en ook zeker niet moeilijk!

Ook heb ik gelijk deze kaart gemaakt als DT-voorbeeld voor de nieuwe challenge bij Dutch Magnolia Lovers Challenge want daar start vandaag onze nieuwe challenge die ik zelf bedacht heb: gebruik 2 Magnolia stempels op je kaart/creatie. Dit hoeft dus niet gemaskerd te zijn (mag natuurlijk wel). Kom vooral een kijkje nemen op ons blog wat de andere dames van Team B hebben gemaakt. Dat zijn ook zulke prachtige creaties!


Het papier is van de schitterende lijn Inkido en is onder andere te koop bij Creashop Duymelot. Margreet houdt erg van roze en bloemen, dus heb ik ook een roze variant gemaakt en met heeeeeeel veel bloemen. 

De Magnoliastempels komen uit de recente serie Lost & Found collectie. 


De randen van het papier heb ik afgewerkt met acrylverf en ik heb veel snijmallen gebruikt waaronder ik een aantal op de beurs heb gekocht.... Ik ben helemaal verliefd op de vlinderrand van Memory Box. Wat is die toch mooi fijntjes en kun je ook uit elkaar knippen (wat ik dus heb gedaan) en het er speels tussen zetten. Ook mijn Noor Vlinderborder heb ik hierop gebruikt. Ik ben toch overstag gegaan om naast mijn geliefde Tim Holtz mal ook deze open variant te kopen. De kleine blaadjes zijn van een Magnolia doohickey en de klimop is van Marianne Design. De kleine vlinders in de open vlinderstans van Noor is van Cheery Lynn.


Het potloodje heb ik in een rolletje van designpapier gestoken en afgewerkt met een roosje. Zo heeft Margreet niet alleen papier, maar ook altijd een potlood bij de hand.


Margreet is een dierbare vriendin van mij en daarom wilde ik ook een gedicht op mijn kaart verwerken. Dit is al een wat ouder gedicht die ik heel speciaal vindt voor vrienden en daarom heb ik deze op de printer uitgeprint en op de achterkant van de kaart verwerkt. Deze kant heb ik ook weer met de vlindersnijmallen versierd en de kleivlinders zijn van Martha Stewart. De blaadjes tussen de onderste bloementoef zijn van Crealies en de bovenste blaadjes van Marianne Design.


Beide kanten van de kaarten heb ik afgewerkt met kant en rozenkant en doily's en plakparels. Hieronder zie je de memoblaadjes in het doosje. Dit kan altijd aangevuld worden, dus deze kaart is ook gelijk een handig gebruiksvoorwerp geworden.


Als laatste heb ik een paperclip en pen nib van Tim Holtz gebruikt om toch het thema memo nog even aan te stippen. De Magnolia-stempels heb ik ingekleurd met mijn copic markers.
Ik ben benieuwd wat jullie van mijn creatie vinden en kijk uit naar jullie reacties. Fijne maandag verder en tot de volgende kaart!


zondag 30 maart 2014

Vintage tissuebox + oproep Gastdesigners TFM


Goedemorgen allemaal!

Zomertijd!!! Het is weer ingegaan en we hebben allemaal een uurtje korter geslapen... Maar ook weer fijn dat het langer licht wordt en daar ben ik best gevoelig voor, dus ben helemaal happy!

Vandaag wil ik jullie een tissuebox laten zien die ik al een maand geleden gemaakt had, maar nog geen mogelijkheid had gezien om hem te showen op mijn blog. Mijn moeder had mij gevraagd een tissuebox te maken voor haar buurvrouw die bevallen was van een dochtertje.

Dit is het eindresultaat geworden...  Ik heb het schitterende Pion-Designpapier Baby gebruikt wat hier natuurlijk uitermate voor leent. 

Daarnaast veel stansen van Marianne Design (baby en kinderwagen). Maar uiteraard ook veel bloemen, cm-lint, beertje, knoopjes, wasknijpertjes.

Hieronder treffen jullie nog wat meer foto's aan van meerdere kanten. En.... Lees vooral nog even een oproep aan de onderkant van dit bericht!








Extra nieuws!!

Er is op dit moment een Gastdesigner oproep bij Time for Magnolia Challenge. Heb je zin om voor een bepaalde periode gastdesigner te zijn? Doe dan vooral mee! Hieronder even een kopie van de oproep:

Challenge #51: laat bloemen zien!

De prijs voor de random winnaar wordt aangeboden door Creashop Duymelot en betreft een waardebon van € 15,00 vrij te besteden in de (web)winkel. Daarnaast kiezen wij als designteam een top 3. Deze winnaar van de top 3 wordt niet automatisch onze gastdesginer. Dit gaan wij anders inrichten.


Oproep voor gastdesginers!
Wij gaan vanaf nu het gastdesignerschap anders aanpakken. Wij kiezen vanaf deze challenge voortaan als DT alleen een top 3. De winnaar van de top 3 wordt geen gastdesigner meer. Wij willen graag per periode van ongeveer twee maanden steeds 3 gastdesigners de kans geven om in de spotlight te staan op ons challengeblog. Lijkt het je een uitdaging om voor deze periode mee te werken aan onze challenges? Lees dan vooral de voorwaarden voor deelname hieronder en we hopen je dan te mogen verwelkomen als gastdesigner voor de periode t/m de zomerstop! Daarna kiezen wij via een nieuwe oproep de gastdesigners voor de volgende twee maanden.

Voorwaarden om mee te doen aan Gastdesigner call (2 maanden):
* Je moet uiteraard een passie hebben voor Magnolia en een eigen blog waar je je kaarten/creaties showt.
* Je gaat een verbintenis van twee maanden (7 challenges) aan als gastdesigner bij TFM.
* Je hebt de tijd om elke twee weken t/m 21 juni (Zomerstop) een kaart/creatie te maken (voor onze reguliere en kerstchallenges) op basis van een opgegeven thema.
* Je kan mooie scherpe foto's maken van je creatie.
* Als je mee wil doen aan onze Gastdesigner call, doe dan mee aan deze challenge #51 "Laat bloemen zien" en voeg dan GD achter je naam wanneer je je kaart inlevert voor deze challenge via Inlinkz.
* Ons DT-team bezoekt dan ook je blog om te zien wat je nog meer maakt en op basis van de opgegeven gastdesigners kiezen wij een top 3 die voor deze periode gastdesigner mogen zijn.
* De winnende gastdesigners worden bekend gemaakt tijdens het bekendmaken van de winnaars van challenge #51. 


zondag 23 maart 2014

Tough man card - Happy birthday!


Goedemorgen allemaal!

Jaaaaaa, jullie zitten goed op mijn blog hoor! Je bent niet in de war hihihi. Vandaag wil ik jullie eens heel wat anders laten zien. Mijn zwager is volgende week jarig en is nogal een stoere vent. Hij houdt veel van auto's, klussen, boten en alles wat met olie en smeer te maken heeft hihihi. Dan kan ik natuurlijk niet aankomen met een lief en schattig stempeltje op een kaart dacht ik zo. Ik ben dus helemaal uit mijn comfortzone gestapt en aan de slag gegaan met de Industrial lijn van Studio Light. Geweldige lijn is dit zeg! Zeker voor de stoere mannenkaarten helemaal geschikt! Dit is het eindresultaat en ik hoop dat jullie hem (ondanks iets heel anders) toch mooi vinden.

Verder heb ik naast de Studio Light Industrial lijn ook jute gebruikt, de Tim Holtz tandwielen en altered clock, maar ook de rits van Marianne Design waaruit ik vervolgens spijkerstof heb laten komen in de vorm van labeltjes. De cardboard pijl is van Dutch Doobadoo en de bottle cap is ook van Tim Holtz. Verder ben ik in de weer geweest met acrylverf donkerbruin om alles nog wat stoerder aan te zetten. 

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn kaart vinden en wens jullie allemaal nog een fijne zondag!


zondag 16 maart 2014

Happy Birthday!


Goedemorgen allemaal!

Zoals beloofd gisteren, kom ik vandaag wederom met een kaartje. Dit kaartje heb ik speciaal voor mijn buurmeisje gemaakt die volgende week jarig is. Ze is helemaal gek op paarden en tsja... dan moet er toch een paard op haar verjaardagskaart komen toch? Verder heb ik het helemaal heerlijk roze gehouden en helemaal op en top voor jongedames hihihi.

Mijn gebruikte materialen zijn:
Stempels: Beautiful Star - Little Moscow collectie 2014 en tekst Happy Birthday Magnolia
Papier: Magnolia (2 verschillende lijnen)
Snijmallen: Magnolia lovely fence, Magnolia Swirl, Memory Box muzieknoten, Nestabilitie florish oval, Tim Holtz Torn Notebook, Magnolia tag
Diversen: kant, rozenkant, roze parellint, Tim Holtz filmstrip, bloemen Wild Orchid Crafts, bedel paardenhoofd, zilveren hanger, wondgaas, kreukellint, parels, copic markers, Ranger Liquid pearls, stickles star dust

Hieronder nog wat close-ups:



Deelname challenges

Nog meer nieuws!

Ik kreeg gisteren te lezen dat mijn Paaskaart in de top 5 is gekomen en ik ben daar supertrots op! Het was met deze kaart waarbij je een techniek moest toepassen en ik had maskeren....

Ik wens iedereen nog een fijne zondag! En tot de volgende kaart!


zaterdag 15 maart 2014

Time for Magnolia Challenge #50 Spring is in the air!


Goedemorgen allemaal!

Wat hadden wij toch geweldig weer deze week he? Helaas wordt het dit weekend wat minder, maar daarom kom ik juist met deze vrolijke lentekaart! Want bij Time for Magnolia Challenge is zojuist onze nieuwe challenge Lente is aantocht gestart! Dus kom maar op met jullie lentekaarten! Ik zou het leuk vinden als jullie een bezoekje brengen aan ons blog Time for Magnolia Challenge om te zien wat voor bjoeties de andere dames van het team hebben gemaakt! Laat je inspireren!

Mijn gebruikte materialen voor deze lentekaart zijn:
Magnolia stempel: For You Tilda - Lost and Found collectie, Postcard - With Love collectie
Papier: Magnolia en ribbelkarton Joy
Snijmallen: Tim Holtz Vlinder border, Joy tulpen border, Cheery Lynn doily, Nestabilitie tags
Diversen: bloemen Wild Orchid Craft, rozenkant, Graphic 45 bronzen vlinder, metalen hoekjes, postzegelstempels Marianne design, wondgaas, plakparels, copic markers

Mijn close-ups!




Ik wens iedereen nog een fijne zaterdag en tot morgen! Dan kom ik alweer met een nieuw kaartje!


zondag 9 maart 2014

Happy Easter!


Hoi allemaal!

Op deze mooie lentedag wil ik jullie graag verblijden met een op en top lente en Paaskaart! Tilda is gewoon helemaal heppie de peppie in het mooie lenteweer met de eieren achter haar en de boom vol in bloei! Hiervan word je toch gewoon blij en heb je zin om naar buiten te gaan?

Het papier dat ik gebruik heb, is van de mooie vrij nieuwe lijn van Pion - A day in May. Ook de uitgeknipte vlinders komen uit deze lijn. De tekst is van Magnolia. Verder heb ik een randmal van tulpen gebruikt (Joy Crafts) en de grote vlinder is van Marianne Design. Het kippengaas is van Dutch Doobadoo. Uiteraard kunnen mijn bloemen (o.a. van Wild Orchid Crafts) en de eitjes niet ontbreken op mijn kaart. Het appeltje komt bij Live and Love Crafts vandaan. Ook heb weer eens veertjes gebruikt. Het rozenkant heb ik in twee verschillende maten gebruikt. Het tafereel heb ik helemaal ingekleurd met mijn copic markers.

Hieronder nog wat close-ups van mijn kaart:




Deelname challenges:

Ik wens iedereen een mooie zonnige zondag!


maandag 3 maart 2014

DML #76 Flowers and Lace


Tsja... en daar ben ik al weer... Zijn jullie mij nog niet zat? Hierna is het weer even een paar dagen rustiger hoor hihihih. Maar vandaag wil ik jullie een kaartje laten zien die ik zeker al drie weken geleden gemaakt heb (misschien nog wel langer), maar nu dan out in the open! Vandaag start nl. onze nieuwe challenge bij Dutch Magnolia Lovers! Dit keer is de opdracht: Flowers and lace (bloemen en kant). Nou dat is voor mij noooooiiiittt een lastige opdracht, want kan bijna niet zonder mijn bloemen en kantjes. Ik hoop dat ik jullie met deze kaart mag inspireren en kom daarom vooral een kijkje nemen op ons blog van DML en doe gezellig mee!

Dit keer heb ik Poppy Tilda weer eens ingekleurd en ben ook flink aan het oefenen om het haar wat echter over te laten komen... Wat vinden jullie ervan? Verder heb ik het schitterende papier van Maja - Vintage Spring gebruikt van vorig jaar, maar wat natuurlijk mooi blijft! Lekker veel stansen gebruikt ook dit keer. Een mooie randstans van Marianne Design, maar ook een doily van Cheery Lynn en het hekje en swirl van Magnolia. Mijn favoriete vlinderstans van Tim Holtz kon ook niet ontbreken, vond ik... Het geheel heb ik afgewerkt met crackle paint van Distress/Tim Holtz en natuurlijk bloemen, rozenkant en kant.

Hieronder laat ik jullie graag nog een aantal detailfoto's zien...





Deelname challenges:

Nieuws!!!


Ik doe niet zo heel vaak mee aan challenges de laatste tijd door tijdgebrek, maar met mijn boekensteun die ik speciaal voor mijn teammaatje Sandra had gemaakt voor haar verjaardag deed ik mee aan A Creative Romance Challenge. Van de 250 inzendingen zit ik bij de top 3!!! Ohhh ik ben zooo vereerd en trots!!! Hieronder nog even mijn boekensteun.


Ik wens iedereen nog een fijne dag en tot de volgende keer!



zondag 2 maart 2014

TFM Christmas #46 Christmas Bingo!


Goedemorgen allemaal,

Vandaag zoals beloofd kom ik weer met een kaartje en dit keer een kerstkaart. We moeten bijblijven he? Deze kaart heb ik speciaal gemaakt voor een nieuwe challenge bij Time for Magnolia Challenge Kersteditie. Voor de maand maart hebben wij een Kerstbingo. Kom vooral een kijkje nemen op ons blog hoe het bingogrid eruit ziet en natuurlijk om te zien wat voor andere mooie creaties door de dames van TFM gemaakt zijn! 


We hebben een nieuwe sponsor voor ons TFM-blog gevonden: 't Scrap-Ateljeetje! Daar ben ik persoonlijk ook een groot fan van en kom regelmatig in het supergezellige winkeltje van Elly in Anna Paulowna. Ze heeft ook een webwinkel, dus ga daar vooral eens kijken!

Ik ben aan de slag gegaan met wat ouder papier van Magnolia (something old something new) en Star Tilda uit de 2010 Merry Little Christmas Collectie. Ik heb gebruik gemaakt van de poinsetta van Spellbinders, sterrenborder Tim Holtz, Sizzix frame en 25 ook van Tim Holtz. Verder een mooie bronzen ster, parellint, parels en seembinding en natuurlijk bloemen hahaha maken het geheel voor mijn nieuwe kerstkaart af.


Ik wens iedereen nog een fijne zondag! Hopelijk heb ik jullie kunnen inspireren om weer aan de kerstkaart te gaan....