Followers

woensdag 16 april 2014

Parfume bottle by Sandra's Scrapshop!


Lieve allemaal,

Vandaag is er weer een nieuw patroon uitgekomen van Sandra's Scrapshop! En wat voor één zeg! Een parfumfles! Zo'n ontzettend mooi patroon! Kom vooral even een kijkje nemen op het blog van Sandra's Scrapshop om te zien wat voor schitterend originele uitwerking van het patroon het is geworden van Sandra. Je kan hier ook het patroon kopen. Ook Karin heeft een topcreatie ervan gemaakt en kun je daar en op haar blog bewonderen!


Mijn uitwerking is veel verder gegaan dan alleen de parfumfles. Ik werd door dit patroon geïnspireerd door mijn eigen antieke kaptafel in mijn slaapkamer hahahaha. De parfumfles doet mij ook erg klassiek aan van het Vintage Paris en dan gecombineerd met een antieke kaptafel, kwam bij mij het idee om een kaptafel/juwelendoosje te maken en daar dus op "tafel" de parfumfles te zetten.

Hieronder dus mijn eindresultaat!


Ik heb drie lades gemaakt (alles is 15x15 cm) en daarom heen een "kast gemaakt" van papier. Onderop houten kralen als voetjes. In de lades kun je dus juwelen of haarspulletjes of iets dergelijks opbergen.


Bovenop tafel heb ik dus de schitterende parfumfles geplaatst. Ik heb alles van het patroon gebruikt, behalve het doosje wat tussen de parfumfles zit. Ik heb alles verkleind naar 85% om het in proporties te krijgen op mijn kaptafel. Let ook eens op dat schattige bedeltje in dezelfde stijl! 


De kam, handspiegel en nagellakpotje heb ik via de Silhouette Store gekocht en uitgesneden. Ik heb spiegelkarton gebruikt voor mijn beide spiegels.


In het glazen flesje zit watjes, wat natuurlijk ook niet kan ontbreken. Rondom de doos heb ik kant geplakt en splitpennen als handvatten voor de laadjes. Hieronder zie je ook hoe de laadjes open staan.


Het papier is van een oudere lijn van Maja Design - Fika. Ik heb Princes Tilda uit de Fairytale collectie ingekleurd met mijn copic markers. 
Ik ben erg benieuwd naar jullie reacties op mijn kaptafel/juwelendoosje. Ik ben er zelf wel een beetje verliefd op en zal hem op mijn slaapkamer op mijn echte kaptafel plaatsen! 

Ben je ook geïnspireerd door dit schitterende patroon van Sandra en krijg je er gelijk ideeën bij? Kom dan vooral naar haar blog en webshop en je kan vanaf nu het patroon dus bij haar kopen! Ik kijk uit naar jullie creaties met de parfumfles! Veel knutselplezier!


16 opmerkingen:

 1. Echt een toppertje weer hoor! Je hebt aan alle details gedacht en alles past ook weer zo mooi bij elkaar! Een dikke 10 weer van mij!

  XX, San

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw wat is dit mooi super, kan je dit niet in het geheel als patroon/ beschrijving verkopen, zo prachtig, ik weet al voor wie ik het zou maken

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw wat is dit mooi super, kan je dit niet in het geheel als patroon/ beschrijving verkopen, zo prachtig, ik weet al voor wie ik het zou maken

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw Chantal! Wat een mooie mini kaptafel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je bent niet de enige die er een beetje verliefd op is, ik ben het nl ook wel een beetje. Hij is werkelijk weer prachtig meis!!
  Liefs, Diana

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tjeetje Chantal,wat heb je er weer wat moois van gemaakt.
  Ik vind m prachtig !!!!!

  GRoeten WIL

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Chantal,
  Wat een beauty!! Mooi papier gebruikt en een schitterend geheel.
  Zal ongetwijfeld mooi staan in je slaapkamer.
  groetjes Annemieke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow, wat een kunstwerkje weer. Ik kwam van het blog van Sandra en had het daar al gezien, kom hier nog even verder genieten haha. Wat heb je dit fantastisch mooi gemaakt, al die details, dat is toch genieten. Het leuke is,is dat je het nog kunt gebruiken ook, super handig ook dus. Wat zal dat mooi staan op je antieke kaptafel!
  Fijne dag, liefs Hanny♥
  http://tierelantijntjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw wat een fantastisch geheel is het.Leuk gemaakt met de laatjes.groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel gaaf Chantal! Supersss
  liefs Pouwla.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. WAT IS DIT GAAF !!
  Ik kijk mijn ogen uit ....
  ZO MOOI !!
  XX Christa.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wow wat top gemaakt met al die mooie details,
  Super!
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wow wat heb je weer een super mooie creatie ervan gemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat gaaf!!!

  Prachtig gemaakt Chantal

  groetjes Ina
  http://fryskfamkesnifelside.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hij is fantastisch mooi zeg!!!
  Liefs Juanita

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal