Followers

dinsdag 29 oktober 2013

Kerstlaars! Uitwerking van Sandra's Scrapshop DT-dag!


Goedemorgen allemaal!

Op 12 oktober heb ik mijn eerste Design Team dag gehad van Sandra's Scrapshop waar ik sinds augustus aan deel mag nemen. Het was een supergezellige dag met Sandra en Karin, waar we niet alleen maar hebben gekletst en thee gedronken, maar ook onze handen uit de mouwen hebben gestoken.

Karin had nl. een kleine workshop voorbereid voor ons en dat was deze kerstlaars. De laars hadden wij alledrie af op de dag zelf, alleen moesten wij nog de aankleding doen. Uiteindelijk zijn onze laarsen allemaal klaar en willen wij jullie natuurlijk graag het eindresultaat laten zien!


Dit is mijn uitwerking geworden. Deze hangende Tilda is wel een van mijn favoriete Tilda's, aangezien je haar voor zoveel doeleinden kunt gebruiken en aan kan laten hangen hihih. Dus nu vond ik het ook leuk om haar hieraan te laten bungelen. 


Verder heb ik kralenlint rondom de schoen bevestigd en snowtex rondom gesmeerd, zodat het lijkt dat de schoen in de sneeuw staat. Ik moet er wel bij zeggen... Ik zat op de camping toen ik de laars afmaakte en was een beetje uitgeschoten met de snowtex... Ik kon het helaas niet meer herstellen, omdat ik niet de juiste spullen daarvoor dus bij mij had... Dus ik ben hierover zelf wat minder tevreden... 


Karin had al eens een prototype gemaakt waarop zij schitterend wol had gebruikt en dat vond ik zo leuk dat ik van haar een bolletje meekreeg. Dit heb ik dan ook nu op de deksel bevestigd. Nogmaals dank Karin!

Verder heb ik aan de onderkant van de bovenrand laars een kantje gedaan, zodat het toch mooi afgewerkt is. En ik heb de Tim Holtz hulstbladeren gebruikt en bloemen van Wild Orchid Crafts. De deksel kan ook open en dan kun je er een klein cadeautje of snoepjes indoen om aan iemand weg te geven.


Ga ook vooral eens een kijkje nemen op het blog van Sandra en Karin wat voor mooie creaties zij gemaakt hebben van de kerstlaars! Let op: hiervan is geen patroon te koop in de webshop bij Sandra's Scrapshop! Dit is dus een patroon dat Karin voor ons geregeld had, maar toch wilden wij jullie het eindresultaat laten zien van onze gezellige DT-dag!



zondag 27 oktober 2013

Sparkle - LHOSM #81


Hoi allemaal!

Vandaag wil ik jullie mijn kaartje laten zien die ik speciaal voor mijn dochter gemaakt heb voor haar verjaardag. Ze was vorige week jarig en wilde heel graag een kaartje van mij in de kleur roze/paars. Nou dat is wel gelukt volgens mij hihihi.

De kaart is ook gelijk mijn DT-kaart voor Lovely Hanglar or Sweet Magnolia Challenge, waar vandaag een nieuwe challenge van start gaat met als opdracht: Sparkle! Kom vooral een kijkje nemen op ons blog wat voor moois de andere dames gemaakt hebben en doe gezellig mee. Ik hoop dat ik je met deze kaart heb kunnen inspireren.

Gebruikte materialen:
Stempel: Fairy Dust Tilda - Fairytale Collectie 2010
Papier: Magnolia - Sea Breeze collectie 2013
Snijmallen: doohickey orchidee Magnolia, doohickey tag Magnolia, doohickey swirl Magnolia, Tim Holtz vlinderborder, 
Diversen: bloemen Wild Orchid Crafts en Live and Love Crafts, glinsterbedel ook gekocht bij Live and Love Crafts, Mold podge frame, parels, Frantage shabby white, kant en seem binding.



Ik heb mijn stempel ingekleurd met mijn copic markers. 
Huid: E13,11,00,000,0000,R20,00
Haar: E55,53,51,50
Paars/roze: R89,85,85,83,81,RV000
Achtergrond: N7,5,3,1,0


Ik wens iedereen nog een fijne zondag en tot de volgende keer.


zaterdag 26 oktober 2013

TFM Challenge #33 Round Card


Goedemorgen allemaal!

Allereerst wil ik graag zeggen dat ik vanaf heden ook beloof vaker bij jullie langs te komen op jullie blog. Door drukte, vakantie en voorbereiding clubdag (die vandaag is) heb ik jullie een beetje verwaarloosd... Sorry daarvoor! Maar na dit weekend kom ik zeker weer gezellig buurten! 

Het is ondertussen ook bijna een week geleden dat ik iets geplaatst heb, maar vandaag is het dan eindelijk weer zover dat ik iets kan laten zien aan jullie. Want vandaag start er weer een nieuwe challenge bij Time for Magnolia Challenge! De opdracht luidt: maak een ronde kaart! Kom vooral een kijkje nemen op ons blog wat de andere DT-dames van Team Tilda gemaakt hebben. Ze zijn zooooo mooi! Ook hebben wij weer een topsponsor, nl. Live and Love Crafts.

Ik heb er een geboortekaartje van gemaakt voor een speciale vriendin van mij. Helaas ben ik op dit moment werkloos, maar toen ik nog aan het werk was, was haar bedrijf onze klant en zij mijn contactpersoon. We hebben drie jaar nauw contact aan de telefoon en zelfs face-to-face gehad en dat is uitgegroeid in een mooie band. Zij is eind september bevallen van haar eerste zoon en zij wilde zooooo graag een kaartje van mij ontvangen. Dit is dus het geboortekaartje speciaal voor haar zoontje Bram.


Gebruikte materialen:
Stempel: Magnolia - Delivery from Heaven en Chubby Baby Feet
Papier: weet ik echt... is A4 en gekocht op de beurs, maar kon geen merk vinden
Snijmallen: Tim Holtz klok, Magnolia doohickey small doily, swirl, tags, heartswirl
Diversen: wondgaas, jute, seem binding, bloemen Wild Orchid Crafts en Live and Love Crafts, meetlint, bedeltje veiligheidsspeld en ooievaar, Frantage enamal shabby blue



Ik wens iedereen nog een mooie dag en tot morgen, want dan heb ik nog een kaartje die ik speciaal voor mijn dochtertje gemaakt had voor haar verjaardag.


zondag 20 oktober 2013

Wishing you....


Goedemorgen allemaal!

Bedankt voor jullie succeswensen voor mijn examen, want ik kan nu vertellen dat ik geslaagd ben! Ik ben zo blij! Het was nogal spannend en mijn voorbereiding was niet zoals ik zou willen, maar het is mij met vlag en wimpel gelukt! Joepie! Ook vier ik vandaag mijn dochter's verjaardag... Ze wordt alweer 5 mijn kleine meisje...Ze is maandag echt jarig, maar omdat we dan even lekker weg zijn, vieren we het dus vandaag...

Daarom wil ik jullie nu even "snel" nog een DT-kaartje laten zien die ik speciaal voor de Magnoliaclub - Maandwedstrijd Herfst + laat hout terugkomen op je kaart gemaakt heb. Nou hout is wel terug te vinden hihihi.

Gebruikte materialen:
Magnoliastempels: Scooter Tilda - Turning Leaves Collectie 2012 gemaskerd met Root Cellar Door - Sweet Rainbow Collectie 2011
Papier: Magnolia - Turning Leaves 2012
Stansen: Magnolia Doohickey Lovely Fence, spinnen van Memory Box, Boom van Memory Box
Diversen: houtbast (intratuin), pompoenen, denneappels en paddestoelen (Xenos), kaneelstokje, bloemen van Wild Orchid Craft, jute en lint uit eigen voorraad.


Ik heb Tilda ingekleurd met mijn copic markers:
Huid: E13,11,00,000,0000,R20,00
Haar: E57,55,53,51,50
Groen: BG99,96,93
Geel: YR18,14,12
Oranje: YR24,23,21
Bruin: E33,37,39
Bladeren: E99,97,YR24

Ik wens iedereen een fijne zondag en tot de volgende keer!


zaterdag 19 oktober 2013

TFM Christmas Challenge #32 Christmas with a doily


Goedemorgen allemaal,

Vandaag een spannende dag voor mij, want ik moet straks examen doen voor een nieuw hondenras voor keurmeester... Maar toch wil ik jullie vandaag nog een kaartje laten zien en dat is dit keer mijn DT-bijdrage voor Time for Magnolia Challenge


Daar is zojuist een nieuwe Christmas Challenge gestart met als thema "Christmas with a doily". Wij zien dus graag een kerstkaart waarop je een doily verwerkt hebt. Kom gauw een kijkje nemen bij Time for Magnolia Challenge en zie wat de andere dames voor prachtige voorbeelden hebben gemaakt. Ook onze sponsor liegt er niet om! Dat is nl. Live and Love Crafts!

Ik heb eens met wat ouder papier van Bo Bunny gewerkt (2010) en ik heb Wrapped Tilda uit de With Love Collectie 2013 ingekleurd. Deze vind ik zo leuk, omdat je haar voor verschillende gelegenheden kunt gebruiken. Meestal is geel niet zo mijn kleur, maar nu vind ik het zelf meer goud hahahah. Ook heb ik mijn nieuwe stans van Sizzix gebruikt. 


Mijn verdere ingrediënten zijn:
Magnolia: Wrapped Tilda - With Love 2013
Papier: Bo Bunny 2010, Joy ribbelkarton
Stansen: Sizzix, Doohickey Magnolia border, Tim Holtz Hulstbladeren
Diversen: lint (intratuin), kant, bloemen van Wild Orchid Craft en gesuikerde besjes, snowtex, sneeuwsterbedel, papieren doily, jute, houten sterretjes


Tilda heb ik ingekleurd met mijn copic markers:
Huid: E13,11,00,000,0000,R20,00
Haar: E57,55,53,51,50
Rood: RV99,R59,46,14
Goud: Y28, YR23,Y15,11


Ik wens iedereen een heel fijn weekend en tot de volgende kaart!

donderdag 17 oktober 2013

Marvelous Magnolia Challenge #49 Halloween or Fall Crimson Cloud


Goedemiddag lieve volgers!

Het gaat met mij allemaal een beetje wat minder, doordat ik wat in de lappenmand zit en a.s. zaterdag heb ik ook nog examen... Ik ben daarom even wat minder op jullie blogs te vinden, maar ik kom zeker snel weer een bezoekje brengen hoor! Ik ben jullie ook zeker niet vergeten! Wel wil ik jullie graag een kaartje laten zien die ik gemaakt heb...

De nieuwe challenge bij Marvelous Magnolia Challenge is nl. zojuist gestart en de nieuwe challenge luidt: Halloween or Fall Crimson Cloud. Ik heb gekozen voor Halloween, want ik had dit jaar nog geen Halloweenkaarten gemaakt en vond ik daarom wel leuk om het voor deze challenge te maken. Kom vooral een kijkje nemen op het blog Marvelous Magnolia Challenge wat de andere dames van het DT hebben gemaakt. Het zijn werkelijk toppers!


Ik heb het papier van Magnolia - So Spooky collectie gebruikt uit 2009. De Tilda is een Witch Tilda with pumpkins en heb ik gekleurd met copic markers. De achtergrond heb ik donkerder gemaakt met mijn distress pads. De spinnenweb en scary house heb ik via een snijbestand van Silhouette Store. De spinnetjes en vleermuizen zijn van Memory box en het hekje en wolk is van Magnolia. Ook de tekst Happy Halloween is van Magnolia.


Mijn gebruikte copic-nummers zijn:
Huid: E13,11,00,000,0000,R20,00
Haar: E55,53,51,50
Zwart: W8,6,4
Paars: V99, 28, 09
Pompoenen: YR27,24,23
Bladeren: BG99,96,93
Achtergrond: W4,2,0

Ik wens jullie allemaal een fijne dag nog en tot de volgende kaart! Morgen kom ik nl. weer met een nieuw patroon van Sandra's Scrapshop! Dus houd mijn blog in de gaten.

maandag 14 oktober 2013

DML #66 Favourite colour + Lace


Ennnnnnn goedemorgen alweer! 

Daar ben ik alweer en geheel zonder stem dit keer.... Voor sommigen lekker rustig denk ik, maar ik vind het vooral erg vermoeiend... Anyway... Vandaag mag ik jullie dit lieve meisje laten zien, want vandaag start er een nieuwe challenge bij Dutch Magnolia Lovers Challenge! 


Onze challenge luidt: Favourite colour and use lace on your card. Nou (een van) mijn favoriete kleur is blauw en dan vooral het vintage blauw. Dit is dus mijn kleur die ik heb aangehouden voor deze kaart. Verder is volop kant aanwezig hihihi. Kom gezellig een kijkje nemen op ons blog van DML wat de andere dames van het team gemaakt hebben en doe vooral mee! Je kan een mooie prijs winnen!

Mijn materialen die ik gebruik heb, zijn:
Papier: A4 designpapier waarvan ik helaas het merk niet weet...gekocht op de beurs als losse A4 designvellen en Kraft en wit cardstock
Stempel: London Tilda (Little London Collectie)
Dies: Marianne Design Big Ben, Flourish Oval Spellbinders, Tim Holtz Klok, Magnolia swirl
Diversen: kant en barok hartje (Live and Love Crafts), bloemen Wild Orchid Craft, filmstrip Tim Holtz, Bedel fiets, parellint, bedel Big Ben, Jute


Verder heb ik London Tilda ingekleurd met mijn copic markers en mijn gebruikte copic nummers zijn:
Huid: E13, 11, 00, 000, 0000, R20, 00
Haar: E55, 53,51,50
Blauw: B95,93,91,41
Beige: E43,42,41,40


Ik wens jullie allemaal nog een fijne dag en ik kijk uit naar jullie reacties op mijn kaartje. Ik vind het altijd superleuk om te lezen!

zondag 13 oktober 2013

LHOSM #80 Dots or stripes


Lieve blogdinnen,

Allemaal super bedankt voor jullie lieve reacties op mijn Kerst 3d-kaart. Superlief! Terwijl jullie dit lezen, zit ik nu bij K3 (jaja hahaha, vrijdag Disney en nu alweer K3...). Speciaal voor mijn dochtertje en toevallig viel het allemaal in hetzelfde weekend hihih. Maar ook mag ik jullie weer verblijden (hoop ik) met een nieuw en wederom herfstig kaartje.

Vandaag is nl. de nieuwe challenge gestart bij Lovely Hanglar or Sweet Magnolia Challenge! Doen jullie gezellig mee met deze challenge? De opdracht luidt: Dots or stripes! Ik heb de dots van mijn doohickey en de stripes op het papier zitten hihihi. Kom een kijkje nemen op ons blog van LHOSM om te zien wat de andere dames voor mooie creaties hebben gemaakt. 

De kaart is een zgn. diagonale pocket kaart en het papier dat ik gebruikt heb is van Pion - Grandma's Schoolbook. De Magnolia stempels zijn Tilda with broom (Turning Leaves collectie 2012) en de boomstam uit een oudere collectie. Deze heb ik gemaskerd. Ook heb ik de Magnolia doohickey tag gebruikt voor de labels en de border. De boom achter het afdrukje is een stans van Memory Box.


De kaart heb ik afgewerkt met spulletjes van de Intratuin (kaneelstokjes, houten bast, pompoentjes) en de blaadjes komen bij de Xenos vandaan. Let ook eens op dat bezempje, schattig he? Die heb ik gekocht bij StampsScraps onetoshop.


Mijn gebruikte copic nummers zijn:
Huid: E13,11,00,000,0000,R20,00
Haar: E57,55,53,51,50
Groen: YG93, 91, G20
Geel: YR31,Y32,YR30
Bezem: E99,97, YR24,20
Boomstam: E79,77,74,71

Ik wens iedereen nog een fijne zondag! Tot morgen, want dan kom ik met een nieuw kaartje!


zondag 6 oktober 2013

The leaves are falling....


Goedemorgen allemaal! 

Vandaag wil ik jullie graag weer een herfstig kaartje laten zien. Vorige week is nl. de nieuwe maandwedstrijd bij Duymelot Design Team gestart: Herfst en gebruik stansen op je kaart! Nou dat is mij volgens mij wel gelukt LOL. We zouden het geweldig vinden als jullie weer allemaal gezellig meedoen aan onze maandwedstrijd en dat ik jullie met deze kaart mag inspireren. Kom een kijkje nemen op ons blog naar wat de andere DT-dames voor moois hebben gemaakt!

De basis van mijn kaart is een Go Kreate Mal en het designpapier is van Magnolia Turning Leaves 2012 (paddestoelen). Ik heb getracht mijn bloemen tot het minimum te beperken en echt aan de gang te gaan met de snijmallen. 

Ik heb de volgende snijmallen gebruikt:
Memory Box - Dennentak border
Tim Holtz/Sizzix herfstbladeren
Tim Holtz dennenbomen
Magnolia - Lovely fence
Memory Box - wolkjes
Memory Box - boom


Verder heb ik pompoentjes en paddestoeltjes gebruikt en het houtje komt bij Intratuin vandaan. Het ribbelkarton is van Joy en heb ik met Acrylverf bewerkt. Achter het afdrukje heb ik een scalop ovaaltje van Spellbinders geplakt en daarachter wondgaas.


Tilda heb ik ingekleurd met mijn copic markers en heb de volgende copic nummers gebruikt:
Huid: E13,11,00,000,0000,R20,00
Haar: E55,53,51,50
Rok en sjawl: E59,39, 97, YR23
Geel: Y28,26,21,00


Ik hoop dat jullie mijn kaart mooi vinden en kijk uit naar jullie reacties.


zaterdag 5 oktober 2013

XOXO - Rozenkaart template by Sandra's Scrapshop!


Goedemorgen allemaal,

Vandaag mag ik jullie weer een nieuwe template laten zien die door Sandra is ontworpen voor haar webshop Sandra's Scrapshop. Dit keer is een het Rozenkaart template. Sandra en Karin hebben ook prachtige voorbeelden met deze template gemaakt (Sandra o.a. een roos op een steel!). Ik heb er bewust weer een kaartvariant mee gemaakt: Rozen Easelkaart! Je kan de template kopen als pdf-bestand of als snijbestand voor de Silhouette Cameo.



Rosegarden Tilda uit de Summer Memories 2012 Collectie is wel één van mijn lievelingsstempels van Magnolia en hoe mooier is het dan om ook het schitterende rozenpapier van Magnolia te geruiken bij een rozen Easelkaart! Rozen dus volop terug te vinden op deze kaart hihihih.


Sandra heeft bij haar ontwerp een dubbele kaart zitten in de vorm van de roos. Deze heb ik echter 2x uitgesneden en een ervan door 2-en geknipt om er dus een Easel van te maken. Maar je kan dus ook gewoon een dubbele kaart maken met dit patroon. Zoveel mogelijk mogelijkheden met één patroon!

De roos heb ik op de bodem van mijn easel geplakt, nadat ik alles heb opgebold en verhoogd met 3d kit. In de kern in het midden heb ik een Prima Marketing bloem geplakt met daarin wederom een roos. De label is van het merk Whiff of Joy en heb ik van mijn lieve hobbymaatje Carlien voor mij verjaardag gekregen.  De varens zijn van Cheery Lynn. De vlinders heb ik gemaakt met de mold podge mallen en lichtgewicht klei.


Verder heb ik Tilda uitgesneden met een Spellbinder Flourish Oval en ingekleurd met mijn copic markers en heb hiervoor de volgende kleurnummers gebruikt:
Huid: E13,11,00,000,0000,R20,00
Haar: E59,55,53,51,50
Roze: R81,83,85,89
Blauw: W6,B5,04,01
Achtergrond: B01,00,000
Shirt en schoenen: E44,43,42,41,40
Bladeren: YG67,61

Rondom het afdrukje heb ik Fran-tage Shabby Pink Enamel gesmolten en een libelle van Mermory Box geplakt. Achter het afdrukje heb ik een doily en wondgaas bevestigd.

Verder heb ik natuurlijk veel bloemen van Wild Orchid Craft en Live and Love Crafts gebruikt. Het kleihartje komt ook bij LLC vandaan. 

Kom vooral een kijkje nemen op het blog bij Sandra en bij Karin wat voor moois zij allemaal gemaakt hebben met dit patroon. Ook staan de uitwerkingen en de template in de webshop bij Sandra's Scrapshop.

Nog meer nieuws!


Vandaag is ook een nieuwe TFM Christmas Challenge gestart! Deze luidt: 

Challenge #30: Kerst-bingo!
Maak een kerstkaart en kies hiervoor een horizontale, verticale of diagonale lijn qua ingrediënten met uiteraard een Magnoliastempel en geef aan in je blogbericht welke lijn je (minimaal) gebruikt hebt.


Doe gezellig mee met deze challenge! Onze sponsor is Jacobi en stelt werkelijk een onwijs mooie prijs beschikbaar met o.a. maar liefst 4 Magnoliastempels!!!

Ook wil ik je graag helpen herinneren aan onze Time for Magnolia Challenge #29- Insteekkaart die nog tot 10 oktober 20.00 uur loopt. 

Ik wens iedereen nog een fijn weekend en tot de volgende kaart!