Followers

zondag 29 september 2013

Silent night.... Holy night... - LHOSM #79 Use a charm


Hoi allemaal,

En daar ben ik alweer met een kaartje... Want vandaag start er een nieuwe challenge bij Lovely Hanglar or Sweet Magnolia Challenge - Use a charm! Ik heb daarom van de gelegenheid gebruik gemaakt om er weer een kerstkaart van te maken, want de kerstkaarten moeten aan het einde van het jaar toch wel op voorraad zijn.

Kom eens een kijkje nemen op ons blog van LHOSM wat voor prachtige creaties mijn DT-collega's ermee gemaakt hebben met dit onderwerp en doe gezellig mee met de challenge!


Ik heb het "oude" Magnoliapapier gebruikt van de kerstornamenten en wat nog steeds erg mooi is om te gebruiken. Ik heb Tilda with two little gifts daarom ook ingekleurd in de twee kleuren roze/blauw. Helaas moet ik jullie kleuren even schuldig blijven, want ik heb per ongeluk die weggegooid... Ik had deze in Engeland gekleurd en snel even op het Designpapier geschreven... niet meer doen dus!


Ik heb weer lekker veel snijmallen gebruikt, waaronder de prachtige flourish oval van Nestabilitie, maar nu als "achtegrond gebuikt i.p.v. om het afdrukje. De labeltjes zijn van Doohickey Magnolia en de sneeuwsterrenborder, kerstbomen en sneewsterren van Tom Holtz. Natuurlijk kan er bij deze challenge de bedels/charms niet ontbreken en ik heb kerstbelletjes en een zilveren ster gebruikt. De songtekst is een stempel van Magnolia.

Verder heb ik de kaart afgewerkt met bloemen van Wild Orchid Crafts en Live and Love Crafts en wat snowtex.

Ik hoop dat jullie mijn kaartje weer mooi vinden en ik wens jullie allemaal een prachtige zon(nige)dag!

zaterdag 28 september 2013

TFM Challenge #29 - Peekaboo card

 

Goedemorgen allemaal,

Allereerst heeeeeeel erg bedankt voor jullie lieve berichtjes op mijn arrenslee en arrensleekaart! Overweldigend! Ik ben blij dat ik jullie heb mogen inspireren hiermee.


Vandaag kom ik weer met een fris en kleurrijke kaart(vorm). Want zojuist is de nieuwe challenge bij Time for Magnolia Challenge gestart: Maak een insteekkaart! En let op, het moet kaart in een kaart zijn en het mogen geen labels zijn die je insteekt.

Ik heb er een diaper fold card van gemaakt. De naam heet zo, omdat het een zogenaamde luiervorm heeft. Uit deze diaper fold komt dan een kaart, zoals je hieronder ziet. Helaas kreeg ik de onderste foto qua belichting niet goed... Excuses daarvoor...


We hebben een geweldige sponsor, nl. Hobbycompleet de Duif die een superprijs weggeeft voor de random winnaar. Kom vooral een kijkje op het blog Time for Magnolia Challenge wat de andere dames van Team Tilda voor inspiratiekaarten hebben gemaakt en doe gezellig mee!

Ik heb gebruik gemaakt van het Maja- Sofiero papier en de diaper fold (basis), komt uit één cardstock van 30x30 cm. Tilda with little pocket uit de With Love collectie 2013. Ik heb haar ingekleurd met mijn copic markers.

Gebruikte copic nummers:
Huid: E13,11,00,000,000,R20,00
Haar: E57,55,53,51,50
Broekpak: B63,B91,B60
Roze: R85,83,81,RV000
Schoenen: E44,43,42,41

De bloemen komen van Wild Orchid Craft, de cirkel is een Marianne Design, Labels van Doohickey Magnolia, Harttag Magnolia, Vlinderstans is van Tim Holtz en bladeren van Memory Box. Let ook eens op die prachtige kroonbedel met diamantjes!! Die heb ik gekocht bij Live and Love Crafts.

Ik wens iedereen een fijn weekend. Ik ben zelf het hele weekend op een hondenshow in Maastricht, maar ik kom morgen nog wel met een ander kaartje! Lange leve geplande blogberichten hihi. Fijn weekend allemaal!


donderdag 26 september 2013

2x Santa and his reindeers! New template at Sandra's Scrapshop


Goedemorgen lieve blogdinnen!

Ga er maar even lekker voor zitten en pak er een kopje koffie of thee bij, want dit wordt een bericht met veel foto's en uitleg hihihi. 

Vandaag mag ik jullie twee van mijn laatste creaties laten zien die ik gemaakt heb van één patroon/template die Sandra van Sandra's Scrapshop heeft ontworpen en in haar webstore verkoopt: Arrenslee met rendieren. Kom vooral ook kijken op het blog van Sandra's Scrapsels en Sandra's Scrapshop wat voor uitwerking Sandra en Karin hebben gemaakt van deze prachtige arrenslee met rendieren! Je kan er zoveel kanten mee uit!


Ik heb mijn arrenslee met rendieren eerst gemaakt volgens het patroon zoals Sandra het bedacht heeft (zie hieronder de foto's en mijn uitleg). Maar toen ik op internet opzocht hoe de kleuren van een rendier nu precies eruit zien, kwam ik een cartoonplaatje tegen van Santa die wegvliegt in zijn arrenslee en rendieren. Mijn inspiratie voor een tweede creatie was geboren hahaha. Ik kon niet wachten om ook een kaartvariant ermee te maken en had het idee helemaal in het hoofd. Santa moet gewoon van de kaart af vliegen! Ik heb daarom het patroon van Sandra in alles verkleind op de Silhouette Cameo (is ook mogelijk via pdf hoor, maar heeft even wat meer stappen nodig, maar is absoluut ook mogelijk). 

Ik heb expres de kleuren van mijn arrenslee en rendieren exact hetzelfde gehouden als mijn 3d-project om jullie een idee te geven hoe het ook kan.

Ik heb veel Magnolia stempels gebruikt en een paar ook verkleind om het juiste perspectief te houden. Je zult versteld staan hahah. De kerstman is Santa uit de Santa Collectie 2008, maar ik heb zijn zak met cadeautjes eraf geknipt en voorin de arrenslee gelegd. De tweede zak met cadeautjes is de stempel Sack with presents - Santa Collectie 2008.

De achtergrond met huisjes is de Winter Background - Night uit de Winter collectie 2008. Ik heb de lucht met mijn airbrush gedaan in de kleuren B93-B97 en B97. Eindelijk is het mij gelukt het egaal en soepel over te laten lopen (oefening baart kunst hihihi).


Ik had ook gelijk het idee bij deze Easelkaart om er weer een frame-easelkaart van te maken, zodat je ook diepte in je Kerstverhaal kunt geven en daarom wilde ik persé een Tilda die ook uit de kaart kan stappen... Dit is uiteindelijk Tilda on the roof uit de A Christmas Story 2012 geworden.


Verder heb ik de bovenkant rustig gehouden en alleen wat bloemen, besjes en de gave stans van Memory Box van de dennenaalden-border gebruikt, maar ook "kapot" geknipt om stukjes te gebruiken. De sterren zijn ook van Memory Box. Verder het geheel afgewerkt met Snowtex. Let ook eens op de kleine belletjes aan de arrenslee! Die zie je straks in het groot ook weer terug.

De onderkant van de easelkaart heb ik de tekst van A Merry Christmas gebruikt uit de collectie - Sweet Christmas 2011. Ik heb deze gestempeld met Versamark en met wit embossingpoeder verhit. Verder ook weer bloemen en snowtex erop verwerkt en de kaart is klaar!

De easelkaart wil ik graag laten deelnemen aan de onderstaande challenges:


Jaaaaa en dan nu het "oorspronkelijke" patroon. Ik heb maar liefst 3 dagen gewerkt aan dit project. Natuurlijk niet hele dagen, maar het is dus wel in fasen gemaakt. Allereerst alle onderdelen gesneden met mijn Silhouette cameo en ben de arrenslee in elkaar gaan zetten. Sandra had weer een topuitleg erbij gegeven, dus dat was absoluut niet moeilijk. Ik was alleen een beetje eigenwijs en in plaats van één rendier heb ik drie rendieren gesneden en voor de arrenslee geplaatst.


De tweede dag ben ik op een middag gezellig met mijn dochtertje gaan kleuren. Zij haar Magnoliaatjes en ik de mijne hihihi. Ik had ook hierbij gelijk het verhaal in mijn hoofd dat de kerstman niet in zijn arreslee zit, maar tegen zijn slee leunt en hij zijn elfje mee heeft om te helpen met de cadeautjes. 

Ik heb daarom Cool Santa - Merry Little Christmas 2010 gekleurd, maar wel eerst gespiegeld met mijn computer, zodat hij tegen de voorkant van de slee kan leunen. Het elfje is Jolly Tilda uit dezelfde collectie als Cool Santa. Je ziet ook weer de pakjes in de arrenslee. Dit zijn dezelfde stempels als in de kaartvariant, alleen dan nu op ware grootte. 

De rendieren heb allemaal een belletje om gegeven, maar ieder zijn eigen kleur (rood, wit en zilver). Het gewei en de bef heb ik met acrylverf gedaan door wit met bruin te vermengen.


Hier zie je het totale tafereel en ik heb op de derde dag alles vastgeplakt op een kartonnen ondergrond en daarop tacky glue gesmeerd. Ik had nog van dat poedersneeuw dat je voor je huisjes misschien gebruikt tijdens de kerstdagen en dat heb ik royaal gestrooid op de ondergrond. Het hek heb ik wit geverfd en rondom de arrenslee geplakt. 

Ik wilde ook nog de kerstbomen gebruiken uit de Magnolia-collectie, maar daar heb ik uiteindelijk vanaf gezien, omdat ik ze dan zo moest "opblazen" dat ik het niet mooi vond en... oeps... ik wilde hem ook zoooooo graag af hebben hihih. Ik heb daarom voor de "makkelijke" weg gekozen en de bomen van de Intratuin gebruikt die ik altijd bij mijn kersthuisjes tijdens kerst heb staan... Ik moet maar dit jaar weer nieuwe kopen hahahaha.

Let ook eens weer op die lieve belletjes aan de achterkant van de arrenslee... Dat komt ook weer terug op mijn easelkaart. Hierboven zie je een goede close-up van de stempels en hoe ik ze gekleurd heb. Ik heb voor zowel de kaart als voor 3d project de zelfde kleuren gebruikt van mijn copics:

Huid: E13,11,00,000,0000,R20,00
Haar Tilda's: E57,55,53,51,50
Haar kerstman: E42,41,40
Rood: E19,08,07,24
Grijs: C7,5,3,1
Wit: C3,1,00
Zak cadeautjes: E37,35,31

Het papier dat ik gebruikt heb is van Pion - Wintertime in Swedisch lapland. De bloemen zijn van Wild Orchid Crafts.

Deelname challenges 3d project Arrenslee

Nou dit was mijn (kerst)verhaal. Ik hoop dat jullie mijn creaties mooi vinden en dat ik jullie heb mogen inspireren wat je allemaal kunt maken van één patroon die Sandra ontworpen heeft voor haar webstore. Ik wens iedereen nog een fijne dag en tot de volgende kaart!


woensdag 25 september 2013

My last card for CCWS #92...


Goedemorgen lieve volgers,

Vandaag is het een beetje een trieste dag voor mij... Ik heb besloten te stoppen als DT-lid bij het geweldige challengeblog Christmas Challenges (with sketches). Toen ik begon aan dit avontuur, had ik op dat moment bijna tot geen DT-opdrachten. Echter, er is zoveel veranderd in negen maanden, waaronder de oprichting en start van mijn eigen challengeblog Time for Magnolia Challenge en andere DT-Challengeblogs. Ik heb daarom een keuze moeten maken... En mijn keuze is geworden om daarom te stoppen bij CCWS, maar wel met pijn in mijn hart... Ik wil daarom alle dames van CCWS bedanken voor de prachtige tijd! Jullie zijn zo warm, gezellig en meelevend voor iedereen! Ik wens jullie ook alle succes toe met het blog, maar dat gaat jullie zeker lukken! 

Toevalligerwijs is mijn laatste bijdrage aan CCWS ook nog eens mijn eigen sketch die aan de beurt was. En dit is mijn resultaat! Ik hoop dat jullie hem mooi vinden? De twist die eraan is gegeven dat het een Easelkaart moet zijn. De sponsor van deze challenge is Stamp and Create. Kom vooral een kijkje nemen op ons blog om te zien wat de andere dames hebben gemaakt en doe gezellig mee met deze sketch!



Ik heb Tilda Snowy hug uit de Merry little Christmas 2010 en de tekst is van de Snowy collection 2009 (Frosty the snowman) gebruikt en deze ingekleurd met mijn copic markers. Het designpapier is van Inkido. De tekst heb ik gestempeld met versamark en vervolgens met witte embossingpoeder verhit op kraftpapier. Verder heb ik veel snijmallen gebruikt: Marianne Design ski's en de cirkel, Memory box herten, Diesire kerstbomen en de Sneeuwsterrenborder van Tim Holtz. Het gave hekje heb ik gekocht bij 't Scrapateljeetje en wit geschilderd met acrylverf. De bloemen komen bij Wild Orchid Crafts vandaan en ik heb de kaart afgewerkt met snowtex. 

Ik wens iedereen een fijne dag en tot morgen! Ik kan jullie verklappen... dat wordt (als ik zo vrij mag zijn hihihih) een spectaculair bericht. Althans dat vind ik zelf...Ben je al nieuwsgierig? Kom dan morgen gezellig weer langs!


zondag 22 september 2013

Enjoy the fall!


Goedemorgen allemaal,

Het is zo leuk om alle jaargetijden in te duiken met kaarten... Zo van zomerse kaarten naar kerstkaarten en nu vandaag een herfstkaart. Ik heb er al meerdere gemaakt, maar die komen later nog zeker aan bod om te laten zien, zodra ik ze kan laten zien. Het wordt een korter berichtje dit keer... Excuses daarvoor, maar dat komt omdat ik vandaag ook de hele dag aan het keuren ben en ik wat minder tijd had om dit bericht te typen...

Op dit kaartje heb ik een Tilda die uit de eerdere herfstseries komt, nl. uit 2008. Dit geldt ook voor de boomstam waarop ik haar laat zitten. Verder is de basis een Go-kreate mal en het papier is van Magnolia - Turning Leaves 2012. Verder heb ik mij uitgeleefd met de stansen van Memory Box (wolken, spinnen), Tim Holtz (herfstbladeren, schriftgaten), Marianne Design cirkel en natuurlijk Magnolia doohickey (boom, labels)

Ik heb mijn afdrukje ingekleurd met mijn copic markers en de achtergrond van de afbeelding heb ik met mijn airbrush gedaan. De volgende kleurnummers heb ik gebruikt:

Huid: E13,11,00,000,0000,R20,00
Haar: E55,53,51,50
Groen: BG99,96,93
Oranje: E99,97,YR24
Bruin: E33,37,39
Kleding: E43,42,41

De bloemen komen van Wild Orchid Crafts en denneappels, boomstamhoutjes komen bij de Intratuin vandaan.

Ik wens iedereen nog een fijne dag!


zaterdag 21 september 2013

TFM Christmas Challenge #27 Pink Christmas with buttons!


Goedemorgen allemaal!

Wauw wauw wauw wat een lieve reacties op mijn vorige kaart met de orchideeën! Supersss om te lezen en heel erg bedankt weer! Vandaag wil ik alweer een kaart laten zien, omdat vandaag er een nieuwe kerstchallenge start bij mijn challengeblog Time for Magnolia Challenge! Het thema luidt: Pink Christmas with buttons! Oftewel, maak een kerstkaart in de hoofdkleur roze en verwerk er knoopjes op. Joh, er zijn toch mooie voorbeelden gemaakt door team Tilda! Kom gezellig een kijkje nemen op Time for Magnolia Challenge en doe mee, want langzaamaan moet de kerstkaarten toch gemaakt worden toch?



De basis van mijn kaart is een Go-Kreate mal en het papier komt een oudere Magnolia collectie Love (ja ja, Love papier voor kerst, maar juist door die leuke vleugels op het papier, komt dat terug in mijn Tildaatje vond ik zelf.... De sterren zijn ook een stempel van Magnolia en heb ik bewerkt met Frantage enamel shabby pink. De Frantage heb ik ook op het afdrukje verwerkt. Ik ben helemaal weg van de sneeuwborderstans van Tim Holtz en ook daarom weer gebruikt, evenals de hulstbladeren die van Tim Holtz zijn. De knoopjes zijn terug te vinden op de sneeuwsterren en op de prachtige ovale stans van Sizzix. 


De bloemen zijn van Magnolia, Wild Orchid Crafts en Live and Love Crafts. Ik kan gewoonweg niet meer zonder deze bloemen. Rondom het afdrukje heb ik roze parellint bevestigd en achter de ovale stans wondgaas. De sneeuwborder en hulstbladeren heb ik gestanst op glitterpapier.


Tilda heb ik natuurlijk weer ingekleurd met mijn copic markers en heb hiervoor de volgende nummers gebruikt:

Huid: E13,11,00,000,0000,R20,00
Haar: E57,55,53,51,50
licht roze: R02,01,00
roze: R35,32,30
Op de vleugels heb ik Stickles - stardust gesmeerd om ze te laten glimmen.


REMINDER - REMINDER - REMINDER


Ook wil ik jullie graag attenderen op onze andere lopende challenge bij Time for Magnolia, nl. challenge #27 designpapier niet toegestaan. Je kunt werkelijk een schitterende prijs winnen van 't Scraphuis, want zij stellen een prijs van het gloednieuwe merk Dutch Doobadoo ter beschikking. 


Dit was mijn voorbeeldkaartje, maar als je op de link hierboven klikt, kun je zien dat je juist zo breed kan inzetten met deze challenge en dus moet het goed te doen zijn. Doe gezellig mee! Dat zouden wij heel leuk vinden!

Ik wens iedereen nog een fijn weekend! 


donderdag 19 september 2013

Marvelous Magnolia Challenge #45 Floral Frenzy


Lieve volgers!

Allereerst wil ik even mijn nieuwe volgers welkom heten! Dat gaat hard zeg! Ik ben blij dat ik het vertrouwen krijg van de trouwe volgers en dus ook de nieuwe en ik hoop dat ik jullie mag blijven inspireren.

Vandaag start er een nieuwe challenge bij Marvelous Magnolia Challenge! De opdracht luidt Floral Frenzy! Dus we willen graag veel bloemen op jullie kaart zien! Dat was voor mij natuurlijk een Peace of cake hahahaha. Mijn lievelingsembellies zijn bloemen nl. Kom een kijkje nemen op Marvelous Magnolia Challenge om te zien wat de andere dames van het Pink team hebben gemaakt voor de challenge. En doe vooral gezellig mee!


Ik heb het prachtige papier van Maja Design - Vintage Spring gebruikt en Tilda heb ik ingekleurd met mijn copic markers.

Huid: E13,11,00,000,0000,R20,00
Haar: E55,53,51,50
Jurk: B63,91,60
Bloemen: R85,83,81, BG96,93,90


De basis is een Go-kreat mal en de prachtige ovaal is van Sizzix. Ik vind deze zooooo ontzettend gaaf. De borderstans is van Noor en is de nieuwe Franse Lelie. Kijk ook eens in het hoekje bij de Franse Lelie border... Daar heb ik zo'n lief kleiornamentje geplakt dat ook een Franse Lelie is. De mal heb ik bewerkt met distress inkt Mild lavender. Het hartje is ook uit de stans van Sizzix waar de ovaal ook van is. 


Eindelijk heb ik ook mijn mooie orchidee! Ik was er al lang naar op zoek en wilde de stans zooooo graag hebben toen ik deze prachtige bloem bij anderen op kaarten zag terugkomen. Ik heb van mijn lieve vriendin Marga deze stans voor mijn verjaardag gekregen. Hoe lief is dit! Dit is het resultaat en ik heb vooral gekeken naar de tutorial van Monique Lokhorst uit de Magnolia Ink.


Verder heb ik bloemen van Wild Orchid Crafts en Live and Love crafts gebruikt, wondgaas, een papiern doily, kant uit eigen voorraad en parellint. Het frame is ook van klei van de Mold podge en de tekstjes komen uit het stickerboekje van Tim Holtz.


Ik hoop dat jullie mijn kaartje weer mooi vinden en kijk uit naar jullie reacties! 


maandag 16 september 2013

DML #64 Back in time with Anything goes!


Goedemorgen allemaal,

Vandaag mag ik jullie dan eindelijk deze kerstbal laten zien van Let's Get Bizzee! Ik vind hem zelf nl. wel heel mooi als ik zo bescheiden mag zijn. Ik heb hem al een tijdje geleden gemaakt, want ik had deze ballen gekocht op de Knotsgekke kaartdagen en wilde er direct wat mee maken LOL; ze brandden gewoon in mijn tas. 

Hoe mooier is het dan om deze kerstbal als inspiratie voor nieuwe challenge bij Dutch Magnolia Lovers te laten zien. Want vandaag gaat er een nieuwe challenge van start bij DML - Anything goes with back in time! Dus je mag alles maken, zolang de Magnoliastempel die je gebruikt maar ouder is dan één jaar. Verder is alles vrij! Ook zijn de wedstrijdregels aangepast, want je hebt geen maximum aantal challenges meer waaraan je maar mag meedoen. Dus kom gezellig een kijkje nemen op ons Dutch Magnolia Lovers blog wat de andere dames van Team B hebben gemaakt! Het zijn stuk voor stuk bjoeties!

Natuurlijk wil ik graag mijn kerstbal even toelichten aan jullie. Het papier is van Magnolia - A Christmas Story Angels Script en Angelis calling 2012. De kerstbal is dus van Let's get Bizzee en heb ik met acrylverf wit gemaakt. De stempel is Angel Tilda - Merry Little Christmas 2010 collectie en heb ik ingekleurd met mijn copic markers.


Huid: E13,11,00,000,0000,R20,00
Haar: E55,53,51,50
Jurk: E84,81,40


Ik heb weer gewerkt met de Silliconen mallen van Modge Podge en het engeltje is van Magnolia. Wat een schatje he? Verder heb ik de doohickey tag van magnolia, Cottage Cutz sneeuwster, Tim Holtz hulstbladeren, Memory box sterren en de Spellbinders sterren gebruikt op mijn kerstbal. 


De bloemen heb ik weer gekocht bij Live and Love Crafts en Wild Orchid Craft en ik heb er snowtex op bewerkt. Achter de grote ster heb ik een doily geplakt en daarachter weer wat wondgaas.


Het kant komt bij mij van de markt vandaan en de rozenkant heb ik gekocht op de beurs. Alle randjes heb ik beïnkt met pumic stone van Ranger. Het mooie van deze kerstballen van Let's get Bizzee is dat er drie in een pakje zitten hahaha, dus ik kan er nog 2 maken en ga ik ook zeker doen.

NIEUWS!!!!!


Vinden jullie mijn kerstbal mooi? Dan kunnen jullie ook zelf zo'n kerstbal maken, want op zondag 3 november verzorg ik een workshop met deze kerstballen van Let's get Bizzee bij Creashop Duymelot te Raalte. Het kan zijn dat we deze gaan maken, maar er kan ook nog een wintervariant komen.... Maar het wordt zeker een kerstbal! Dus heb je zin in een dagje freubelen met elkaar? Geef je dan snel op bij Astrid van Creashop Duymelot. Je kan haar altijd een mailtje sturen! Ik hoop jullie daar te zien!

Ik wens iedereen nog een fijne dag en ben reuze benieuwd wat jullie van mijn creatie vinden.



zondag 15 september 2013

LHOSM #78 Favourite Embellishment!


Hoi allemaal,

Wat een lieve reacties op mijn kaartje van gisteren die eens totaal anders was dan dat jullie van mij gewend zijn. Super bedankt allemaal! Vandaag ben ik weer helemaal in mijn element, want nu kon ik werken met mijn favoriete embellies bloemen! Want.... vandaag begint er een nieuwe challenge bij Lovely Hanglar or Sweet Magnolia Challenge - Use your favourite embellishment! Nou bij mij is het dus overduidelijk bloemen hahahaha. Kom een kijkje nemen wat de andere dames uit het DT-team van LHOSM voor mooie kaarten hebben gemaakt en doe gezellig mee!

Dan nu wil ik graag mijn kaartje toelichten... De basis een go-kreate mal en het papier is van Maja Design Vintage Summer Basics 2012. De stempel is van Magnolia - Summer Breeze 2013 - Violet Tilda en ik heb haar ingekleurd met mijn copic markers. 


De kleurnummers van mijn copic nummers zijn: 
Huid: E13,11,00,000,0000,R20,00
Haar: E55,53,51,50
Jurk: E81,41,40
Bloemen: R85,83,81
Achtergrond: B00,000
Ondergrond: BG96,93,90


Verder heb ik de Noor mal van de Franse lelie border gebruikt en met Panpastels ingekleurd en mijn nieuwe kleiafdrukjes van de vlinders, Franse lelie en frame gebruikt. Wat een gaaf spul is dat toch! Verder kunnen natuurlijk de bloemen niet ontbreken en deze komen bij Live and Love Craft vandaan en Wild Orchid Craft. De trinklet komt ook bij Live and Love Craft vandaan. Rondom het afdrukje en het hoekje heb ik bewerkt met Frantage Enamel shabby pink.


Het kant komt uit eigen voorraad en achter het afdrukje heb ik ook wondgaas gebruikt. De postzegelstempel is van Marianne Design.

Ik hoop dat jullie mijn kaartje mooi vinden en ik kijk uit naar jullie reacties die ik altijd graag lees....