Followers

woensdag 31 juli 2013

CCWS #84 - Merry Christmas

(click to enlarge photo)

Goedemorgen allemaal,

Bedankt voor jullie lieve reacties die ik steeds mag ontvangen op mijn kaarten! Ik vind dat altijd hartstikke leuk om te lezen! Vandaag wil ik jullie graag een kerstkaart laten zien die ik speciaal voor Christmas Challenges (with Sketches) heb gemaakt. Vandaag start hier een nieuwe challenge en ons DT-lid Miranda heeft de sketch bedacht!

Ik heb dit keer gebruik gemaakt van de stempels van Cuddly Budly en de hond ervan gekleurd. Ik krijg gewoon zin in de kerst als ik hem zo zie. Het papier is van Maja - God Jul. Omdat de sketch nogal uitgebreid was, heb ik de kaart verder (voor mijn doen LOL) rustig gehouden...

Kom vooral kijken op ons blog naar wat de andere dames van CCWS hebben gemaakt met de sketch en doe vooral gezellig mee! 

Ik wens jullie allemaal een fijne dag en tot de volgende kaart!


zondag 28 juli 2013

Happy Birthday!


Goedemorgen allemaal,

Allereerst van harte welkom aan mijn nieuwe volgers! Ik zie dat ik er op één na maar liefst 600 heb! Wat onwijs lief dat jullie mijn blog willen volgen en ik hoop jullie te kunnen blijven inspireren.

Vandaag een kaartje waar ik weer aan het maskeren ben geslagen. En dit kaartje heb ik speciaal gemaakt voor een kennisje uit de hondenwereld. Zij is altijd heel enthouisast over mijn kaartjes en kon ik het dus niet laten een verjaardagskaart te maken met natuurlijk een hondje erop. Ik heb Tilda and Wiola gemaskerd met de onwijs leuke huisjes uit de Spring collectie 2008 van Magnolia. Daarna ingekleurd met mijn copic markers. Het papier is van Maja Vintage Spring. 

Mijn gebruikte materialen zijn:
Stempel: Tilda and Wiola (Magnolia Summer Mermories 2012) en Edwin's Town (spring collection 2008)
Papier: Maja Design Vintage Spring
Snijmallen: Tim Holtz on the edge butterflies, Doohickey flag, Doohickey vintage box layce sugar en Memory box clouds
diversen: bloemen van Live & Love Crafts en Wild Orchid Craft, kant wondgaas, parellint, papieren doily, splitpennetjes van botjes


Copic nummers:
Huid: E13,11,00,000,0000,R20,00
Haar: E47,44,43,42
Jurk: B93,91,41,21
Hoed, handschoen, schoenen: E44,43,42,41,40
Bloemen: R85,81, E55,53,51
Huizen: E43,42,40 en B91,9,41,41
Achtergrond: W4,2,0 en B00,000,0000

Allemaal een fijne zondag en tot de volgende keer!


vrijdag 26 juli 2013

Great news! New DT-member at Sandra's Scrapshop!


Hoi allemaal!

Echt.... wat een week is dit toch zeg!!! Zo had ik gisteren al een geweldig leuk nieuwtje over mijn nieuwe DT-schap bij Marvelous Magnolia Challenge, maar vandaag mag ik daar nog eens een schepje bovenop doen en jullie ook nog eens vertellen dat ik het trotse nieuwe DT-lid ben bij Sandra's Scrapshop! Echt joh, ik ben hier heeeeeeel blij mee en zeer vereerd! Sandra: nogmaals dank voor je vertrouwen in mij en ik hoop dat ik het allemaal mag waarmaken! Ik kijk er enorm naar uit om met Sandra en natuurlijk Karin te gaan samenwerken voor Sandra's Scrapshop!


Natuurlijk wilde ik als kersvers DT-lid direct aan de slag met Sandra's nieuwste patroon: de fonteinkaart! Uiteraard is dit patroon te koop in de webshop van Sandra's Scrapshop. Je kunt zowel het snijbestand voor de Silhouette kopen, maar ook als pdf om het handmatig uit te knippen (wat trouwens ook perfect te doen is!) Ik kreeg daar direct de inspiratie vanuit de zwart-wit films bij en heb ik weer eens een geheel zwart-wit fonteinkaart ervan gemaakt.


Onder de fontein zit een lade waarin je een klein cadeautje of geld kan stoppen. 


Ik heb het "water" anders gedaan dan het voorbeeld van Sandra die met doorzichtig huishoudfolie gewerkt heeft. Ik heb een patentzakje gebruikt en daarin doorzichtige handgel van de Kruidvat gespoten. Deze vervolgens dichtgeplakt en onderop vastgezet van de fontein. Er zitten ook echt van die luchtbelletjes in.


Hieronder zie je de fontein nog even van opzij waar ik de doohickey Lovely Fence van Magnolia gebruikt heb.


Mijn gebruikte materialen zijn:
Stempels:  Royal Rippling fountain en Delightful Tilda (Special Moments 2013) en Drip Drop Tilda (Creashop Duymelot special edition)
Papier: Magnolia
Snijmallen: Doohickey lovely fence, Marianne Design klimop, Cheery Lynn vlinders
diversen: bloemen Wild Orchid Craft en Live & Love Crafts, plakparels, liquid pearls en stickles stardust
Inkt: Black soot en copic markers

Mijn copic nummers zijn alle nummers van N0 t/m N9

Ik hoop dat ik jullie hem mogen inspireren met deze zwart-witte fonteinkaart en ik wens jullie allemaal een heel fijn en hopelijk zonnig weekend!


donderdag 25 juli 2013

Marvelous Magnolia Challenge - Shape it up!

(click to enlarge photo!)

Hoi allemaal!

Ik heb me toch geweldig nieuws!!! Ik ben een van de uitverkorenen die plaats mag nemen in het designteam van Marvelous Magnolia Challenge! Er was een DT-call en daar had ik mij voor op gegeven en laat ik toch één van de gelukkige zijn! Ik ben helemaal happy de peppie! 

Ik zit in het Pink Team en mocht gelijk aan de "bak" om een voorbeeldkaartje te maken. De opdracht luidt: Shape it up! Dus kom maar op met alle vormen van kaarten die je maar kunt bedenken! Ik heb zelf een van mijn lievelingsvormen gemaakt en wel weer een trapjes-easelkaart en dit keer in de Oosterse sferen. Kom vooral een kijkje nemen op ons Marvelous Magnolia Challenge blog wat de andere dames van ons team hebben gemaakt en vooral: doe gezellig mee!


Het is dus wederom een trapjes-easelkaart geworden en ik heb maar liefst 4 stempels van Magnolia erin verwerkt uit verschillende collecties. Ik heb het papier van Maja Design - Sofiero gebruikt.

Mijn gebruikte materialen:
Stempels: Tripping Flower Tilda (Special Moments 2013), Japanese Tree of Luck (Summer Memories 2012), Japanese Tilda & Chinese Tilda (Bon Voyage 2010)
Papier: Maja Design - Sofiero
Snijmallen: Tim Holtz On the Edge Butterflies, Magnolia doohickey lovely fence, Nellie Snellen butterflies, Memory box clouds, Martha Stewart gras pons
Diversen: bloemen van Live & Love Crafts & Wild Orchid Crafts, mos van Intratuin, papieren doily, parellint, wondgaas
Inkt: Vintage photo Tim Holtz en copic markers



Binnenkort heb ik nogmaals een leuk nieuwtje om te vertellen... Wat dat is... daar zullen jullie toch echt nog even op moeten wachten, maar zodra ik er meer over kan zeggen, kom ik gelijk in de lucht natuurlijk om het jullie als trouwe blogvolgers te vertellen!

Een fijne dag allemaal en tot de volgende keer!


maandag 22 juli 2013

DML #62 Christmas in July

(click to enlarge photo)

Hoi allemaal,

Zo heb ik even niets om te showen en zo weer dagen achter elkaar hihihih. Vandaag kruip ik toch weer de kou in hoor en heb weer een kerstkaart om te laten zien. Deze keer is het een voorbeeldkaart voor Dutch Magnolia Lovers waar we vandaag de nieuwe challenge starten: Christmas in July! Hoe toepasselijk met dit hete weer en dan afkoeling met elkaar zoeken om kerstkaarten te maken! Kom vooral een kijkje nemen op ons blog van DML wat de andere DT-dames voor prachtige creaties hebben gemaakt en doe gezellig mee!

Bij mijn kaart heb ik gebruik gemaakt van het nog steeds schitterende Magnolia papier uit 2011 Sweet Christmas. De Magnolia stempel is Tilda on Christmas Eve uit de So Jolly & Under the Mistletoe collectie 2009.


Gebruikte materialen:
Stempel: Christmas Eve Tilda - So Jolly under the mistletoe Collectie 2009
Papier: Magnolia Sweet Christmas 2011, Joy Ribbelkarton
Snijmallen: Tim Holtz on the Edge sneeuwsterren, Tim Holtz hulsttakjes, Doohickey tags en sneeuwster, Memory box ornament, Nestabilitie flourish oval
Diversen: Bloemen Live & Love Crafts, Wild Orchid Craft, Engeltje LLC, wondgaas, lint en kant uit eigen voorraad, parellint, plakparels


Mijn gebruikte copic nummers zijn:
Huid: E13,11,00,000,0000,R20,00
Haar: E55,53,51,50
Jurk: V99,97,95,91
Grijs: W4,2,0
Achtergrond: V91,00,000


Deelname challenges:

Ik hoop dat jullie mijn kerstkaartje mooi vinden en wens jullie allemaal nog een fijne dag!


zondag 21 juli 2013

Welcome home heart.... - LHOSM #74 - Bingo grid

(click to enlarge photo)

Hoi allemaal!

Ja het is eindelijk zover... even geen kerstkaart deze keer, maar een houten paarskleurig hart van mdf - Let's get Bizee. Dit hart is voor mij wel heel speciaal... Waarom dat leg ik zo voor jullie uit.... Maar dit hart is ook een voorbeeldcreatie voor de nieuwe challenge die van start gaat bij Lovely Hanglar or Sweet Magnolia Challenge - Bingo!

Het is dus de bedoeling dat je een horizontale-verticale of diagonale lijn van het bingo-grid uit kiest en deze ingrediënten moeten dan terug te zien zijn op je kaart/creatie. Dus kom vooral kijken op het blog van LHOSM en doe gezellig mee! Ook zie je daar wat de andere DT-dames voor mooie kaarten hebben gemaakt met dit bingo-grid!


(Ik heb zelfs uiteindelijk drie lijnen die gebruikt konden worden op mijn kaart/creatie: 
Dies-Doily-Flowers or Lace-Pearls-Dies or Sparkle-ribbon-flowers).


Dit hart heb ik speciaal gemaakt voor de schoondochter van mijn "tweede" moeder... Haar schoondochter is pas 45 jaar en heeft een maand geleden ongeveer plotseling een hartstilstand gekregen en haar man moest haar zelf reanimeren... Heel heftig allemaal, maar ondanks meerdere stilstanden ook in ambulance, is ze nu weer thuis gekomen met een speciaal kastje bij haar sleutelbeen om haar hart te reguleren als het nodig is... Mijn "tweede" moeder wilde dolgraag dat ik voor haar speciaal een kaart zou maken in de vorm van een hart. Ik vond dit houten hart (dat ook gewoon op de post kan, omdat deze zo fijn dun is qua hout) er uitermate geschikt voor en er moest Welcome home op komen te staan... Ze houdt enorm van harten namelijk... Nou die harten zitten er op hoor! Ik heb hem met liefde voor haar gemaakt....

Gebruikte materialen:
Stempel: Love Love Love Tilda - Special Moments 2013
Papier: Maja Design Vintage spring 2013, Joy ribbel karton
Snijmallen: Nestabilitie Flourish oval, ovals, Doohickeys hearttag, heartswirl, tag, Cheery Lynn swirl en butterflies,
Diversen: Bloemen Live & Love Craft en Wild Orchid Craft, lint en kant uit eigen voorraad, kleihartje en bedeltje hartje, doily van papier, kanten roos van Prima Flowers (Prima Marketing), Glassy accent, witte verf
Inkt: Copic markers en distress inkt vintage photo


Huid: E13,11,00,000,0000,R20,00
Haar: E35,33,53,51,50
Schoenen: E43,42,41
Jurk: BV02,01,00,0000
Hartjes: Y38
Achtergrond: BV00,000

Nog meer nieuws!!!
Er loopt op dit moment een dubbele Summer Break Prize bij Time for Magnolia Challenge! Je kunt zowel op het blog als op ons Facebookpagina een prachtige prijs winnen! Volg de instructies en maak dubbel kans! 



Daarnaast ben ik een gelukkige winnaar bij een tweetal challenges! 

Deze kaart is in de top 3 bij de Expert-challenge van Marvelous Magnolia Challenge!

En met deze onderstaande kaart ben ik door het DT-team van Krea Teja uitgekozen als mooiste strandkaart! 


Allemaal super bedankt voor jullie bezoekje en ik kom ja ja morgen al weer terug met weer een nieuwe kaart en ik hoop dat ik jullie niet verveel met deze kaarten in de warmte...


vrijdag 19 juli 2013

GDT Stamp & Create with Magnolia - Christmas in July!

(click to enlarge photo)

Hoi allemaal,

Ja ja... de mussen vallen dood van het dak af en hier ben ik al weer met een kerst/winterkaartje. Het is nl een kaartje die ik speciaal gemaakt heb voor Stamp and Create with Magnolia Challenge waarvoor ik deze challenge gastdesigner mag zijn. De opdracht luidt Christmas in July! Kom vooral kijken op het blog wat de DT-dames voor prachtige voorbeeldkaarten hebben gemaakt!


Ik heb Edwin on Christmas Eve van Sweet Christmas Collectie 2011 gemaskerd met de Old Swedish Church van Christmas Story 2012.  Het papier is van Joy Winter Paper bloc en ik heb gebruik gemaakt van de Go Kreate Frilly 7 mallen. Verder heerlijk veel stansen gebruikt, zoals de kerstboom van Marianne Design, Doohickey Lovely fence, Memory box hertjes en Christmas ornament en de sneeuwsterren border van Tim Holtz.


Uiteraard heb ik het tafereeltje weer ingekleurd met mijn copic markers en daarna heb ik het afdrukje bewerkt met Snowtex om het wat ruiger en echter sneeuw te laten zijn.


Huid: E13,11,00,000,0000,R20,00
Haar: E55,53,51,50
Kleding: BG18,45,53,11,10
Kleding: N7,5,3,1
Kerk: N5,3,1 en W1,2
Mand en cadeau: E77,74,71,70
Appels: R59,46,43

Ik wil Stamp and Create with Magnolia Challenge bedanken voor deze prachtige gastdesigner-mogelijkheid en dames: doe vooral allemaal gezellig mee met deze challenge! Je kunt hierdoor gelijk een beetje afkoelen met deze warmte in Nederland!


woensdag 17 juli 2013

CCWS #82 en leuk nieuws!!

(click to enlarge photo)

Goedemorgen allemaal,

Vandaag wil ik jullie graag een kaartje laten zien die ik gemaakt heb voor Christmas Challenges with Sketches (CCWS) waar vandaag een nieuwe challenge van start gaat. DT-maatje Janneke heeft deze prachtige sketch dit keer bedacht! Kom vooral kijken op het blog van CCWS wat de andere dames voor moois hebben gemaakt en vooral: doe gezellig mee aan de challenge! 

Ik heb gebruik gemaakt van verschillende Magnolia designpapier in combinatie met het Joy Ribbelkarton waar ik gewoonweg niet meer buiten kan. Verder heb ik de Memory Box mal van de dennentakken en het ornament gebruikt in combinatie met Tim Holtz kerstboom en hulstakjes. De bloemen zijn van Live & Love Crafts en Wild Orchid Craft. Het geheel heb ik afgewerkt met Snowtex.


Mijn afdrukje heb ik ingekleurd met mijn copic markers:
Huid: E13,11,00,000,0000,R20,00
Haar: E55.53.51.50
Rood: W8,R29,27,24,22
Groen: YG97,95,93
Achtergrond: W4,2,0

!!!NOG MEER NIEUWS!!!
Gisteren werd ik blij verrast met het nieuws dat mijn Reddingsboei in de spotlight staat op het juli-mood blog van Maja Design! Ik wist hier helemaal niets van en het blijkt dat er dus op mijn blog gekeken is door Maja Design en zij zelf mijn reddingboei "A message in a bottle" vonden... Hieronderde tekst die er staat:


"The summer is here and a new bottle message came my way when I was sitting on the pier, swinging my legs in the water. It was a life preserver, created in the most delicate way. Created by the so talented Chantal Van Der Horst. Please stop by her blog to see more of her wonderful creations, it is well worth the visit. She has used the Life By The Sea collection that we have based our current Mood Board on. Posting something online is like sending out a bottle message. The posting drifts away on the waves of the blue sea, living it’s life of it’s own. You never know who will pick it up and what that could result in.
From time to time I’m looking for just that. Bottle messages. Postings that drifts on the sea of internet, just waiting to be picked up and become praised.
This time Chantal was highlighted, you could be next. I will send out the new limited Sofiero collection to her as encouragement." 



Ik wens jullie allemaal nog een fijne dag en tot de volgende keer!



maandag 15 juli 2013

Enjoying a sunny day!

(click to enlarge photo)

Hoi allemaal,

Ohhhh wat het is toch een geweldig weer he? Wat een cadeautje eindelijk voor ons in Nederland! Helaas heb ik geen baan meer en heb ik veel moeite mee, maar op zulke dagen kan ik er gelukkig wel even van genieten van mijn kleine meid in de vakantie... 

Ik wil jullie op deze mooie zomeravond toch laten genieten van al dat zomers en daarom nu al een kaartje geplaatst... Ik heb Tilda gemaskerd op de zwemband uit de Lazy Summer Days collectie 2009. Ook heb ik het "oude" papiercollectie Maja gebruikt, maar helaas kan ik even niet achterhalen hoe deze precies heet.


Verder heb ik gebruik gemaak van natuurlijk bloemen van Live & Love Craft en Wild Orchid Craft en heb dit aangevuld met schelpen van de Intratuin en de zeesterren en zeemeeuw zijn van Rayer. 


Ik heb Tilda ingekleurd met mijn copic markers en de achtergrond (lucht) ook met mijn airbrush gedaan om de wolken te krijgen.

Huid: E13,11,00,000,0000,R20,00
Haar: E55,53,51,50
Badpak: Y02,11,00,000
Zwemband: B95,93,91,21 en C3,1,00
Lucht: B00 en 01
Water: B01,00,000


Deelname challenges:

Uiteraard ben ik weer heel nieuwsgierig naar jullie reacties! Ik wens jullie allemaal nog een fijne avond (of dag als jullie het morgen lezen hihihi).



zondag 14 juli 2013

A big hug for...

(click to enlarge photo)

Goedemorgen allemaal!

Het is al even geleden dat ik een kaartje aan jullie heb laten zien. Ik zit achter de schermen niet stil hoor hahaha, want heb al verschillende kaarten gemaakt, maar die kan ik jullie pas later deze maand laten zien, dus nog even geduld. Echter, ik heb deze kaart "tussendoor" gemaakt, want ik wil een hobbymaatje graag even in het zonnetje zetten.... Wie dat is, zal het hobbymaatje zelf door krijgen als ze thuis komt, alwaar dit kaartje dan op haar ligt te wachten. Het is om iemand even een hart onder de riem te steken...

Voor dit kaartje heb ik de papierlijn van Magnolia gebruikt van Summer Memories 2012, waarop ook schitterende rozen staan. De stempel komt uit de laatste collectie van Magnolia - Special Moments 2013 en heet Tilda with Cross Neckless. Is het geen schatje? 

De basis van de kaart is een Go-Kreate Mal frilly 10, toch wel een van mijn lievelingsmallen en die heb ik 2 keer gebruikt en kruislings gelegd. Verder wat ribbelkarton van Joy, wondgaas en een papieren doily gebruikt. Ook de snijmallen kunnen niet ontbreken en ik heb de Magnolia doohickeys Harttag, strikje en de heartswirl en de Nestabilitie Flourish oval gebruikt. De vlaggenlijn is ook van Noor design, evenals de letters HUG erop. De vlinders zijn van Cheery Lynn.


Ook heb ik weer met Stampendous Fran-tage shabby green enamel gewerkt. Verder wat witte verf en let vooral ook even op de kleine embellies, zoals het flesje waar ik hartjes in heb gedaan. Het bedeltje Faith komt bij het webwinkeltje van mijn vriendin Margreet vandaan. De bloemen zijn van Live & Love Crafts en Wild Orchid Craft. Ik heb mijn afdrukje ingekleurd met mijn copic markers.


Huid: E13,11,00,000,0000,R20,00
Haar: E55,53,51,50
Jurk, strik en roos: R27,24,22,20
Steel en blad: YG97,95,93
Schoenen: E44,43,42,41
Achtergrond: W4,2,0


Deelname challenges:

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn kaartje vinden en ik vind het altijd leuk als jullie een reactie achterlaten op mijn berichtje. Ik lees het altijd erg graag. Ik wens iedereen nog een fijne zondag!