Followers

zondag 30 juni 2013

Zo gaat de molen, de molen, de molen, zo gaat....


Hoi allemaal!

Kennen jullie dit liedje?
Zo gaat de molen, de molen, de molen, zo gaat de molen, de molen!...
Zo gaan de wieken, de wieken, de wieken, zo gaan de wieken de wieken...

Dit liedje zat echt in mijn hoofd toen ik gisteren samen met de beheerders van de Magnoliaclub en Cutie Kaarten Vitrine Club een workshop aan het volgen was bij Sandra's Scrapshop van Sandra's Scrapsels. Ik zat het zelfs steeds af en toe te zingen...

Sandra had een geweldige workshop in elkaar gezet van een molen, omdat zij zelf vanuit haar hobbykamer uitkijkt op twee molen. Dit patroon heeft zij zelf ontworpen! En wat een voorwerk heeft zij hieraan gehad. Ze had voor ons een pakket samengesteld en alles klaargelegd, klaar om uit te knippen of te snijden. Stap voor stap loodste ze ons er door heen en even rustig en kalm. 


Ze heeft als basis voor de molen het nieuwe papier van Kaisercraft gebruikt en verder de doohickey Swirl en  vlaggenlijn. De slotjes zijn ook van Kaisercraft. 


Op de achterkant van de molen zie je een grasrand ook van Magnolia Doohickey en een oprolroosje van Marianne Design. 


De raampjes zijn ook door Sandra ontworpen en gesneden met de Silhouette. We hebben daar echte gordijntjes achter gedaan!


Als je de molen aan de onderkant bij de lintjes losmaakt, kun je er zelfs een klein cadeautje in stoppen om weg te geven.


 Hier op deze foto zie je een minitilda die uit het raam naar buiten kijkt. Het zijn twee Mini Magnolia's die wij gebruikt hebben op de molen.


Mijn gebruikte copic nummers zijn:
Huid: E13,11,00,000,0000,R20,00
Haar: E55,53,51,50
Roze: R12,11,00
Broek/Schoenen: E59,55,53

Ik wil vanaf deze plek Sandra nogmaals hartelijk danken voor haar gastvrijheid en natuurlijk haar pefect uitgewerkte en voorbereide workshop! Het is zeker voor herhaling vatbaar! Ik kan een workshop van Sandra iedereen aanraden!

Fijne zondag en ik ben benieuwd wat jullie van mijn molen vinden....


zaterdag 29 juni 2013

TFM #21 Use at least 2 Magnolia stamps - Have a sunny day!

(click to enlarge image)

Goedemorgen allemaal!

Het is al weer eventjes geleden hahaha dat ik een kaart geplaatst heb, maar ik kan jullie nu al zeggen... er zullen er een aantal hierna snel volgen, dus houd mijn blog in de gaten! Voordat ik wat meer over mijn kaartje ga vertellen, wil ik jullie even wat toelichten over Bloglovin. Ik heb daar veel vragen over gehad.

Zoals wellicht velen van jullie zullen weten, gaat Google Reader vedwijnen per 1 juli a.s. Deze reader kon je gebruiken om je blogberichten te beheren van de blogs die je volgt. Alles in één oogopslag in één programma... Maar helaas... dat is niet meer. Er zijn verschillende andere programma's die dit ook aanbieden, maar ik merk dat Bloglovin veel gebruikt wordt door andere bloggers (nationaal en internationaal) dat ik ook bloglovin heb genomen. Als je gaat naar www.bloglovin.com kun je daar heel gemakkelijk jezelf aanmelden en nadat je je eigen blog geclaimt hebt (moet je wel eenmalig eerst een blogberichtje aanmaken, maar dat lees je allemaal vanzelf), kun je je bloggegevens van Google Reader in één keer importeren in Bloglovin. Vanaf dat moment kun je dus gewoon alle blogs blijven volgen op één pagina, zoals je wellicht ook via Reader deed. 

Je kan vervolgens de blogs die je leuk vindt nog steeds volgen door op de welbekende blauwe "volgen" knop te drukken op de blogs. Echter, ik raad je ook aan dat als er een Bloglovin knop op de blog staat, daar voortaan ook op te klikken (dus 2 plekken klikken). Je volgt dan dat blog voortaan ook via Bloglovin. Ik hoop dat ik het allemaal een beetje duidelijk heb uitgelegd, maar heb je vragen: stel ze gerust hoor!


Maar nu over naar mijn kaartje! Deze zomerse kaart heb ik gemaakt voor Time for Magnolia Challenge waar vandaag de laatste reguliere challenge voor de zomervakantie start. De opdracht luidt: gebruik minimaal 2 Magnolia stempels (tekststempels niet inbegrepen). Kom vooral eens een kijkje nemen op ons blog naar wat de DT-dames gemaakt hebben en doe inspiratie op om gezellig mee te doen!

(click to enlarge)

Ik heb Waterlily Tilda (Summer Memories 2012) gemaskerd met een hele oude achtergrondstempel Sea Background (Spring & Summer 2008). Ik vond het zo mooi om haar in een groter water te zetten dan dat ze op de eigen stempel al deed. Ik heb de wolkenachtergrond met de airbrush gedaan. Het prachtige papier is van Pion - Vintage Spring en ik heb mijn favoriete Go Kreate Mal gebruikt. 



Gebruikte materialen:
Stempels: Waterlily Tilda, Sea background en tekststempel Have a Sunny day - Magnolia
Papier: Pion - Vintage spring
Dies: Nestabilitie Flourish oval, Cheery lynn butterflies, Magnolia Leaf, Magnolia Hellebores, Memory Box leafs
Embellies: Live & Love Craft flowers, Wild Orchid Craft flowers, kleihartje (LLC), kreukellint (LLC), kant uit eigen voorraad, doily, parellint, bedeltje met slippers (Stampsscraps), wondgaas
Inkt: copic markers


Gebruikte copic nummers:
Huid: E13,11,00,000,0000,R20,00
Haar: E35,33,53,51,50
Jurk: BG93, 72, N2, 0, BG70
Heuvels: YG95,93,63,91,61
Water: B01,00,000,0000
Waterlelie: R83,81
Lucht: B00

Deelname challenges:
Ik wens jullie allemaal een fijn weekend! Ik ben op dit moment heerlijk een workshop aan het volgen bij Sandra's scrapsels samen met mijn DT-maatjes van Magnoliaclub en Cutie Kaarten Vitrine. Ik heb hier zo'n zin in! Ik zal snel showen wat we daar gemaakt hebben!


maandag 24 juni 2013

Bloglovin!

Follow my blog with Bloglovin

Hoi allemaal,

In verband met het verdwijnen van Google Reader waar ik graag mee werkte, ben ik (o.a.) overgestapt naar Bloglovin... Ik ben het nog aan het uitzoeken hoe alles werkt, maar daarom moest ik wel even zo'n blogpost aanmaken om alles te laten werken (volgens mij hihihi). Dus daarom even zo'n bericht.

Fijne avond!

Groetjes, Chantal

DML #60 Circles all over!

(click to enlarge image)

Goedemorgen allemaal!

Daar ben ik al weer met een kaartje die ik jullie graag wil laten zien, want vandaag start er een nieuwe challenge bij Dutch Magnolia Lovers! Dit keer is de opdracht bedacht door mij teamie Ula en luidt: Cirkels!

Nou die cirkels heb ik volgens mij wel gebruikt hihihi. Ik heb deze zogenoemde ronde pocketkaart speciaal gemaakt voor mijn blogmaatje Christa Mulder die vandaag jarig is en hopelijk is de kaart in goede orde aangekomen... Happy Birthday Christa!!!

(click to enlarge image)

Als je de ronde label uit de kaart haalt zie je Tilda met hamer en rondom heb ik de label bewerkt met Fran-Tage Enamel shabby White.

(click to enlarge image)

Hierboven zie je zowel de label als de pocketkaart samen. Het papier is ook van Magnolia - Special Moments collectie 2013, gecombineerd met Maja Design Vintage spring. Verder bloemen van Live & Love Craft en Wild Orchid Craft gebruikt. De stansen zijn van Cheery Lynn. Het sleutelgat en sleutel is bewerkt met embossingpoeder snowflake.

Ik hoop dat jullie mijn kaartje mooi vinden en ik wens jullie allemaal nog een fijne dag! Tot de volgende keer!


zondag 23 juni 2013

LHOSM #72 Favorite colourcombo - Hello Summer!

(click on image to enlarge)

Goedemorgen allemaal! 

Na het winter/kerstgeweld van gisteren hop ik zo weer terug naar de zomer hahaha, ik kan er een hele soap van maken rondom het weer. Maar ik ga weer een poging doen om de zomer te laten verschijnen, want vandaag is er een nieuwe challenge gestart bij Lovely Hanglar & Stanglar or Sweet Magnolia Challenge (LHOSM)

Doe vooral gezellig mee en klik op deze link van LHOSM om te zien wat mijn andere teamleden gemaakt hebben voor de opdracht: Gebruik je favoriete kleurencombo! Zeker in de zomertijd houd ik erg van roze met aqua, omdat ik van zeekaarten houdt en dat uitermate geschikt is in deze kleuren. 

Het afdrukje is van Hanglar & Stanglar - zeemeermin die ik heb ingekleurd met mijn copic markers. Verder heb ik het zeewier uit de laatste Magnolia Ink gebruikt die Sandra Scrapsels hierin als freebie beschikbaar gesteld heeft! Deze ga ik zeker vaker gebruiken voor dit soort kaarten, want wauw! Ook heb ik mijn nieuwe Silhouette Cameo gebruikt om de dolfijn te snijfen en de tekst Hello Summer te gebruiken. De labels zijn van Magnolia doohickey. Het papier is van Magnolia Summer memories 2012.  De bloemen zijn verder van Live & Love Crafts en Wild Orchid Craft en de chandeliers van Magnolia. De schelpen komen bij de Intratuin vandaan. Wondgaas en parellint kunnen bijna niet meer ontbreken op mijn kaartje hihih en de zeesterbedel heb ik bij mijn lieve vriendin Margreet gekocht in haar webwinkeltje.


Gebruikte copic nummers:
Huid: E13,11,00,000,000,R20,00
Haar: E35,33,53,51,50
Aqua: W3, BG53,11,10
Roze: R89,85,83,81

Tevens zie je mooi op deze foto de Stardust stickles die ik op haar vin gebruikt hebt, maar ook de Fran-tage van Stampendous heb ik weer op het afdrukje gedaan.


Hierboven een close-up van de dolfijn, zeewier en bloementoef met hier en daar een schelpje.

Ik hoop dat ik jullie weer heb mogen inspireren met een kaartje om vooral ook gezellig mee te doen aan de challenge van LHOSM! Ik wens iedereen nog een fijne zondag en tot morgen hopelijk! Dan kom ik nl. weer gezellig met een nieuw kaartje...


zaterdag 22 juni 2013

TFM Christmas Challenge - Inspired by a Christmas song

(click to enlarge image)

Goedemorgen allemaal!

Tsja... zo laat ik een kerstkaart zien als de mussen van het dak vallen, dan weer een zomers kaartje terwijl het superslecht weer is en overstromingen in Nederland weer zijn intrede hebben gedaan... Daarom nu maar weer een poging om het mooie weer te krijgen door een kerstkaart te laten zien hahahaha. Het is ook typisch Nederland he?


Vandaag wil ik jullie nl. graag deze kerstkaart laten zien die ik speciaal voor Time for Magnolia Challenge gemaakt heb waar we vandaag starten met een nieuwe kerstchallenge en deze luidt: Inspired by a Christmas Song! Ik heb me laten inspireren door "I'm dreaming of a white Christmas". Tilda heeft deze tekst zelfs op haar boekje staan. Kom vooral kijken op het blog van Time for Magnolia Challenge naar de andere voorbeelden, want ik kan je zeggen: het zijn werkelijk beeldschone kaarten van de andere meiden! Onze sponsor is Tilda's Town waar je een waardebon kunt winnen!


Mijn gebruikte materialen zijn:
Stempel: Magnolia 2009 So Jolly under mistletoe - Tilda singing carols, 2008 Winter Collection Winter fence
Papier: Pion - Waiting for Santa
Dies: Marianne Design lantaarn, Tim Holtz on the edge trees, Tim Holtz Kerstboom + hulstblad, Magnolia Snowflake, Go Kreate mallen
Diversen: Bloemen Live & Love Craft en Wild Orchid Craft, kant uit eigen voorraad, doily, wondgaas, snowtex


Gebruikte copic nummers:
Huid: E13,11,00,000,0000,R20,00
Haar: E27,25,23
Jas en majo: E89,87,84,81
bont: G40,20,BG70
Hek: E27,25,23
Schoenen: E44,43,42
Achtergrond: BG93, 90, 70

Deelname challenges:
Totally Tilda Challenge - Inspired by a song (I'm dreaming of a white Christmas)

Nog meer nieuws!



Ik ben in de top 5 gekomen bij Tilda's Town Challenge, Midweek Magnolia Challenge Marvelous Magnolia Challenge met deze kaart waar ik super blij mee ben!


Ik ben benieuwd naar jullie reactie op mijn kaart en doe vooral gezellig mee met de challenge! Fijn weekend allemaal!


donderdag 20 juni 2013

I am ready for the summer!

(Click on photo to enlarge)

Goedemorgen allemaal,

Nou ok dan! Dat kerstkaartje van gisteren mocht niet echt baten, want de zon is bij ons in ieder geval weggebleven (hoe kan het ook anders met het plaatsen van een kerstkaart hahaha), daarom vandaag een nieuwe poging om toch die zomer eens in Nederland te mogen krijgen, maar ook even vast te houden... 

Daarom heb ik nu een zomerkaartje aan jullie te laten zien. Het is wederom een Hanglar & Stanglar en begin ze steeds leuker te vinden! Ik heb ze ooit in een verleden wel gekleurd, maar nu helemaal herontdekt! Dit meisje is klaar om naar het strand te gaan met haar reddingsboei erbij. Het kaartje heb ik gemaakt voor een club/hobbymaatje voor de Zomerketting van Scrap & Stempelclub. Ik heb hem eergisteren op de bus gedaan, dus hoop dat ze hem ondertussen heeft ontvangen hihihi. 

Mijn gebruikte materialen zijn:
Stempel: Hanglar & Stanglar, teksten van Whimsy stamps
Papier: Magnolia
Dies: Tim Holtz on the edge tandwielen, vlaggenlijn van Noor! Design, wolken van Memory Box
Diversen: kant uit eigen voorraad, flesje Tim Holtz, schelpen, bloemen Wild Orchid Craft en Live & Love Craft, filmstrip Tim Holtz, bedel kompas, jute, wondgaas, Stampendous Fran-tage Enamel white


Gebruikte copic nummers:
Huid: E13,11,00,000,0000,R20,00
Haar: E27,25,23,21
Blauw: B26,24,21
Wit: C3,1,0
Reddingsboei: R08,07,24, W3,1,0

Nog meer nieuws!

Ik heb een aantal top 3 noteringen waar ik natuurlijk heel trots op ben en die ik jullie graag nog even wil laten zien....



Deze top 3 waren beidenn met onderstaande kaart:



Bij Deep Ocean Challenge heb ik een top 4 notering gekregen met deze roze kaart:



 En bij Hanna and Friends kreeg ik een Top 1 notering met deze Sweet Sixteen kaart:


Ik wens jullie allemaal nog een fijne dag en ik kijk weer uit naar jullie reacties, die ik altijd graag lees!


woensdag 19 juni 2013

CCWS #78 - Sweet Wishes


Goedemorgen allemaal!

Het wordt vandaag een tropische dag en misschien wel de warmste dag ooit! En wat doet Chantal?.... Ze plaatst maar weer eens een kerstkaar hahahaha. Misschien kan ik hiermee jullie wat afkoeling geven... Voordat ik jullie meer vertel over mijn kaartje, wil ik jullie echt enorm bedanken voor de lieve berichtjes op mijn schoonvaders roeibootje! Hij was er zeer mee in zijn nopjes en staat bij hem op een tafeltje te pronken!

Maar nu over naar mijn kaart. Het is nl. tijd voor alweer onze challenge #78 bij Christmas Challenges {with sketches} CCWS. Dit keer is het Chris die een prachtige sketcht bedacht heeft!

Onze sponsor is Crealing die een schitterende mal ter beschikking stelt voor de winnares! Dus doe vooral gezellig mee en maak kans op deze prachtige prijs. Klik op CCWS om te zien wat mijn DT-collega's voor moois hebben gemaakt!


Gebruikte materialen:
Stempel: Hanglar & Stanglar met kerstsok
Papier: Maja Design God Jul , ribbelkarton van Joy
Dies: Joy/Noor mal, Tim Holtz on the edge sneeuwsterren, label Magnolia, Tim Holtz denneappel
Diversen: bloemen Wild Orchid Craft en Live & Love Crafts, kant, Stampendous Fran-tage green enamel
inkt: copic markers


Mijn gebruikte copic nummers zijn:
Huid: E13,11,00,000,0000,R20,00
Haar: E49,57,43,53,50
Rood: E09,R29,E08,R27,24
Groen: G99,94,YG93,91
Schoenen en sok: E44,43,42,41

Ik wens jullie allemaal nog een fijne dag en tot morgen! Dan heb ik zeker weer een zomers kaartje voor jullie!


zondag 16 juni 2013

Happy Father's Day!

 
(klik op de foto voor een vergroting)

Fijne vaderdag allemaal op deze 3e zondag in juni!

En omdat het Vaderdag is vandaag, wil ik jullie graag een projectje van mij laten zien die ik speciaal voor mijn schoonvader gemaakt heb voor vaderdag. Hij houdt van vissen en zijn boten en daarom heb ik een roeiboot gemaakt met mijn kersverse en dus nieuw Silhouette Cameo snijmachine.

(klik op de foto voor een vergroting)

Het snijpatroon komt bij Sandra's Scrapsels (Sandra, bedankt voor je snelle service weer!) vandaan en ik heb hem verder opgepimpt met het schitterende nieuwe Maja Design Vintage Spring papier. 


Ik heb de roeiboot gedoopt tot Knudde II... Alle boten van mijn schoonvader heten iets van Knudde, dus ik vond het wel toepasselijk om deze naam te geven. Verder zijn Edwin en Tilda heerlijk aan het vissen! Er is al wat gevangen en ligt in de boot. De visstansen zijn van Joy. Het anker is van Memory box. Het golvende zeewater is van een borderstans van Magnolia.


Verder heb ik wat bloemen en schelpen erop bevestigd. De bloemen komen van Wild Orchid Craft. De schelpen heb ik bij Intratuin en van het strand zelf vandaan.


Natuurlijk hoort er een vlag op een bootje en achterop toch PAP vermeld, in het kader van vaderdag...

Tilda en Edwin heb ik ingekleurd met mijn copic markers:
Huid: E13,11,00,000,0000,R20,00
Haar: E35,33,53,51,50
Bruin: Y28,YG91, E70
Groen: G21,12,YG11,W0,N0

Ik wens jullie allemaal een fijne vaderdag en tot de volgende keer!