Followers

donderdag 30 mei 2013

Another year older...


Goedemorgen allemaal,

Vandaag een kaart die ik "gewoon" aan jullie wil laten zien... Geen voorbeeldkaart voor een challenge of iets dergelijks, maar gewoon omdat ik deze kaart voor mijn schoonvader gemaakt heb die vandaag 73 geworden is.... Hij is een van mijn grootste fans van mijn kaarten en hij houdt er ook van dat ik bijvoorbeeld bloemen en zo op een kaart doe... Daarom gewoon mijn eigen stijl aangehouden, maar toch wel mannelijke elementen op mijn kaart verwerkt...

Deze stempel is van Hanglar & Stanglar (het neefje van Magnolia) en vond ik wel toepasselijk zo met zijn glas in de hand om te toosten op de verjaardag van mijn schoonvader. Hij houdt altijd wel van een heerlijke glas wijn, port of whiskey dus kan niet beter toch? 

De mal is een Go Kreate - Frilly 10. Wel echt een van mijn favoriete mallen. Het papier is van Pion - For Father en wat ik toch wel heel sjiek vind over komen op de kaart. Ook de labels zijn van Pion en lijkt net dollarbiljetten. De klok heb ik ook uit het papier ervan geknipt. 


Het sleutelgat is een snijmal van Tim Holtz waar ook de sleutel van is. Deze heb ik beiden bewerkt met Snowtex en daarna met distress inkt Pumic ston wat ouderlijk gemaakt. De bloemen zijn van Live & Love Craft en Wild Orchid Craft en ik heb ze bewerkt met acrylverf hier en daar. De tekststempel is van Joy en die heb ik uit elkaar geknipt en verdeeld op de kaart geplakt.


De flesjes is een snijmal van Memory Box waar ik gewoon niet zonder van kan voor mannenkaarten en de houten sterretjes zijn van Xenos. De papieren doily heb ik bewerkt met Stampendous Fran-tage Shabby whit en ook het ribbelkarton van Joy heb ik hiermee behandeld en ook acrylverf erop gesmeerd.


Hierboven zie je een goede close-up van de sleutel bewerkt met snowtex wat een beetje een structuur geeft. Het bedeltje is een zak met geld en heb ik bij mijn lieve vriendin Margreet gekocht in haar webwinkel. Deze heb ik hangen aan een tag van Magnolia die ik uitgesneden heb op ribbelkarton en vervolgens geverfd met acrylverf. Lint en kant maken de label verder af.


Mijn afdrukje heb ik ingekleurd met mijn copic markers:
Huid: E13,11,00,000,0000,R20,00
Haar: E21,23,25,27
Broek: N8, 6, 4
Jasje: N4, BG72, N0, BG70
Bloes: BG72, N0, BG70
Schoenen en strop: E43, 42,41

Nu maar hopen dat mijn schoonvader mijn kaart heel mooi vindt.... Hij ontvangt de kaart vanavond... Ik wens jullie allemaal nog een fijne dag en tot de volgende keer!


maandag 27 mei 2013

#58 DML Everything but square + Lovely lace


Goedemorgen lieve blogdinnen!

Ik heb gisteren fijn gekeurd in de buitenlucht bij de weimaraners en ik heb mooie honden gezien. We hebben veel geluk gehad qua weer. Slecht één kleine bui van 10 minuten net na de lunch en de rest van de dag droog, bewolkt en af en toe een klein straaltje zon dat genoeg was om mij weer eens een rood hoofd te bezorgen hihihi. Ik verbrand zo snel altijd door mijn lichte huid en rode haar.... Maar goed zeer geslaagd dus.

Vandaag heb ik een kaartje die ik jullie graag wil laten zien, maar die ik al lang niet meer in mijn bezit heb... Mijn moeder werd twee weken 60 en voor haar heb ik deze verjaardagskaart gemaakt. Het is een zgn. double shaped tag card. Deze kaart heb ik als tutorial gezien bij Whiff of Joy

Ik heb deze kaart als voorbeeldkaart gemaakt voor Dutch Magnolia Lovers Challenge waar vandaag de nieuwe challenge van start gaat en die ik dit keer bedacht heb! De opdracht luidt: Alles behalve vierkant + gebruik kant op je kaart. Kom vooral een kijkje nemen op het blog naar wat de andere DT-dames gemaakt hebben. Wij werken vanaf heden met twee teams deze challenge is door team B uitgewerkt.


Ik heb gebruik gemaakt van het blauwe Maja Design papier - Vintage spring en alle randen van de kaart bewerkt met elastisch kant. Ik heb Tilda with daisy en de mini-tilda (naam weet ik niet, maar zat bij de voorgaande Ink) ingekleurd met mijn copics. 


Het gedichtje heb ik deels van internet en deels aangepast (sorry... ben zelf niet zo goed in dichten hihih), maar vond dit zelf zo'n mooi gedicht voor mijn moeder dat ik deze geleend heb voorop mijn kaart. Ik heb het gedicht uitgesneden met een Nestabilitie. De harten zijn van Memory box en de tab is van Whimsey.


Hier zie je een close-up van de mini-tilda met de roos. Ik vind het zo'n dotje! Maar ook best pittig om zo'n hele kleine ienieminie stempel in te kleuren zeg hahaha.


Mijn gebruikte copic nummers zijn:
Huid: E13,11,00,000,0000,R20,00
Haar: E35,33,53,51,50
Jurk en strik: T2, B91,52,000
Schoenen: E43,42,10
Blad: BG96,G94, YG63

Gebruikte materialen:
Stempel: Tilda with Daisy, minitilda met roos, lovestempel Magnolia
Papier: Maja Design - Vintage spring
Snijmallen: Memory box harten, bladswirl, Nestabilitie flourish oval en rectangle, label Magnolia, Magnolia lovely fence
Diversen: bloemen Wild Orchid craft, bedel (Action), parels, parellint, kant, lint
Inkt: Distress inkt pumic stone en copic markers.


Deelname challenges:
Mijn moeder was heel erg blij met haar kaartje en ik hoop dat ik jullie ook weer op deze zonnige maandag heb mogen verblijden met deze kaart. Tot snel!


zondag 26 mei 2013

Have a nice day - LHOSM #70


Hallo allemaal!

Fijne zondag gewenst aan iedereen! Terwijl jullie dit berichtje lezen (wellicht) sta ik Weimaraners te keuren op een veld ergens buiten... Ik hoop echt dat ik dan ook goed weer heb en niet tot mijn huid toe natgeregend ben... 

Vandaag wil ik jullie weer een kaartje laten zien die ik gemaakt heb als DT-lid van Lovely Hanglar or Sweet Magnolia Challenge (LHOSM). Wij starten nl. vandaag weer met een nieuwe challenge #70: Vintage or Shabby Chic. Ik heb Shabby Chic aangehouden, maar moest diep graven om uit te zoeken wat het nu precies is in het Nederlands, maar brocant vind ik toch wel het juiste woord ervoor. Ik heb dus (weer) een beetje in de lichte (wit/creme)tinten gewerkt. Kom vooral kijken op ons blog van LHOSM en doe gezellig mee met de challenge! Deze wordt gesponsord door Live & Love Craft met een schitterende prijs.


Het papier is van Pion - for Mother. Deze is echt wel een van mijn favoriete en heb ik al zo vaak bijgekocht bij Creashop Duymelot! De vlinders zijn Studio Light en heb ik zelf ingekleurd met mijn copic markers. Verder weer veel Magnolia gebruikt, nl. de stempel Tilda in cotton dress (Once upon a time collectie), doohickey vintage box lacing coffee (little Easter collectie), doohickey so wrapped lovely (Sweet crazy love collectie). Ook heb ik Joy ribbelkarton gebruikt. Veertjes, bloemen van Wild Orchid Craft en Kort & Godt en natuurlijk Stampendous Fran-Tage kan niet ontbreken op mijn kaart. Ook heb ik parellint en (plak)parels gebruikt. 


Mijn gebruikte copic nummers:
Huid: E13,11,00,000,0000,R20,00
Haar: E35,33,53,51,50
Kroon: Y21, 23, blender 0
Jurk: N0, BV20, N1, BV31, 
Achtergrond: BV20, N0
Grond: N3, 1, 0
Ik wens jullie allemaal nog een fijne zondag en tot morgen... ja... ik heb dan alweer een kaartje die ik jullie mag laten zien en dit keer dan voor Dutch Magnolia Lovers waarvoor ik zelf dit keer de opdracht mocht bedenken.


zaterdag 25 mei 2013

TFM Christmas Challenge #16 - sketch time


Goedemorgen allemaal,

Dank jullie wel voor jullie lieve reacties op mijn block-kaart! Superlief zeg! Vandaag mag ik jullie alweer verblijden (hoop ik hihihi) met een kaartje en dit keer weer een Kerstkaart. Volgens mij is dit helemaal niet erg met dit weer, want jeetje zeg wat het is toch koud! Het is echt op en top freubelweer: dat dan weer wel.

Vandaag start er nl. een nieuwe Kerst challenge bij Time for Magnolia challenge en deze luidt: Sketch time! Je mag een kaart maken aan de hand van onderstaande sketch. Je mag hem draaien, roteren, spiegelen en versieren, zolang de basissketch maar terug te vinden is op je kaart.



De sponsor voor deze kerstchallenge is 't Scraphuis en je kan een waardebon winnen ter waarde van € 15,00. Hoe gaaf is dit? Kom vooral eens kijken op ons blog Time for Magnolia Challenge naar wat de andere DT-dames hebben gemaakt aan de hand van de sketch en doe vooral gezellig mee!

Ik heb mijn kaart gemaakt met zoveel mogelijk wit. Ik vind dit steeds leuker om te maken en ook uitdagend hihihi. Ik heb gebruik gemaakt van 2 soorten Magnolia designpapier en wit cardstock. De afbeelding is Little Tilda uit de Little Christmas Collectie 2012 en ingekleurd met mijn copic markers.


Gebruikte materialen:
Stempel: Little Tilda - Little Christmas Collectie 2012
Papier: Magnolia designpapier
Snijmallen: Marianne Design kerstboom, Magnolia tag, Nestabilitie Poinsetta en Oval & Scalop Oval
Diversen: papieren doily, parelsplitpen, bloemen Wild Orchid Craft en Kort & Godt, veertjes, parellint, metalenhoekje, vintage seem binding, belletjes, Stampendous Shabby White, stickles Stardust
Inkt: Distress inkt vintage photo en copic markers

Gebruikte copic markers:
Huid: E13,11,00,000,0000, R20,00
Haar: E35,33,53,51,50
Jurk: W3,1,00
Sokken: W3,1,00 en C1, 0, 00
Achtergrond: C0, 00

Deelname challenges:

Nog meer nieuws:

Ik wil je hierbij ook herinneren aan onze lopende Time for Magnolia Challenge #15 - Let's play Bingo- die nog tot 30 mei 20.00 uur loopt. Klik op de link om naar het bingo-grid te gaan en doe gezellig mee! De sponsor is Doe@ding met een schitterende prijs, nl. een scrappakket!

Ik wens jullie allemaal een fijn weekend en kom vooral morgen terug! Dan heb ik weer een kaartje die ik jullie mag laten zien....


vrijdag 24 mei 2013

Cheers to you - block card


Goedemorgen allemaal! 

Allemaal super bedankt voor jullie lieve reacties op mijn kerstkaart van Edwin Only. Van de kerst toch weer de lente ingedoken met deze blokkaart die ik op het blog van Marina tegenkwam en er is een mooie tutorial op Youtube hierover te vinden.

Ik wilde namelijk een speciale kaart(vorm) maken voor mijn lieve vriendin Marga die vandaag jarig is! Marga: van harte gefeliciteerd meis en ondertussen zitten wij volgens mij nu aan de koffie en heb je deze kaart ondertussen op je kast staan hihi.


De kaart kun je in principe helemaal plat maken en versturen als kaart. Ik heb er echter voor gekozen om er een plateau onder te maken en er een soort tuintje van te maken. Het kan dus nu moeilijker worden verstuurd, maar ik heb de kaart toch gegeven, dus maakt het in dit geval niet uit. Maar wil je ook zo'n kaart maken en vraag je je af: hoe verstuur ik dit? Dat kan dus gewoon door hem plat te maken (en geen plateau hebt gebruikt). Als opvulling heb ik aan de hoogste kant een vlaggenlijn verticaal gemaakt met B*DAY erop.


Ik heb gebruik gemaakt van het prachtige Maja - Vintage Spring en ik heb speciaal voor Marga haar lievelingsstempel ingekleurd. Het afdrukje heb ik vervolgens op een Spellbinder geplakt en bewerkt met Stampendous Frantage Shabby White. De kleine Tilda met vlinder heb ik laten zitten op het randje van de kaart. Het hekje is van Magnolia (lovely fence) en het grasrandje is van de pons van Martha Stewart.


Verder heb ik bloemen van Wild Orchid Craft en Live & Love Craft gebruikt en weer veertjes. De kleine vlindertjes zijn van een ponsje van Nellie Snellen. De tekst is van Whimsy Stamps.

Gebruikte copic nummers:
Huid: E13,11,00,000,0000, R20, 00
Haar: E37,35,33,53,51,50
Jurkjes: RV95, RV93, RV32, RV91
Bloemen: Y21,23,RV91
Bladeren: G99, 94, YG63

Deelname challenges:
Ik kijk uit naar jullie reacties op mijn kaart en wens jullie allemaal nog een heel fijn weekend met hopelijk iets beter weer.... 


woensdag 22 mei 2013

Christmas Countdown... CCWS #74


Goedemorgen allemaal,

Vandaag wil ik jullie graag weer een Kerstkaart laten zien die ik gemaakt heb voor de nieuwe sketchchallenge #74 bij Christmas Challenges with sketches (CCWS). Kom vooral kijken op ons blog naar wat ook de andere DT-leden gemaakt hebben! Ze zijn weer prachtig geworden en heel uiteenlopend, maar allemaal met dezelfde sketch! De sponsor is Bugaboo Stamps!


Ik heb dit keer gebruik gemaakt van Edwin with Sack van de Christmas Story Collectie 2012 Magnolia en ingekleurd met mijn copic markers. De achtergrond heb ik met mijn Panpastels grijs en donkergrijs bewerkt, zodat het effect avond wordt/is... Het was even een werkje, maar dan heb je ook wat hiihihi. Verder heb ik weer met Stampendous Frantage Shabby Green de omranding, sneeuwsterren en takjesswirls van bewerkt. Op de bloemen heb ik acrylverf gedaan en ook heb ik met echte dennenappeltjes gewerkt wat ik wel een leuk effect vond geven op mijn kaart. De bedel is ook een lantaarn die Edwin ook in zijn handen heeft en heb ik gekocht bij Margreet van StampsScraps Onetoshop. Het papier is een wat oudere collectie van Maja Design, maar nog steeds erg mooi om te gebruiken. 


Gebruikte copic nummers
Huid: E13,11,00,000,0000,R20,00
Haar: E37,35,53
Rood: E07,R27,E08
Groen: G99,94,YG63
Zak: E79,77,74,71
Lantaarn: W2,4,6, Y21, 23

Deelname challenges

Ik hoop dat jullie mijn kaartje mooi vinden en ik kijk uit naar jullie reacties. Tot snel!


zondag 19 mei 2013

Lucky Luke ehh... Edwin!


Goedemorgen allemaal,

Allemaal een fijne Pinksteren gewenst! Ik ben nogal druk in en om het huis en met de grote schoonmaak bezig... Gisteren al veel gedaan, maar vandaag gaan we eindelijk de tuinen aanpakken, dus heerlijk de hele dag buiten. Maar eerst wil ik jullie graag nog een kaartje laten zien en dit keer een stoere mannenkaart!

Mijn moeder wilde graag een kaart voor haar zwager die vrijdag jarig is en mijn tante (zijn vrouw) heeft zelf ooit kaarten gemaakt en toen ik net begon met kaarten maken in 2010, heb ik al haar spulletjes over mogen nemen, omdat zij er niet meer aan toekwam. Ze is wel nog steeds een van mijn grootste fans en dan maak ik natuurlijk erg graag een kaartje voor haar of voor haar man.

Ik heb dit keer Lucky Edwin gebruikt uit de Once upon a time collectie en heb getracht (zoals volgens mij velen hebben gedaan met deze Magnolia stempel) het in de Western sferen te houden. Het scrappapier is al een oudere serie van Bo Bunny - Timepiece. Ik heb het Wanted papier gevonden op internet en uitgeprint en de Sheriff ster heb ik zelf gemaakt door een Sissix stans te gebruiken, vervolgens Crackle paint Vintage photo gebruikt en gouden splitpennen op het einde geplakt. De letters HB staat voor Happy Birthday. Verder een Tim Holtz on the Edge tandwielen, maar ook het paperclipje is van Tim Holtz en de klok achter het papier. Ohh hahaha, ook de tickets zijn van Tim Holtz (jeetje, opeens merk ik wel veel van Tim gebruikt hihihi).


Mijn gebruikte copic nummers zijn:
Huid: E13,11,00,000,0000,R20,00
Haar: W4,6,8
Rood: E09,R37,E07
Geel: E99,YR24,Y26
Broek: W8,6,4
Pistolen: W9,7,6
Schoenen, riem en hoed: E59,57,55
Achtergrond: E07, W4, E55, Y26

Meer nieuws!



Gisteren is er weer een nieuwe challenge van start gegaan bij Time for Magnolia Challenge #15 en dit keer is de opdracht Bingo! Er staat een superleuke bingo-grid op het blog waaruit je een lijn gebruikt dat terug moet komen op je kaart. De sponsor is Doe@ding met een prachtig prijzenpakket! Doen jullie gezellig mee? Kom vooral een kijkje nemen op het blog naar de bingo-grid, maar ook naar de prachtige creaties van Team Edwin!

Verder wil ik jullie herinneren aan onze andere lopende challenge bij Time for Magnolia Challenge, namelijk de kerstchallenge die nog tot en met donderdag 23 mei a.s. loopt. De opdracht luidt hier: gebruik vleugels op je kaart. Niet minder dan Magnolia Rubberstamps zelf sponsort deze wedstrijd en ik kan je zeggen: de prijs is niet niks!

Ik wens jullie allemaal nog een fijne zondag en Pinksteren en tot de volgende keer! 


woensdag 15 mei 2013

Vintage Love card....

(klik op de foto voor een groter beeld)

Goedemorgen allemaal!

Vandaag ben ik druk in de weer met lotion, havervlokken en jeuk bij mijn dochtertje... Ze heeft de waterpokken gekregen gisteren... Wat een uitbraak! Wel heel zielig om te zien hoor... Ik hoop dat het snel over is. Ze mag niet naar school en daarom gaan we vanmiddag maar samen freubelen/knutselen heb ik met haar afgesproken.

Maar eerst wil ik jullie graag een nieuwe kaart van mij laten zien. En jullie zien het goed.... geen stempel van Magnolia! Ik wilde eens wat anders doen en met een vintageplaatje een scrapkaart maken. De kaart wordt voor mijn buurvrouw die maandag haar trouwdag viert en zij houdt juist erg van (3d)vintageplaatjes. Zij is wel een heel speciaal iemand voor mij, omdat mijn buurvrouw mij heeft laten kennismaken met deze onwijs mooie hobby! Ik moet wel stiekem zeggen dat ik het wel erruuuuggg leuk vind om met vintageplaatjes te werken, dus het zal zeker meer gaan voor komen dat jullie vintage van mij gaan zien...


Het plaatje is van Pion en ik heb het bewerkt met Stampendous Fran-tage Shabby White en ook heb ik de pearlized mica van Stampendous erop gebruikt, maar daar ben ik nog mee aan het stoeien hoor! Het waait (ondanks verhitten van onderaf) toch stees weg! Heeft iemand een tip?


Verder heb ik eens heerlijk op internet gewinkeld en heb ik bij Live & Love Crafts prachtige bloemen en het lint gekocht! Ik ben er helemaal wauwsa van en daar zal ik ook zeker vaker gaan bestellen hihihi. Ze hebben net even andere bloemen en embellies en dat vond ik juist zo mooi.


Mijn gebruikte materialen zijn:
Papier: Pion Studio of Memories
Snijmallen: Go Kreate Frilly, Magnolia hearttag, Tim Holtz hearts, Nestabilities florish oval, Nestabilitie oval, Magnolia heart swirl, Tim Holtz doily, Magnolia keys, Joy vlaggenlijn, 
Diversen: kant uit eigen voorrad, Stampendous Fran-tage shabby white en pearlized mica, bloemen Wild Orchid Craft en Live & Love Crafts, parellint, bedel hart van de Action, 
Inkt: distress inkt vintage photo, acrylpaint

Deelname challenge:

Ik wens jullie allemaal een fijne dag en tot de volgende keer! 


maandag 13 mei 2013

Strawberry Fields forever - DML #57


Hoi allemaal,

Allereerst wil ik jullie bedanken voor de overweldigende reacties op mijn vintage sewing box! Ik was helemaal overdonderd! Superlief en nogmaals dank aan iedereen! Vandaag wil ik jullie alweer een kaart laten zien hihihi. Nee... ik ben niet alleen maar aan het freubelen hoor, maar soms maak ik kaarten al eerder en kan ik ze nog niet laten zien en dan opeens... Tsjop daar komen ze achter elkaar hahah.

Vandaag is onze nieuwe challenge bij Dutch Magnolia Lovers van start gegaan en dit keer hebben Hilde en Petra een onwijs leuke challenge bedacht: Inspired by a song... oftewel maak een kaartje geïnspireerd door een liedje. Kom vooral eens kijken wat mijn DT-collega's voor moois gemaakt hebben! Het zijn stuk voor stuk bjoeties!

Toen ik Strawberry Tilda zag (die ik al heeeeel lang als stempel had, maar nog niet eerder gebruikt...oeps hahahah) wist ik direct.... Beatles - Strawberry Fields Forever. Mijn vader is altijd een groot fan van de Beatles geweest en dit nummer hoorde ik vaak thuis door de speakers toen ik klein was... Mijn inspiratie was dus direct geboren...

Ik heb wederom weer gekleurd (lees geoefend) met de distress markers en vond zelf wel dat deze heel erg goed gelukt was... Maar ik hoor graag de experts onder de distressers wat hun mening hierover is.


Mijn gebruikte materialen zijn:
Papier: Magnolia
Stempel: Strawberry Tilda, postzegel van Marianne Design en tekststempels van Whimsy Stamps
Snijmallen: Go Kreate Mallen, Magnolia swirl and tag
Diversen: Stampendous Frantage Enamel Shabby green, parellint, papieren doily, kant en lint, wondgaas, bedeltje van een aardbei, bloemen Wild Orchid Craft en Live & Love Craft
Inkt: Distress markers & pads, distress gathered twigs voor de randjes

Deelname challenges:

Ik wens jullie allemaal nog een fijne dag en tot de volgende keer! 


zondag 12 mei 2013

My vintage Sewing box

(klik op alle foto's voor een goede vergroting!)
(click on each photo for a larger image!)

Hallo allemaal,

Vandaag heb ik weer op deze mooie Moederdag-zondag weer een creatie die ik met jullie wil delen. Ga er maar weer even voor zitten en klik vooral op de foto's voor een groter beeld!

Afgelopen vrijdag heb ik samen met mijn vriendinnen Margreet en Marga een freubeldagje gehad. Het was oooooh zooo gezellig en we hebben echt letterlijk tranen in onze ogen van het lachen gehad, maar ook hebben wij heerlijk gefreubeld! Marga had deze leuke kistjes gevonden dat oorspronkelijk een theedoos is met allerlei vakjes als je de lange klep open doet, maar ik ga er leuke spulletjes qua naaigerei in stoppen. Hiervoor leent het prachtige vintage papier van Alma's Sewing Room zicht perfect voor!


Ik heb mij even heerlijk uitgeleefd met allerlei klosjes, hangertjes, lint, kant, schaartjes en ga zo maar door! Jeetje wat kun je toch veel gebruiken in het thema van naaigerei zeg... Ik werd er helemaal enthousiast van hihihi. Ik was woensdag bij een onwijs leuk scrapwinkeltje in mijn geboortedorp Anna Paulowna waar ik nog wekelijks kom, omdat mijn ouders daar wonen. Elly van 't Scrapateleetje heeft daar zulke leuke spulletjes die je daar kunt kopen (ze heeft ook een webwinkel!) en ik heb daar bijna alle embellies dus ook vandaan. Elly, ik ben benieuwd wat je er uiteindelijk van vindt hihihi als je dit berichtje leest.


Ik heb Tailor Tilda van Turning Leaves Collection 2012 gemaskerd met het bureautje uit So Heavenly Travel and School collectie 2008. 


Daarna heb ik ook Tilda makes a Blueberry blanket uit Turning Leaves Collectie gemaskerd met de stoel uit dezelfde collectie.


Verder heb ik juist gewerkt met de prachtige vintage plaatjes en die heb bovenop de box gebruikt en ook allerlei teksten hiervan gebruikt. 


Mijn gebruikte materialen verder zijn: kledinghangertjes, cm-lint, vingerhoedjes, klosjes, lint, kant, ijzeren hoekjes en deze geverfd met bruin acrylverf, touw, bloemen Wild Orchid Craft.


De snijmallen die ik gebruikt heb, zijn die van Tim Holtz On the Edge schaar en de Paspop en klosje van Time Holtz.


Nogmaals: druk voorop de foto voor de vergroting om het nog beter te kunnen bekijken, maar juist omdat het een langwerpige box is, was het lastig om het anders op de foto te krijgen...

Deelname challenges:
Fashionista Challenge - Shabby or vintage
Midweek Magnolia Challenge - Die Cuts or punches
Marvelous Magnolia Challenge - Anything goes
Tilda's Town - Something old, something new (Stamps from Turning Leaves 2012 masked with school desk from collection 2008)

Nog meer nieuws:



Ik wil jullie graag laten weten dat gisteren weer een nieuwe Kerstchallenge bij mijn Challengeblog Time for Magnolia Challenge van start is gegaan. Dit keer is de opdracht: Gebruik vleugels op je kaart! De prijs die je kunt winnen, is zeker de moeite waard, want het is een geheime prijs van Magnolia Rubberstamps! Doen jullie gezellig mee? Klik op de link hierboven om de prachtige creaties van Team Edwin te bewonderen!


Maar er is nog meer nieuws!!!


Ook loopt nog steeds onze reguliere challenge Moederdag bij Time for Magnolia Challenge. Je kunt je Moederdagkaart of -creatie nog inleveren tot en met donderdag 16 mei 20.00 uur. Ook de prijs die je daarmee kunt winnen, is geweldig! Nl. een waardebon te besteden bij Harlekino Hobby! Door op de link in dit berichtje te klikken, kom je direct op het juiste bericht op mijn challengeblog.


En als laatste nieuwtjes....
Ook ben ik weer superblij met een tweetal Top 3 plaatsen die ik deze week ontving!

Top 3 bij Marvelous Magnolia Challenge - Category Expert met deze creatie voor Moederdag

En ik kwam met deze zelfde Moederdagcreatie ook in de top 3 bij Midweek Magnolia Challenge!


Nou dat was het weer voor vandaag! Kom vooral gezellig morgen terug, want morgen start de nieuwe challenge bij Dutch Magnolia Lovers waarvoor ik een voorbeeld heb gemaakt en ik kan je zeggen: dit wordt ook weer super challenge om aan mee te doen!

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn naaibox vinden en ik wens jullie allemaal nog een fijne Moederdag en anders een mooie zondag!